Hodjanernes Blog

26 april 2012

Børneopdragelse på den pæstilensiske måde

5 kommentarer »

 1. Ja det bliver en kommende modstander. Ikke desto mindre fejrer israel IDAG 64 år med fejringer over hele landet. I Danmark også, så der holdes en israel dag 11 maj (kan hodja lave en artikel//kopi) af denne ?

  http://www.israelinfo.dk/default.asp?id=235

  Like

  Kommentar af semit — 26 april 2012 @ 13:32

 2. Så er der dømt udløsning i den radikale folketingsgruppe. – og hos venstre, og hos resten socialisterne – dvs dem alle. Hulde engel – lad mig blot en gang endnu opleve min barndoms grønne enge, og så tager jeg afsted uden yderligere vrøvl.

  Like

  Kommentar af Børge — 26 april 2012 @ 17:27

  • Thiele, d. 2den September 1749.
   Idag er det sex og halvtredsindstyve Aar siden jeg saae Verdens Lys! Herre Gud! Hvor ere disse Aar blevne af? disse mange tusinde Dage? Hvor ere mine Ungdoms Glæder? de ere hos min Ungdoms Venner. – Paa denne Aarsens Tid var det, vi ret nøde Jagtens Fornøielser. Hvor lystigt gik det da til, naar vi om Morgenen droge ud; Jægerne raabte og Hundene gjøede, og Hestene trampede ligesaa utaalmodige som vi selv. Snart hjemsøgte vi Urfuglene på Heden, snart de vilde Dyr i Skoven – med Spil og Sang fore vi hen og hjem. Nu er her stille som i et Kloster, den naadige Herre bryder sig ikke om Jagten. Taus og ene gaaer Skytten ud, og stille kommer han tilbage. Denne Slægt er traurig som jeg selv.

   Thiele, d. 12te Januar 1751.
   En stille, herlig Vinternat! Alt hvad jeg seer, Blaat eller Hvidt. Maanen har jaget Stjernerne fra sig, den vil lyse alene. Saa deiligt skinnede den ogsaa den for mange – mange Aar siden, da jeg var Kudsk for Føken Sophie. Min unge Sjel straalede ligesaa blankt og lysteligt som Maanen, og hendes var ogsaa ren, uplettet som denne nysfaldne Snee. Nu er min Sjel mørk som Heden, naar Vintersneen er borttøet, og hendes – om hun endnu lever – maae ligne en siberisk Dal efter Oversvømmelse:

   ………….

   På et tidspunkt tager jeg mig sammen og forsvarer frøken Sophie, hvilket jeg har en særlig grund til. Han forfulgte vores Lotte på det skammeligste.

   Like

   Kommentar af MetteD — 26 april 2012 @ 18:22

 3. Kunne man forestille sig en tungtbevæbnet Bamse og Kylling svøbt i Dannebrog, mens de siger: “ALLE de indavlede pestislambefængte rotter skal udryddes!”?

  Like

  Kommentar af anonym — 28 april 2012 @ 05:48

  • HeHe

   Like

   Kommentar af Danskeren — 28 april 2012 @ 07:38


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: