Hodjanernes Blog

18 juli 2012

Obamas fødselsattest dokumenteret som et falsum

Filed under: Arizona, Barack Hussein Obama, Evidens, Jura, Korruption, Politi, USA/Canada — trumfes @ 21:08

I marts måned dokumenterede en undersøgelse af Arizona Sherif Joe Arpaio at det måtte være et falsum

Der er mange (specielt Obama-tilhængere), der ikke har tillid til den undersøgelse.
Men prøv selv at bedømme dokumentationen her(du behøver kun at se de første 45 min.) :

Jeg synes det virker meget overbevisende.
Specielt når man tænker på at Obama har gjort alt for at forhindre nogen i at finde ud af noget.
Det gør man ikke, hvis man har rent mel i posen.

Nu er der kommet lidt mere dokumentation. Se det på linket her

Og læs også denne artikel, fra i dag, som indeholder links til anden dokumentation. Her et link til hendes rapport

Jeg vil mene, at folk er blevet dømt for bedrageri på betydeligt svagere grundlag.

Her er et par hodja-links til tidligere indlæg om “fødselsattesten”:
her og her og her

12 kommentarer »

 1. 45 minutter!

  Like

  Kommentar af Maria — 18 juli 2012 @ 23:36

 2. Obama er beskyttet af noget så fornemt som synlig pigmentation. Dette er årsagen til at medierne (excl. Fox) intet skriver om hans manglende og/eller hemmeligholdte dokumentation om hans fortid. Hans online fødselsattest er et falsum, men tavshed.

  Det var Nixons misfortune at han ikke var bskyttet på samme vis. Watergate ville have blevet fejet under gulvtæppet. Bernstein og Woodward ville have modtaget en fyreseden, og Nixon selv ville gå over i historien som en ældre statsmand på samme måde som Mandela.

  Like

  Kommentar af Sailor — 19 juli 2012 @ 06:04

  • P.S. Nixon var heller ikke maxist.

   Like

   Kommentar af Sailor — 19 juli 2012 @ 06:09

   • Hvem er denne Max?
    Er det en vi burde kende?

    Like

    Kommentar af Bjarne Binee — 20 juli 2012 @ 17:48

 3. Der er uden tvivl svindlet med attesten, men den 45 minutters bevisførelse er intet værd. Analyse af et dokument med OCR er det nærmeste man kan komme på analyse med et kalajdoskop. Det bliver indicier af indicier, og selv Obama vil kunne afvise dem i en retssal.

  Manden bør fældes på sin politik, men det kan ikke lade sig gøre, da han spiller god for andres penge. USA hænger på idioten, indtil han afløses af den næste. Det er ikke kun præsidenten, den er gal med – Det er flertallet af amerikanerne som sådan.

  Like

  Kommentar af Børge — 19 juli 2012 @ 11:00

  • >45 minutters bevisførelse er intet værd.
   >Analyse af et dokument med OCR

   Der er noget du ikke helt har fattet. Det er obummer selv der har fremlagt den bevisligt falske pdf. Hvorfor har han det?

   Like

   Kommentar af great white — 5 august 2017 @ 18:20

 4. Vrøvl.

  Der er sikkert ingen tvivl om, at al den sladder har skadet Obamas omdømme, men hans handlinger er dog heldigvis det, der vejer tungest, og der har han meget at stå til regnskab for.

  Jeg fatter ikke manden, men jeg ærgrer mig også over, at den helt legitime og oplagte kritik, han ellers er udsat for, ikke anses for at være tilstrækkeligt til at belaste ham, for sladderen slår altid tilbage på dem, der bringer den til torvs og ender med at blive en møllesten om deres generelle troværdighed.

  I øvrigt skulle det være ganske vist, at en fødselslæge, der var til stede ved Obamas fødsel på Hawaii, husker den. Obama har forlængst fremlagt sin fødselsattest, og den er blevet kontrolleret flere gange af embedsmænd, hvis hæderlighed der ikke er grund til at betvivle. Det ville have været disse personers ruin, hvis de bevidst havde svindlet. Sagen er, at der er tale om en mulat, hvis far var muslim, og det er er uspiseligt for mange.

  Jeg hader at se alle de afrikanere, der går grinende og ledige rundt i denne bys gader, hvad skal de her? Men derfra og til at hoppe på vognen med fødselsattestkonspirationen er der stadig et langt stykke. Fornuften står imellem.

  Like

  Kommentar af Maria — 19 juli 2012 @ 15:46

  • Hej Maria
   fik du set de 45 min. ? Jeg ved godt det er stor mundfuld, men årsagen er jo den at der rent faktisk vises mange klip, der dokumenterer at det ikke kan være Obamas fødselsattest.
   Læste du også linket til Mara Zebest rapport med endnu mere dokumentation.

   Jeg synes det er meget urimeligt at kalde den dokumentation for “fødselsattestkonspirationen” og derved antyde at det bare er nogle tosser, som ikke har undersøgt sagen godt nok.

   Jeg har endnu ikke set nogen imødegåelse af dokumentationen.
   Hvorfor fremlægger Obama ikke microfilmen fra Hawaii, hvis han har rent mel i posen ?
   I så fald kunne han lukke al diskussion på een gang.

   Men jeg er 100% enige med dig i at hans handlinger kommer til at fælde ham 🙂

   Jeg har lagt Bill Whittles status på med masser af eksempler.

   med venlig hilsen TrumfEs.

   Like

   Kommentar af trumfes — 19 juli 2012 @ 16:22

 5. Hej TrumfEs

  Du må ikke tro, at jeg har haft i tankerne, at det er tosser, der udsender konspirationsteorien om fødselsattesten. Det være sig langtfra, de er eksperter i at drukne folk i ord, og jeg holdt ikke i 45 minutter. Argumentationen minder mig om Fjordman, som jeg heller ikke er en beundrer af, jeg holdt meget hurtigt op med at læse hans essays, og et forsøg på at genoptage læsningen blev for nylig en fiasko. Han er simpelthen for nem at sætte til vægs, hvis man er vant til at udøve kildekritik. Fordi han sniger sig udenom alt det, der kan vælte hans personlige teorier, ellern øjes med at berøre det sporadisk for straks efter at skriver flomme af ord, der giver indtryk af det modsatte. Meget lig DR’s teknikker.

  Når man når dertil, mener jeg, at der slet og ret er tale om propaganda, og at den har en for stor en pris, selv om den i første instans mere eller mindre rammer sit mål. For siden virker den som en boomerang. Der er mange af de videoer, som vi ser på bloggene, der efterlader en med en fornemmelse af at være udsat for ensidig propaganda.

  Forstå mig ret, ingen ønsker mere end jeg, at islam forsvinder fra Europa og bekæmpes som et onde. Det går jeg fuldt og helt ind for. Men, men, Obama forsvinder alligevel snart ud til en lidt lurvet tilværelse som udskældt vraggods, sådan som statsmænd har for vane i disse år. Obama var indtil for få år siden en fattig og højt begavet advokat med en forstyrret identitetsopfattelse, og han og familiens hæmningsløse feriering og pengeforbrug minder mig om vores outoflandminister Villy. Heldigvis bliver rusen kort, fordi alle kan se, at de ikke dur. Noget godt har Obama vel trods alt stået fadder til, det er værre med Villy.

  Og langt, langt værre er det med den langtrukne forgiftning af folk som Olaf Olsen nede på Alrø og hans lige. Han har haft et langt liv som galionsfigur indenfor historiefaget, og ve os, der ikke var studerende på venstresiden. Nu lader han, som om han som ung blot var naiv, men eftersom han var i tresserne, da han sad med det overordnede ansvar for Den Store Danske Encyklopædi og gennemlæste alle artiklerne, der vedr. Sovjetunionen har kraftig slagside til skønmaleri, køber jeg ikke hans beretning om enestående ungdomsudskejelser. Der har i alt for mange år siddet propagandister af hans art på landets læreanstalter, og hvor har de meget ondt på samvittigheden! De har undergravet tiltroen til så meget og ødelagt så mange dygtige mennesker karrierer, at man kan blive helt svimmel ved tanken. Klager over behandlingen, hvis man ikke marcherede i takt, havde høje omkostninger og var i de fleste tilfælde omsonst. Folk røg ind i en mur, hvis de ikke var røde. Der har været påfaldende mange tidlige dødsfald på visse universitetsinstitutter.

  Like

  Kommentar af Maria — 19 juli 2012 @ 19:43

  • Bravo Maria!

   Like

   Kommentar af Bjarne Binee — 20 juli 2012 @ 19:52

   • Tak. Jeg kender miljøet indefra, har sågar været på arkæologisk udgravning og befundet mig udmærket i nogle af omgivelserne.

    Det ligger imidlertid udenfor min fatteevne, hvordan man igennem et langt liv kan lægge en mere end energisk faglig arbejdsindsats i danmarkshistorien, dvs. nationale forhold og som sådan have en nærmest gudelignende status, alt i mens man undergraver det nationale politisk.

    Det er i denne tvetydige atmosfære, at en Jørgen Bæk Simonsen har kunnet udfolde sig og siden trække flere af samme slags til sig og få indflydelse i medierne en stund. I dag er han vel ikke mere “gangbar”. Ham har jeg ikke ondt af, men jeg har tænkt en del på Olaf Olsens sympatiske og meget dygtige kollega og kone, der i mange år har glædet danskerne og især de nationalt sindede med sine foredrag, sine bøger og sine forelæsninger om Danmarks oldtid og middelalder. Vidste hun noget, er hun også et offer, vil nogen fremover sende bud efter hende? Det er ikke godt at vide.

    Like

    Kommentar af Maria — 23 juli 2012 @ 11:20

  • >tosser, der udsender konspirationsteorien om fødselsattesten.
   nekro-post, fordi din ad-hom non-sequitur ikke skal have lov til at stå uimodsagt. Det burde være forholdsvis enkelt at forholde sig til at obummer i sin tid fremlagde en falsk pdf af sin angivelige fødselsattest. I videoen føres der bevis for at pdf’en er falsk, punktum.

   Like

   Kommentar af great white — 5 august 2017 @ 18:28


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: