Hodjanernes Blog

23 februar 2012

Fru Gåman

Man kan lære meget om antropologi ved at studere færdselstavler.

Hinsidan – i vort asiatiske naboland – er man i fuld gang med at afvikle ur-befolkningen. Det letteste ville nok være at aflive alle personer med en svensk bakgrund, men hvem skulle så forsørge den nye? –  Som et kompromis kunne man sterilisere eller evt. kastrere aboriginalerne, men på sigt opstår det samme problem jo påny. Så mens man funderar dybt har man valgt at udskyde den endelige løsning på svea-spørgsmålet og i stedet besluttet at Folkhemmet er genusneutralt. For eksempel skal det ikke længere hedde han og hon, men hen. Mænd og kvinder er fra nu af personer.

Men som altid i et overdimensioneret bureaukrati ved den ene kommission ikke hvad den anden gør. Således har man også hinsidan for længst vedtaget en masse love og bestemmelser om kønskvotering, ligestilling og tilsvarende påbud om diskrimination. Avancement afhænger ikke af kvalifikation, men af hvad man har mellem benene. Og lige som i f.eks. bestyrelser, skal der også være kønskvotering på færdselstavlerne. Derfor har man nu i længere tid været beskæftiget med at fjerne halvdelen af skiltene ved fodgængerfelterne. Ned med Hr. Gåman og op med Fru Gåman. Desværre kom skiltemaleren til at tage opgaven lidt for alvorligt idet hen lod Fru Gåman udstyre med umiskendelige, kvindelige attributter og beklædning. Så det blev en ommer: fædselstavler skulle jo nødigt bringe sindende i kog hos visse, letfængelige personer...

9 kommentarer »

 1. Det bliver nok en ny ommer.
  Man kan se hendes ben!

  Like

  Kommentar af Poul Berg — 23 februar 2012 @ 11:24

 2. Er det fis?

  Like

  Kommentar af Martin — 23 februar 2012 @ 13:19

  • Næ, nej – der er skam ikke noget fis i Absurdistan, højest nogle fisfis’er. Læs blot linket i teksten og bemærk kommentarerne!

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 23 februar 2012 @ 14:51

 3. -Thø hø….., jeg undrer mig såre over, at “hen” ikke har burka på??? 🙂

  Like

  Kommentar af hende — 23 februar 2012 @ 14:36

  • Rolig nu, løsningen er på vej: den nye profil vil blive aldeles politisk korrekt, idet man – som bekendt – ikke kan se forskel på en muslima i burka og en muslim i fuld, islamisk mundering (dog minus Kalashnikov). Den mandlige dress-code foreskriver jo mormors natkjole, gazebind om knoppen og snabelsko (som dog er dækket af natkjolen). Den uheldige skiltemaler er allerede i spjældet og man har hyret Lars Vilks som afløser.

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 23 februar 2012 @ 15:14

   • Jeg elsker dig Skjoldunge.

    Like

    Kommentar af Fritz — 23 februar 2012 @ 18:19

   • Jeg elsker dig også 🙂

    Like

    Kommentar af Anonym — 23 februar 2012 @ 22:00

 4. Hvorfor sparer de dog ikke pengene og går over til en kvinde i burka eller niqab
  med det samme?
  Det er jo alligevel den vej udviklingen i Sverige går – i øvrigt uden svenskerne
  nogensinde er blevet spurgt om det viselige i den form for “kulturberigelse”.

  Nå, en eller anden frisk svensk provokatør kunne jo lave nogle silhouetter af
  sådanne tilhyllede kvinder lige til at klæbe på trafikskiltene i Sverige –
  det skulle vel nok kunne lave lidt rav i den i PK-Sverige 😀

  Ideen er hermed givet videre …

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 24 februar 2012 @ 02:16

 5. Hvad med en Ladyboy i stedet for, for så får man jo begge dele i samme pakke. For så er der jo både en bule for oven og neden. Og så er det jo oven i købet en 50/50 og 100% kønsneutral(iserende) løsning. Og bedst af alt ville det så være en ikke-svinehudsfarvet omnixenofobisk naziracist der blev afbilledet på “pigtogrammet”.
  Hvad angår aboriginalerne(/svenskerne), så må det jo lige påpeges, at de har en gennemsnitsIQ på 65, nogenlunde det samme som kolonisatorerne, som stammer syd fra Sahara har. Mens Mellemøsten ligger og roder i 80erne. Og så er der jo selvfølgelig også lige den lille biting med et par tusinde års indavl.
  Men pyt da, for, for et godt humanistisk/kommunistisk/socialistisk/socialdemokratisk/globalistisk/internationalistisk/antinationalistisk/antivestligt/værdi(løst)- og på alle måder neutralt menneske, er intet umuligt. For menneske(dyre)t er og forbliver jo nu engang en social konstruktion, som er hævet over ligegyldigheder som naturen/evolutionen.Så de skal hurtigt få deres IQ til at stige med en 30-50 IQpoints, takket være vores uovertrufne vestlige undervisningssystemer og alle folkeskolelærersocialisterne der ejer dem.
  Undtagelsen for denne regel, må dog så lige være SFs retsordfører og tidligere folkeskolelærer, Karina “Mange muslimske børn er mindre begavede” Dehnhard Lorenzen. Hvilket hun ytrede i P1Debat 23/9 2009 (ikke online), da hun diskuterede kriminalitet/uddannelse blandt unge af anden etnisk baggrund med Martin Henriksen fra DF.

  Like

  Kommentar af anonym — 25 februar 2012 @ 05:55


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: