Hodjanernes Blog

19 juli 2012

Ufinansieret indvandring

Nicolai Sennels har skrevet et meget fornuftig læserbrev i Aarhus Stiftstidende og på politisk-ukorrekt.dk

Politisk-ukorrekt.dk:Regeringen vil gøre det nemmere for syge udlændinge at få statsborgerskab i Danmark. Samtidigt tyder friske tal på, at antallet af somaliske flygtninge ottedobles.Det koster 250.000 kr.årligt at have en flygtning i Danmark. Ikke-vestlige indvandrere koster ifølge Nationalbankens beregninger 2 mio. kr., netto. Nu har vi i årevis hørt på venstrefløjens påstande om ufinansierede skattelettelser. Det er på tide vi taler om ufinansieret indvandring.Hvor vil regeringen skære i velfærden for at få plads til de mange nye og oftest meget dyre udlændinge?.

Nicolai Sennels har fuldstændig ret. Det giver absolut ingen mening at tale om ufinansierede skattelettelser – det er den ufinansierede indvandring, som skaber det absolut største hul i statskassen – formentlig koster de langt over 100 mia. kr om året.

5 kommentarer »

 1. Ja, det er fuldstændig vanvittigt, og hele tankegangen bag projektet er i det hele taget vanvittig. Forskellige kulturer har forskellige forhold til bl.a. arbejdsmoral og solidaritet.

  Her er et link til en interessant undersøgelse. I hvert fald interessant for os, der er vokset op med en høj arbejdsmoral og vilje til om overhovedet muligt selv at klare skærene.

  http://jyllands-posten.dk/nyviden/article4783782.ece

  Like

  Kommentar af Maria — 19 juli 2012 @ 22:52

 2. Virker temmeligt håbløst i øjeblikket. Trusler, livstruende overfald, røverier af efterhånden mere og mere grov karakter, et politi som er ved smuldre under byrden fra bandekrige, et lallende journalistkorps som ikke kender sine forpligtelser overfor samfundets borgere, eksploderende udgifter til nye uintegrerbare flygtninge o.s.v. Regeringen er kommet til magten ved et gigantisk vælgerbedrag, men kan alligevel mønstre et rimeligt stort vælgersegment. De fleste af disse vælgere tilhører den del af befolkningen, som kommer til at lide mest under disse voldsomme ændringer af samfundet. De klynger sig til halmstrået i den rivende strøm. De lever i det virkelighedsfjerne håb om at der findes et tilstrækkeligt antal rige som kan betale. Millionærerne, milliardærerne, bankerne, multinationale firmaer og A.P. Møller. Det er efter min bedste overbevisning farligt naivt.
  Og for nu at gøre det lidt mere sort. Er der nogen som har hørt nogle rigtig markante udmeldinger fra f.eks. venstre om hvad de vil foretage sig på dette område når og hvis de kommer i regering igen? Jeg har ikke. Som Morten Uhrskov pointerer: ”Der sker ingen ændring i denne politik, før den elitære minoritets egen eksistens kommer i fare”. Så kan det vist ikke siges mere kontant og dystert.

  Like

  Kommentar af EH — 19 juli 2012 @ 23:36

  • Ja, det virker temmelig håbløst, men at det skriger os i møde fra alle kanter er forhåbentlig et skridt på vejen til en almen offentlig erkendelse af tingenes tilstand, så at vi omsider kan bliver fedtet ud af det romantiske klister, vi er blevet spundet ind i.

   Like

   Kommentar af Maria — 20 juli 2012 @ 11:16

  • Ehh… sorry, men hvis V (og K) kunne slippe af sted med det, er de i bund og grund fortalere for fri indvandring. Er det ikke kun DF, der holder dem på sporet? Jeg tror det.

   Endnu en i rækken af V’s bedrifter:

   http://politiken.dk/debat/skrivdebat/ECE1685824/boer-alle-syge-udlaendinge-kunne-faa-dansk-statsborgerskab/

   For øvrigt er *ufinansieret indvandring* en eminent formulering.

   Like

   Kommentar af Aida — 20 juli 2012 @ 17:46

 3. It’s really a great and helpful piece of information. I am satisfied that you shared this useful info with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

  Like

  Kommentar af Dolores — 6 september 2012 @ 13:09


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: