Hodjanernes Blog

9 maj 2012

Zenia’s virke virker

“Stampismus essen Seele auf” – (frit efter Rainer Werner Fassbinder).

De otte charmerende kulturberigere på billedet – Kabeer Hassan, Abdul Aziz, Abdul Rauf, Mohammed Sajid, Adil Khan, Abdul Qayyum, Mohammed Amin og Hamid Safi – blev i går ved retten i Rochdale idømt ialt 77 års fængsel for misbrug og sexuel udnyttelse af fem teenagepiger. Imidlertid skønner politiet, at det reelle antal ligger på ca. 50. En af pigerne blev gravid og måtte have en abort, en anden blev tvunget til sex med 20 ‘mænd’ i løbet af samme nat. Så vidt er der jo ikke noget særligt udsædvanligt i sagen, men den adskiller sig fra mængden af lignende kulturberigelser derved at politiet har måttet give en undskyldning til den fromme bandes første offer – en pige på 13.. Så tidligt som i august 2009 henvendte hun med bøn om hjælp, men blev afvist.

Flere henvendelser til politi og sociale myndigheder blev ligeledes ignoreret fordi “folk er rædselsslagne for at blive kaldt racister”. Det tidligere parlamentsmedlem for Labour, fru Cryer, som har arbejdet for at bringe disse sager frem i lyset mener, at pigerne er blevet ‘forrådt” og udsat for “ubeskrivelig mishandling” af politi og sociale myndigheder. – “Det er skandaløst. De frygtede at blive kaldt racister og valgte derfor at agere politisk korrekt“, siger hun. “Det var de mere bange for end at tage hånd om problemerne”.

3 kommentarer »

 1. Der bliver så smukt antydet noget om Zenia, og det er rimeligt, for hun er en fjende af folket i lighed med Mee-tøsen i Københavns Borgerrepræsentation. Selv om de er ulækre i deres udtalelser og tankegang, vil jeg dog alligevel aldrig gå så langt som til at sige, at de skulle prøve at blive lagt ind under en af de fyre her på billederne. Det er i den situation, man siger, at det ville man aldrig ønske for selv ens værste fjende. Hvordan disse teenagere i England kan blive mennesker igen, ved man ikke. Forstår ikke, hvis de kan. Men vi må indse, at så længe der ikke bliver gjort noget, vil disse mænd være lederne af samfundene i Europa inden længe. Så kan vi se, om Zenia kan Stampe imod “brodden”, når/hvis nogen vil stikke sådan en i hende. Måske kan hendes alder redde hende, for hun er jo ikke nogen Aisha mere.

  Like

  Kommentar af Poul Berg — 9 maj 2012 @ 21:46

 2. Poul Berg

  Det er simpel rationel logik, at jo flere, blandt dem der har lukket herrerotterne ind i Vesten, som selv bliver ramt, jo større er sandsynligheden for at nogle af dem også begynder at overveje, hvorvidt de skal begynde at tænke nogle selvstændige tanker om hvad de selv har gjort. Så selv om jeg ikke tiltror dem at være i besiddelse af en særligt udpræget moder- og faderfølelse, selv når deres egne børn heldigvis snart også vil blive ofre for deres (bedste)forældres dhimmislamistiske godhedspsykopati. Så er der dog det biologiske (overlevelses)instinkt, og det må man ALDRIG negligere. For først når dem der sidder på flæsket i samfundet også mærker virkeligheden banke på (sikkerheds)døren, er der sandsynlighed for at der måske kan ske noget. Så vi må jo alle håbe på at de få snart får at opleve alle de dårligdomme, som de har påført alle andre end dem selv, igennem et lille halvt århundrede nu. De kan jo starte med at sende deres døtre til Voldtægtsverige, så de kan aflaste deres (mindreårige) medsøstre derovre. (ud af de 6.509 foreløbigt anmeldte voldtægter sidste år derovre var 2.990 af dem mod børn mellem 0-17 år). Hvad Zina Schlampe og Anna Mæhfår (dem har hrrerotterne jo også en vis dyrisk forkærlighed for, til og ikke mindst
  imellem i deres hjemlande) angår, så vil det kun være frydefuldt godt hvis de og deres ligesindede selv fik en meget heftig chokolade- og lakridsstangsgruppeberigelse. Gerne efterfuldt af et kraftigt tab af flere liter kropsvæske. De kunne jo meget passende lægge ud med Jahannam Shitstorm Nielsen fra Helvedespesten.

  Like

  Kommentar af anonym — 10 maj 2012 @ 05:30

 3. Islamister: Jeg ved også hvad en Muslim er:

  Islamister Muslimer: Hvad er det for nogle størrelser.??

  Man må formode at dette er et af naturens skabninger, med hænder og fødder
  og en slags hjerne, med øjne og mund, denne skabning, der biologisk
  set tilsyneladende er formet på helt samme måde som os, men har alligevel en
  helt anden karakter, det minder om et menneske, har menneskelige
  træk – Men åndeligt og sjæleligt står den lavere end noget dyrs.

  I dets indre væsen, er der et grusomt kaos af vilde, hæmningsløse
  lidenskaber:
  En usigelig trang til at ødelægge og nasse, det mest primitive begær, et
  utilsløret gemenhed, løgnagtige og tyvagtige.
  Et Undermennesker og INTET ANDET.

  Vi skal af med storskrældet. Hold Danmark rent.

  Like

  Kommentar af Islamonella DT 104 — 10 maj 2012 @ 14:40


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: