Hodjanernes Blog

23 april 2012

Højtider fejres efter smag og behag

Filed under: EURABIA, Immigration, Islam, Kulturberigelse, Multi-kulti, Nazislam, Ramadan, UK, Voldtægt — Tags: — Skjoldungen @ 20:45

Mens vi andre fejrer 496-årsdagen for det tyske Reinheitsgebot, så fejrer andre Eid:

Daily Mail: “En gruppe muslimske ‘mænd’ – de sympatisk og opvakt udseende herrer på billedet – som kidnappede og voldtog to teenage-piger som et led i festligholdelsen af Eid, grinede i går i retten, da de blev idømt ialt 38 års fængsel. Pigerne – henholdsvis 15 og 16 år gamle – blev narret bort fra deres hjem og ført til et beskidt ungdomshus. I løbet af en rædselsfuld weekend blev de bedøvet med alkohol og gentagne gange voldtaget af de to ‘mænd’ – Shamrez Rashid og Amar Hussain – inden de blev overladt til flere andre ‘mænd’ som også misbrugte dem sexuelt. Den 16-årige blev voldtaget 6 gange af fire forskellige ‘mænd’ og den yngste på 15 år voldtaget af den ene ‘mand’ og dernæst misbrugt af en anden.  Hr. Rashid forklarede i retten, at det hele var sket i anledning af den muslimske højtid, Eid.”

3 kommentarer »

 1. Hvordan kan de dog blive idømt fængselsstraf får at følge hellige islamiske traditioner? Det må sandelig ikke være nem at være muslim i Britanistan!

  Nå, men det er da en lille trøst at det nu er blevet britanisk tradition at prøveløslade indsatte når de har afsonet halvdelen af deres straf….

  Like

  Kommentar af Jernhesten — 23 april 2012 @ 21:37

 2. Egentlig er jeg godt tilfreds med at de danske øl, man køber over grænsen ikke længere skal overholde det tyske Reinheitsgebot, jeg brød mig ikke om smagen.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 23 april 2012 @ 21:39

 3. Når man ser disse ansigter, kan man næsten ikke forstå, hvordan de to piger skal få disse grimme fjæs slettet i erindringen igen.
  I virkeligheden er muslimer jo hedninge, fordi de ikke har nogen gud at tro på. Ham, de alligevel snakker så meget om, er jo et fantasifoster.
  Alligevel holder de fester, som de har set rigtige religioner gøre. På dansk kalder vi det “jul”, som er et af de mest forbudte ord i muslimske skoler her i landet.
  Deres fest kalder de så Eid. Hvordan de skal opføre sig, ved de åbenbart ikke. Derfor kan det ende i Eidsvold.
  Selv om nordmændene tilsyneladende er glade for den islamiske berigelse, de har været udsat for, er der alligevel nogle, som ikke kan lide udtrykket Eidsvold, da det også er et berømt stednavn deroppe – oven i købet der, hvor deres grundlov blev givet. Dette fejrer de flot hvert eneste år den 17. maj. Jeg har oplevet det to gange. Det er en langt større fest, end vor grundlovsdag byder på.
  Naturligvis er de trætte af, at deres berømte by skal forveksles med liderlige og voldelige kulturberigeres sexuelle overgreb på Europas oprindelige indbyggere.

  Like

  Kommentar af Poul Berg — 23 april 2012 @ 23:03


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: