Hodjanernes Blog

18 maj 2012

Obama’s forlægger skrev om Obama biografi : Født i Kenya !

Filed under: Barack Hussein Obama, TrumfEs, USA/Canada — trumfes @ 15:22

Indtil 2007 stod der i Obama’s biografi at han var født i Kenya. Det blev ændret i 2007 til Hawaii

Det hører vist til sjældenhederne at man skjuler sin fødested for det forlag, der udgiver ens biografi og som har brug for at angive nogle få personlige data på omslagets side 2.

Derfor virker det ekstremt mistænksomt at der i 10-15 år stod født i Kenya og fra 2007 blev dette ændret til Hawaii.

Her er omslagets side 2:

Her er et link til den hjemmeside, der er vist i videoen. Billedet af side 2 er også taget herfra.

Og et andet link.
Specielt dette link indeholder meget mere information.

Jeg har tidligere linket til den store undersøgelse, som dokumenterer at Obama’s “fødselsattest” er falsk.
Jeg har ikke set nogen modbevise de argumenter, som Joe Arpaio,Sheriff i Arizona har fremlagt.

Den amerikanske præsident skal være født i USA.
Kombinerer man Obama’s store modvilje mod overhovedet at fremlægge sin fødselsattest med ovennævnte undersøgelse af den og nu også med de nye oplysninger om forlagets side 2, lugter det meget grimt.

11 kommentarer »

 1. Det er utroligt. Hvad så med ‘impeachment’ ?!?

  USA er blevet til en bananerepublik næsten som de europæiske lande.

  ==> Instead of ‘smartphone’ pro-mobile-internet.zxq.net <==

  Like

  Kommentar af Michael Laudahn — 18 maj 2012 @ 16:43

 2. Obama har fremlagt sin fødselsattest flere gange, men selv hvis han konstant havde den hængende om halsen, ville I ikke tro ham.

  Like

  Kommentar af Maria Due — 18 maj 2012 @ 17:16

  • Hej Maria
   Jeg ved godt at han har fremlagt attesten i 2 omgange , men hvad hjælper det, hvis den er falsk ?

   Prøv at læs dokumentationen i linket ovenfor fra Joe Arpaio,Sheriff. Har du set noget fyldestgørende svar ? Jeg har ikke.
   Derfor er jeg meget skeptisk. Jegr kan selvfølgelig godt tage fejl. Men i så fald skylder Obama svar på hvorfor fødselsattesten skulle tvinges ud af ham i 2 forsøg.
   Han skylder også svar på Joe Arpaio dokumentation .
   Og endelig er der så det seneste med omslaget, som jo siger (sagde) at han er født i Kenya.

   Jeg kender ikke en eneste forfatter, som ikke har fået tilsendt en forward kopi af hvad der kommer til at stå på omslaget.
   Og fra hvem skulle denne oplysning have kommet, hvis ikke Obama ? Og den er jo åbenbart først blevet “rettet” i 2007.
   mvh TrumfEs

   Like

   Kommentar af trumfes — 18 maj 2012 @ 17:30

   • Hej trumfes

    Det var ikke Obama, der havde det endelige ord og ansvar, da han blev godtaget som præsident. Myndighedspersoner, som man ikke kan beskylde for bedrageri, har gennemgået hans papirer og hele sagen mere end en gang og ikke fundet noget, der bekræfter rygterne. Dette er for mig det afgørende. Det er deres ansvar, og de må have haft al den ekspertise til hjælp, som de ønskede.

    At Obamas mor under sin hippiefortid,ifm. sit tidlige moderskab og to opløste ægteskaber i nogle år rodede fælt rundt og gav sønnen en vis sympati for muslimer, kan forklare noget, men langtfra alt. Obama har været en mystisk præsident, det er jeg enig i.

    Jeg finder USA’s forhold til Det Muslimske Broderskab alarmerende og langt mere væsentligt. Men det forsømmer I jo heller ikke at tage jer af. 🙂

    Mvh.

    Like

    Kommentar af Maria Due — 18 maj 2012 @ 21:09

 3. Han vi gå over i historien som en, der svindlede sig til at blive
  præsident for US States of America.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 18 maj 2012 @ 19:37

 4. Selv Moochelle roder rundt…

  Like

  Kommentar af Michael Sjøberg — 18 maj 2012 @ 19:39

 5. Mener du “mistænkeligt”? 😉

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 18 maj 2012 @ 23:54

 6. Jeg håber amerikanerne ved næste præsidentvalg siger UD til Obama !

  Fra starten af har jeg ikke stolet på denne glattungede/tvetungede mand over en dørtærsket !

  Den skade han har tilføjet USA er vel større end Nixons ?

  Like

  Kommentar af vivikaja — 19 maj 2012 @ 20:49

 7. Jeg syntes egentlig disse ‘Birthers’ var en smule “looney” lige indtil Obama d. 27.04.2011 offentliggjorde dette helt åbenlyse falske ‘long-from birth certificate’, (as phoney as a 3 dollar bill). Obama var sidste under stigende offentligt prees i denne sag, dels p.g.a. af Donald Trumps galpen op i medierne, men endnu mere fordi alle vidste, at Dr. Jerry Corsi i maj 2011 ville udkomme med bogen ‘Where is the birth certificate’, som helt klart ville dokumentere flere ‘huller’ i den historie Obama selv har bundet offentligheden på i.f.m. med hans livshistorie. I forvejen havde Jack Cashill i bogen “Deconstructing Obama” kunnet dokumentere flere usandheder i Obama’s selvbiografi “Dreams from my father”. Men Andrew Breitbart lovede jo får sin alt for tidlige død 01.03.2012, (han var kun 43 år), at han og hans (konservative) alternative medieorganisation Breitbart.com, ville gøre det som de Amerikanske mainstream-medier indtil nu har nægtet at gøre: “Make sure that this time Obama was gonna be vetted”. Og denne afsløring af Obama’s ‘biografi’ til hans forlag er kun det første fra Breitbart media. Trust me!!!

  hvis der er nofgen der har interesse i at følge denne sag, så kan jeg anbefale ‘The Peter Boyle Talk show’, (Denver Free talk rdio – KHOW.COM). Jeg tror selv personligt Obama rent faktisk er født på Hawaii, men at han senere har mistet sin ‘Natural Born Citizen’-status, (som er kravet for at blive US præsident) i.f.m. med hans Indonesiske stedfar adopterede ham, og han i den forbindelse blev Indonesisk statsborger, (i 1960’erne var der ingen aftale vedrørende dobbelt statsborgerskab mellem USA og Indonensien, og Obama har måttet opgive sit Amerikanske statsborgerskab). Det vil også forklare, hvorfor han -i modsætning til alle tidligere præsidenter- har båndlagt alle sine student records. Obama har sandsynligvis kommet ind på de ekstremt dyre Ivy-league universiteter såsom Columbia og Harvard som ‘foreign student’. Hans familie havde ihertfald ikke råd til at sende ham på de universister, og han boede også sammen med to Paksitanske studerende (room-mates) da han gik på Columbia University. Det var dengang meget normalt, at de udenlandske studerende boede sammen på Campus. Samtidig rejste han i 1981 med disse to Pakistanske studerende til Pakistan, som dengang var en islamistisk stat, (under General Zia Ul-Hag), og det var ikke et sted man rejste hen som turist, og da slet ikke på et AMERIKANSK pas, (det amerikanske udenrigsministerium frarådede det på det kraftigste dengang). Obama har selv fortalt om denen rejse i 1981, at han først rejste til Indonensien for at besøge sin mor (Ann Dunham). Problemet med den historie er imidlertid, at på det tidspunkt havde Ann Dunham froladt sin Indonensiske mand, og var (dokumenterbart) flyttet tilbage til Hawaii med Obama’s halv-søster. Mon ikke snarre Obama var i Indonensien for at få et Indonensisk pas, (med stemplet ‘Muslim’ i), som han så rejste til Pakistan på??? Selvom Obama eventuelt senere er igen er blevet Amerikansk statsborger, så kan han dermed allerhøjest være ‘naturalized cistizen’, og lever dermed ikke op til kravene i den Amerikanske forfatning til at blive US præsident. Men i værste fald er Obama’s juridiske status faktisk ‘illegal alien’. Ihbertfald er det endog meget mystisk, at han har et ‘Social Securrity number’ fra delstaten Connecticut, da hverken han eller hans familie har nogen tilknytning til den delstat, (har aldrig boet der).

  Like

  Kommentar af JensH — 22 maj 2012 @ 15:50

 8. […] er et par hodja-links til tidligere indlæg om “fødselsattesten”: her og her og […]

  Like

  Pingback af Obamas fødselsattest dokumenteret som et falsum « Hodjanernes Blog — 18 juli 2012 @ 21:08

 9. […] er et par hodja-links til tidligere indlæg om “fødselsattesten”: her og her og […]

  Like

  Pingback af Obamas fødselsattest dokumenteret som et falsum | Hodjanernes Blog — 2 august 2017 @ 22:25


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: