Hodjanernes Blog

2 marts 2012

Ny tvivl om Obamas fødselsattest

Filed under: Barack Hussein Obama, TrumfEs, USA/Canada — Tags: , — trumfes @ 16:59

Joe Arpaio,Sheriff i Arizona, har undersøgt Obamas fødselsattest og konkluderer den er et falsum!

Medierne har – selvfølgelig travlt med at latterliggøre undersøgelsen.

Men prøv selv at læse den – den er faktisk godt lavet.
Hvis hans observationer er korrekte, så må det være et falsum.
her er som appetitvækker side 3:

Her er linket til den fulde dokumentation.

13 kommentarer »

 1. Mysteriet om Obamas dåbsattest er kun toppen af isbjerget. Obama er ikke født i USA. Obama er slet ikke Obama, Obama – der ikke er Obama – er slet ikke født.
  Obama er en alien, skabt på planeten FPXPISZKOKZQ. Han er sendt her til jorden af KGB, FBI, CIA, DR og Faarevejle Folkesangerforenings Bådelaug.

  Heldigvis har republikanerne deres egne agenter på FPXPISZKOKZO. De gennemskuede komplottet og har sendt to kontra-agenter, der optræder under kodenavnene Parah Salin og Ronald Dump..

  Men når de frem i tide? Vil komplotmagerne stoppe den uhyggelige alien i tide eller vil komplotmagerne nå deres mål, at indsætte Elvira Slambertsen fra Faarevejle som verdens hersker?

  Fortsættelse følger!

  Like

  Kommentar af bjarne binee — 2 marts 2012 @ 19:51

 2. Denne eventuelle forfalskning er udført af en hjælpeløs amatør. Hvis der er en konspiration på højt niveau bag dette, hvorfor har man så ikke ofret en plovmand på at få gjort et hæderligt stykke photoshop-arbejde?

  Like

  Kommentar af JensF — 3 marts 2012 @ 09:26

 3. Tja, ifølge det her, så ruller bolden…

  Der er jo ikke en chance i helvede for at kongressen virkelig undersøger det. Konsekvenserne, hvis det skulle vise sig at den gode Obama har fået sit embede på en ulovlig facon, er jo vanvittige. Alle beslutninger, truffet med ham som præsident, ville blive erklæret ulovlige. Hvilket vil sige at alle han har udpeget, alle hans ledere, alle hans generaler, alle hans…o.s.v ville kunne blive retsforfulgt. Alt han har underskrevet, alt ville være at betragte som ulovlige handlinger…USA vil gå fuldstændig i selvsving…Det vil være Nixon skandalen gange 10 millioner!

  Like

  Kommentar af Lightmann — 3 marts 2012 @ 09:54

 4. Man har en lov, der gør man skal være født i USA for at blive valgt til President. Det må så hvile på kandidaterne selv at bevise, ved at fremlægge dokumenter, vidneudsagn m.v., at faktisk er tilfældet, herunder at imødegå eventuelle indsigelser, hvis de ellers er seriøse. Det må i sidste ende være et spørgsmål for domstolene, hvilke dokumenter m.v. der er relevante og hvilke indsigelser der er seriøse. Men det forekommer mig, at hvis Hussein ønskede det, så ville han også være istand til at fremlægge dokumenter m.v., der lukkede diskussionen.

  Like

  Kommentar af Hans Und — 3 marts 2012 @ 11:24

 5. Ganske sjovt 🙂

  Denne side fra Wiki om Obama…

  http://da.wikipedia.org/wiki/Barack_Obama

  Prøv længere nede i teksten, under noter, at klikke på fødselsattest…Hvilket skræmmende billede der dukker op… 🙂

  Like

  Kommentar af Lightmann — 3 marts 2012 @ 12:03

  • Ordet Fødselsattest fincdes ikke, så den kar det ikke klikkes på.
   Har ledt Hele teksten igennem for at finde ordet. EN And.!!

   Like

   Kommentar af Charles Nielsen — 4 marts 2012 @ 14:43

 6. Uanset hvad, så er der nu en fordel, når man vil bevise noget med den højere videnskab, at man har de videnskabelige begreber i orden, og at man har forstået dem. I den viste del af artiklen rodes der mellem sampling, støj og aliasering, kvantisering og komprimeringsmetoder. Det kræver ikke meget videnskab, at se at 1-tallet kommer et andet sted fra end resten.

  Obama skal bedømmes på sin politik, den han er valgt til. Hans vælgere vil have andres penge, uden at yde noget til gengæld. Det ønske opfylder han så godt han kan.

  Like

  Kommentar af Børge — 3 marts 2012 @ 12:46

 7. Seneste nyt!!
  Det viser sig nu, at Barack Obama IKKE er en Alien. Et antal unge republikanere har besat et toilet, som netop har været brugt af Obama. Inden Obama fik trukket ud, bemægtigede de unge republikanere sig toilettes indhold og sendte det til Rick Perry Brain-center i Texas. Centret, der i årevis har undersøgt Rick perrys hjerne, men aldrig har fundet noget, oplyser at toiletindholdet klart viser, at Obama er resultatet af en kort affære mellem en pelikan og en hvalros i området ud for Hawaii. Dette forklarer også hvorfor der aldrig er fundet en ægte dåbsattest, udtaler en talsmand fra Rick Perry Brain-Center. Både pelikanen o hvalrossen må have forladt Hawaii unden at tage kontakt til myndighederne. Alene dette viser, hvor omfattende hele affæren er.

  Like

  Kommentar af bjarne binee — 3 marts 2012 @ 13:47

 8. Det forlyder nu, at congressman Paul fra Texas – af sine kolleger kaldet “Run” Paul pga. en delikat mave og hvad deraf følger – har kontaktet Elvira Slambertsen fra Faarevejle og direkte forespurgt om hun er deltager i et komplot. Den 87 årige fru Slambertsen indrømmer, at hun er blevet kontaktet af KGB, der vistnok talte om et komplot. Men efter samtalen blev fru Slambertsen enig med sig selv om, at KGB nok har ment kompot, som fruen er dygtig til at lave. Fru Slambertsen sendte derefter en opskrift på såvel æble- som rabarberkompot til KGB. Da hun ikke lige havde KGBs adresse sendte fruen opskrifterne til Ole Sohn, som fru Slambertsen. der stadig læser Faarevejle Tidende, vidste har gode forbindelser til KGB. Fru Slambertsen er ligeledes bekendt med, at Ole Sohn ofte modtager pengebeløb fra Moskva og fruen forventer nu – når KGB har smagt kompotterne – at Ole Sohn deler pengene med hende.

  Efter et hastigt toiletbesøg kontaktede “Run” Paul igen fru Slambertsen fot at høre om hun havde været i kontakt med andfre komplotdeltagere. Fruen oplyste, at hun var blevet kontaktet af DR, uden at forstå et ord af hvad der blev sagt. Det bekymrede imidlertid ikke Fru Slambertsen, hun har nemlig aldrig forstået et ord af, hvad det foregik på DR. Fruen gættede dog på, at DR ville invitere hende til en ny sæson af X-faktor og hun var allerede igang med at genopfriske teksten til den populære vise om Hjalmer og Hulda, som fru Slambertsen med stor succes havde sunget ved Faarevejle Folkesangerforenings Bådealaugs høstfest i 1953.

  “Run” Paul ville gerne have spurgt yderligere, men en presserende opgave krævede pludselig hans nærvær et endet sted.

  Like

  Kommentar af bjarne binee — 3 marts 2012 @ 14:23

 9. Det her er blevet en hobby for Hodjanerne. Om den er sund kan så diskuteres.

  Den er i hvert fald unødvendig, kan man sige, for manden ved jo hverken ud eller ind og klovner voldsomt i det. Fruen bruger hemningsløst løs af skatteborgernes penge til luksusferier for sig selv og et omfattende hof. Forhåbentlig bliver parret ikke genvalgt.

  Om der er nogle, der er bedre til det, ved jeg ikke. Jeg har til dato aldrig brudt mig om amerikanske præsidentkandidater.

  Like

  Kommentar af MetteD — 3 marts 2012 @ 15:55

 10. Selvfølgelig er den første neger på præsidentposten i Amerika en svindler.

  Men, som Lightmann skriver, er der ikke en chance i helved for at det bliver undersøgt fra officielt hold,

  Like

  Kommentar af Santor — 3 marts 2012 @ 19:08

 11. Til Charles Nielsen.

  Hvis din kommentar om ikke at kunne finde ordet fødselsattest er i forbindelse med mit indlæg, så står det altså under noter i Wiki linket…

  1. ↑ 1,0 1,1 “Birth Certificate of Barack Obama”. Department of Health, Hawaii. PolitiFact.com. August 8, 1961. Hentet December 12, 2008 .

  Like

  Kommentar af Lightmann — 5 marts 2012 @ 07:46

 12. […] har tidligere linket til den store undersøgelse, som dokumenterer at Obama’s “fødselsattest” er […]

  Like

  Pingback af Obama’s forlægger skrev om Obama biografi : Født i Kenya ! « Hodjanernes Blog — 18 maj 2012 @ 15:23


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: