Hodjanernes Blog

22 marts 2012

Nazienergi?

Den almindelige dansker skal betale mere, men vi sparer penge. Hvor bliver pengene af?

4 kommentarer »

 1. Lidegård har altid været komplet argumentresistent, men hvad skal man også med fakta i et samfund, der er trådt ind i post-faktum æraen. I intet politikområde forholder man sig i dag til fakta, it’s all heart and no brain!
  Det her forlig er direkte landsskadeligt og vil gøre os alle meget fattigere. Og som altid vil det gøre mest ondt på de, der i forvejen har mindst at gøre godt med. Men who cares?

  50 % el fra vindkraft er galimatias. Allerede nu kan vi ikke selv forbruge den strøm, der kommer fra de allerede opstillede møller, men må nærmest forære op tll halvdelen af den væk til andre lande. Nu skal antallet af møller fordobles og rentabiliteten forringes i absurd grad.

  Bemærk, at ikke nok så mange vindmøller overflødiggør et eneste kraftværk. De skal stadigvæk være der. Det svarer til, at DSB skulle beholde sine damplokomotiver, opfyrede og bemandede, for at have dem i reserve,
  hvis strømmen skulle udeblive. Katastrofeøkonomi.

  At miljøorganisationerne er begejstrede for forliget, skulle få enhver ræsonabel borger til at ane, at noget er galt. Men ikke nogen politiker. Så hvem fa’en skal man nu stemme på ved næste valg.

  Like

  Kommentar af Repsnorb — 23 marts 2012 @ 00:51

 2. Det er ikke kun skidt… vi bliver mindre afhængige af vanvittige arabiske stater. Efter min mening det vigtigste overhovedet. Og i kan godt glemme atomkraft, det kommer ikke til at ske.

  Like

  Kommentar af Martin — 23 marts 2012 @ 09:02

 3. Så vidt jeg ved, er vi ikke afhængige af arabisk olie. Der er nok af andre leverandører, inklusive os selv. Det samme gælder også USA. Jeg tror, den der med at henvise til araberne er et smart trick, der skal få det grønne til at glide ned. Lykke Friis brugte det ofte i sin retorik.

  Like

  Kommentar af Hodja — 23 marts 2012 @ 10:28

 4. @ Martin

  Verdens afhængighed af arabisk olie kunne let løses ved at vi kun køber olie for fødevarer. Husk på araberne, og de fleste andre fjendtlige olieproducenter. ikke er i stand til at producere fødevarer nok til sig selv.

  Metoden er ganske enkel. De presser os på vores olie behov og vi presser dem på deres fødevarer behov. Hvilket vil sige at når olien koster 130$ pr. tønde kommer en tønde korn/halv okse/ et får til at koste 130$.

  Det har endvidere den fordel at fjendtlige diktaturer ikke får rede penge til at indkøbe våben for. Det ville minimerer mange problemer på verdensplan.

  Like

  Kommentar af kobol — 23 marts 2012 @ 12:29


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: