Hodjanernes Blog

7 maj 2012

Det franske fravalg

Filed under: Boykot, Danmark, EURABIA, EUSSR, Frankrig, Politik — Tags: — Skjoldungen @ 00:33

♬ ♪ ♫    Allons enfants de la Marine    ♬ ♪ ♫

Så slap de af med Sarkozy. Væmmelsen over den lille skidespræller i Elysée-palæet var så tyk at man kunne skære i den, så de franskmænd der overhovedet gad bevæge sig hen til stemmeurnen valgte det alternativ, som ikke er noget alternativ. Kursen mod afgrunden er forlængst stukket ud og den ændrer Hollande ikke. Højest sætter han mere blus under kedlerne. Après nous le déluge. Valgets egenlige sejrherre er Marine Le Pen. Klogt valgte hun at distancere sig fra de to klovner og formentlig gjorde flertallet af hendes 6 millioner vælgere det samme. Havde hun anbefalet skidesprælleren, ville han have vundet og intet var sket. Nu får fransosserne deres Helle-øjeblik. Næste gang er der kun eet alternativ: Front National.

Tænk, om Pia & Co. havde haft samme tæft blot een gang i løbet af de sidste ti år! – I stedet for på forhånd at love støtte til Anders Fup – hvis mesterskab i hurtigspurt fra valgløfter end ikke Sarkozy kunne matche – kunne hun nu have stået som en samlende figur for alle modstandere af EUSSR, bureaukratiet, smagsdommeriet, multi-kulti-galskaben og den katastrofale import af uintegrerbare muslimer. Nu har vi ingen at stemme på. For når Venstre i øjeblikket går frem i meningsmålingerne er det jo ikke på grund af fortjeneste, men udelukkende væmmelse over elevrådet på Christians Hoppeborg. Et fravalg. Om senest fem år skulle det ikke undre om man skal sige Madame la Président.  I Mohammedanmark kan vi bare sige go’nat, sidste dansker lukker og slukker...

2 kommentarer »

 1. Kom til at tænke på, den i sin tid rejste kritik af DF’s landsbytosser.
  Så enhedslistens landmøde i går. Der er der vist også et par stykker – skulle jeg hilse og sige.

  Like

  Kommentar af O.L — 7 maj 2012 @ 13:04

 2. Ja, franskmændene fravalgte mere af det samme – forståelig nok. Knap så forståeligt er at de så i stedet valgte endnu mere af det samme.

  At diverse sjovnalister gør et stort nummer ud af at beskrive den kæmpestore forskel mellem de 2 herrer kan jeg blot sidde herhjemme i stuen og grine over. Tragisk er det dog at mange rent faktisk tror på det!

  Hollande får de kommende år meget travlt med at komme med alle mulige bortforklaringer på hvorfor han er løbet fra alle valgløfterne, og i stedet svinger sparekniven på alle områder – lige med undtagelse af integrationen forståes. De såkaldte “borgerlige partier vil nu trylle en kandidat frem, som giver udtryk for at han er i stærk opposition til Hollande, mens han i virkeligheden er en politisk klon af Sarkozy. Det er så forudsigeligt at det gør helt ondt.

  Nå, men der kommer jo et nyt præsidentvalg om 5 år. Det lyder lovende – dog ikke med tanke om hvordan Frankrig ser ud til den til tid. 5 år med turbo-islamisering er en ret skræmmende tanke, når man tænker på hvor slemt det allerede i dag ser ud.

  Like

  Kommentar af Jernhesten — 9 maj 2012 @ 00:49


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: