Hodjanernes Blog

20 april 2012

Ezra Levant interviewer Patrick Moore, Greenpeace’s grundlægger, idag modstander

Filed under: Økofascisme, Bøger, Evidens, Grønt, Greenpeace, TrumfEs, Videnskab — trumfes @ 21:21

Greenpeace ændrede sig til en religiøs gruppe ved at blæse på videnskab

 Patrick Moore har skrevet bogen :

Confessions of a Greenpeace Dropout: The Making of a Sensible Environmentalist. Beatty Street Publishing Inc. ISBN 978-0-9864808-2-9

Den har jeg anskaffet og læst – den kan bestemt anbefales til alle med en videnskabelig interesse i økologi.

Interviewet med Ezra er relativt langt, men til gengæld kommer han ind på
hvad Greenpeace stod for oprindeligt og hvad der fik han til at undsige greenpeace i detaljer.

Moore er nu tilhænger af kernekraft.

Jeg har tidligere vist en anden video med Patrick Moore:

4 kommentarer »

  1. Jeg har en lille stund, så jeg vil fortælle lidt om økologi, som er en del af grønpissernes evangelium, men lad mig starte med det traditionelle, ødelæggende, forurenings- og sultskabende landbrug. Jeg indgår med mine beskedne tønder sand i et sådant samarbejde, hvor man selvfølgelig bestræber sig på at slå alt ihjel.

    Det landbrug, jeg samarbejder med, har friluftssvin. Da svinene skal slutfedes under kontrollerede forhold, er der en mægtig gylletank involveret i kredsløbet. Lad os starte i foråret. Her sås markerne til med korn og andet. Kornet anvendes overvejende som dyrefoder, her som svinefoder af lidt omveje. Den del af næringsstofferne kornet behøver, er den del af svinene, som de selv afleverer frivilligt – gyllen, men da der jo fjernes stoffer via svinene, så skal der suppleres med en tilsvarende mængde kunstgødning. Kunstgødningen spredes lige når kornet er sået, og gyllen nedfældes, når kornet busker, så det dækker jorden. Herved sikrer man, at alle næringsstofferne optages optimalt.

    Når det gælder svinene, så bruges hvert et lille hår af dem. Over 200 væsensforskellige produkter laves af dem – fx er 10% af fyringsolien animalske produkter. Intet går til spilde.

    Lad os så se på et typisk økologisk landbrug. Her tilføres gødningsstofferne til planterne som regel i høsten. Der er tale om kvælstofbindende planter af forskellig slags – ærter, vikker og sådan noget. Ud over at dyrkningen af disse kvælstofbindere tager halvdelen af arealerne, så udnyttes de også dårligt, da de afgiver kvælstof hen over året – en mindre del, når der er brug for det. Så da økologi basalt højst giver det halve udbytte, og kolossal forurening med udsivende kvælstof, så forringes udbyttet yderligere, da de ikke må ukrudtsbekæmpe. Økologiske kornmarker er som regel rene tidselmarker. Hertil kommer, at de fjernede mikronæringsstoffer (som kobber, mangan, selen osv.) ikke tilføres (andet end i nattens mulm og mørke). Det klarer man i de første år ved at udpine jorden – senere som sagt i smug.

    Økologi er som alt fra venstrefløjen ikke andet end den rene ondskab og idioti.

    Like

    Kommentar af Børge — 21 april 2012 @ 15:21

    • Det samme fænomen – idiotien – gælder den herskende mani med el-drevne biler. Loonierne tror, at strømmen i stikkontakten kommer af sig selv. De glemmer, at omkostningerne og forureningen til at fremstille bilerne med batterier – fyldt med bly, kviksølv og andet godt – langt overstiger de traditionelle. Ligesom de glemmer alt om transporten af el fra de sædvanlige værker, vindmøller o.s.v. og ud til garagen.

      Like

      Kommentar af Skjoldungen — 21 april 2012 @ 16:16

    • Jeg er en af dem, der overvejende køber økologisk og dermed bruger flere penge til mad, end jeg strengt taget behøver. Derfor ved jeg også, at slutproduktet fra de økologiske landbrug ér anderledes end de øvrige varer jeg køber. Frugt og grønsager holder væsentligt kortere tid, og på en eller anden måde synes jeg, at det er et godt tegn, selv om det også kan være irriterende.

      Like

      Kommentar af MetteD — 23 april 2012 @ 14:24

  2. […] er et link til en video, hvor Ezra interviewer Patrick […]

    Like

    Pingback af Patrick Moore forklarer, hvorfor han dannede Greenpeace og hvorfor han forlod den ! | Hodjanernes Blog — 29 juli 2015 @ 18:03


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar