Hodjanernes Blog

21 februar 2012

Dagens emne

Filed under: Danmark, SF — Tags: — Skjoldungen @ 16:57

Villy Vendekåbe hører His Master’s Voice: hans elssssssskede, dyrebare ring er for altid tabt….

16 kommentarer »

 1. Men når jeg ser ringen tænker jeg da hvorfor I ikke også har lavet ham som Gollum, men det kan måske nås til i morgen 🙂

  Like

  Kommentar af Jens Hansen — 21 februar 2012 @ 21:15

 2. Det ligner en Der führer Fra Waffen SF.
  Führeren har tabt forlovelses ringen, som Johanne skulle hvae haft.

  Like

  Kommentar af Charles Nielsen — 21 februar 2012 @ 22:42

 3. ROFLMAO ^ 2

  Tak for dagens griner 😉

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 22 februar 2012 @ 00:03

 4. Til Jens Hansen:
  Julius tegnede ham som Gollum i sidste uge. Hvor der også stod “Lord of The Betalingsring” på tegningen, så det er er allerede blevet gjort.

  Like

  Kommentar af anonym — 22 februar 2012 @ 06:42

 5. Yeees, yeees – Ai am Wiili, se Aut of Caauntry Mininister of Danmark. Please do not make fån of me, I am so children……. By the road – I have just been to wone of the biggest blowjob factories in Denmark – the workers are screwing and banging all day. It is called Vestas.

  Like

  Kommentar af Limewoody — 22 februar 2012 @ 07:25

 6. I Guder for et flot billede.

  Bjerget skælvede og det barslede med en mus.

  ! millard lyder af meget – og det bliver dyrt for dem med leasingbiler – leaset i Danmark. Så det var nok klogt af Helle, at hun leasede hos Fleggaard, men så sparede hun jo også momsen.

  500 mio. til nyt materiel. Hver meter Metro koster 1½ mio, så der bliver råd til 300 meter ny Metro. En bus koster 1 mio. og et togsæt 3-4 mio.. Det bliver vist ikke meget fornyelse på landsplan.

  Et pendlerkort på 4 zoner i København koster 680,- pr måned – sådan ca. 8.000,- årligt. Skal de 500 mio. fordeles landet over, vil vil hver pendler kunne spare 100 kroner om året.

  Det rykker.på landsplan !!!!

  Like

  Kommentar af Morten Dreyer — 22 februar 2012 @ 08:06

 7. Jeg foreslår at man går over til cykel-taxier i København.
  Der er en stor befolkningsgruppe i København der allerede kender begrebet fra de lande de kommer fra.

  Tænk hvilken PR det ville give Københavns turist-industri at kunne se statsminister-inden hver dag ankomme til Christiansborg.
  Med cykel-taxi !

  Like

  Kommentar af Frost-Hansen — 22 februar 2012 @ 08:23

 8. Misforstå mig ikke, jeg har ikke som hensigt til at ‘belære’ – bare lidt supplerende info. Det handler om de ironiserende tysksprogede varianter for Enhedslisten på jeres blog (og måske også andre steder).

  Hvis Enhedslisten eksisterede som tysk parti med samme navn, ville den hedde (Die) Einheitsliste. Ordet Einheitsliste udtales ligesådan som en teoretisk ‘Einheizliste’. Og med ‘einheizen’ menes der noget som ‘dreje varmen op for én’ (siger man sådan?) – i ordret betydning, men også i billedligt sprog.

  Like

  Kommentar af Michael Laudahn — 22 februar 2012 @ 08:30

  • Michael, tak for belæringen udi det tyske! – Som værende “Sonderjude” – og dermed opvokset med dansk i det ene øre og tysk i det andet – giver jeg dig ret i dine betragtninger, men kan samtidig så tilføje følgende om min hang til at reformere og korrigere de mange misvisende betegnelser som politikerne og journalisterne giver deres egne partier. Ordnung muss sein!:

   • Enhedslisten: Latterligt! – Er der noget de ikke er, er det enige. Men de forsøger da at gå på listesko med det. Aflagte beton- og salonkommunister, maoister, KAP-ere, SAP-ere, kaos-piloter, miljøflippere, barfods- og sandalgængere, elevrådsformænd og trutte-nutte-tøser. Det eneste de er enige om er at hetze alle andre – også med vold. Deraf betegnelsen Einhetzlizten.
   • Socialistisk Folkeparti: Latterligt! – Partiet består af kystbanesocialister, degne, præster, evighedsstudenter og frelsertyper som aldrig har læst Karl Marx, ikke aner en hujende fis om socialisme og da slet ikke er folkelige. Derimod er de allesammen blevet krigsliderlige militarister, som ivrer for at danske soldater (minus dem selv) skal indsættes overalt i verden til støtte for islams sag. For eksempel i Kosovo, Libanon, Afghanistan, Libyen – og nu snart Syrien. De er derfor blevet tilhængere af EUSSR samt dennes Europahær, EUROGENDFOR, og NATO. Endlösung: Juden raus!. Deraf navnet Waffen-SF.
   • Socialdemokraterne: Latterligt! – Landets mest asociale parti, bestående af pampere, fagforeningsbosser og opportunister på den høje hest og en svindende skare af bistandsklienter som stemmekvæg nede i sølet. De sidste suppleres i disse år op med muslimer, hvis opfattelse af demokrati svarer nøje til partitoppens Gulag-inspirerede opfattelse af et “samfund”. Når befolkningsudskiftningen er ved at være tilendebragt, bliver partibosserne de første til at sprælle i lygtepæle og byggekraner. Deraf navnet Suicidalakrobaterne.
   • Det Radikale Venstre: Latterligt! – Havde de så endda kaldt det Det Ridikyle Højre… Partiet består af personlighedsspaltede stakler, som på den ene side vil frelse hele verden – undtagen Danmark – og på den anden side ikke betale skat. De oprindelige husmænd på Skive- og Holbækegnen er forlængst udskiftet med latte-drikkende teaterbajadser, vinkelskrivere, forståsigpåere, femikrimi-skribenter og rigtigt, rigtigt gode mennesker fra Kartoffelrækkerne og Østerbro omkring Classensgade. Ligheden med radiser er legio: aussen rot und innen weiss. Men i modsætning til suicidalakrobaterne ved de godt, at skafottet venter dem, når muslimerne tager over. De glæder sig oven i købet til det. Deraf navnet “De Radigale”.

   Nå, nok om de brune socialister. De lilla socialister er ikke bedre, men derom en anden gang….

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 22 februar 2012 @ 09:56

   • Nå, hvis du er sonderjude… .) Tak for oplysningerne i øvrigt.

    Like

    Kommentar af Michael Laudahn — 22 februar 2012 @ 10:53

   • PS

    Jeg burde have brugt lejligheden til at nævne denne link, som jeg idag per tilfælde fandt:

    http://www.urbandictionary.com/define.php?term=mahoundianism

    God læsning (af det hele, inkl reklamen under teksten), og god fornøjelse…

    Like

    Kommentar af Michael Laudahn — 22 februar 2012 @ 11:04

 9. My preciousss befalingsring 😉

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 22 februar 2012 @ 17:13

 10. Her er om end lidt forsinket, lidt flere supplerende benævnelser som burde være nogenlunde gangbare.

  Det (Dansker)Svineudryddende Venstre. Selv om ByVenstrevælgerne nok ikke vil fatte en skid deraf. Men alle i indavlede jydetampe og bonderøve med lort mellem ørerne og halm i træskoene/røjserne ovre i det mørke udland, ved jpo godt hvad der menes dermed. Og hvad angår indavlede jydetampe, så er jeg selv en andengenerations en af slagsen her på Djævleøen, så jeg er 75% af førstnævnte og 25% Djævleøboer.

  Det Landsforrædderiske Konservative Befolkningsudskiftningsparti. Selv om man efterhånden tvivler på at Gud, Konge og Fædreland (for nu er det vel snarere erstattet af Allah, Kalif(atet) og Ummah(en)) har den store betydning for dem længere, om end der måske er et minimalt håb og fremtid i de yngre partimedlemmer og Venstres ditto, i deres EUSSRmodstand.

  De Folkemorderiske Socialdemokrater (og varianterne deraf på alle sider af det politiske spektrum, eller skulle man måske snarere kalde det, det politiske rektum/rectum, for at være mere i pagt med Hodjanerne ånd og sprogbrug). Men det er jo også en universalbetegnelse for deres sind(ssyg)elag i hele Vesten.

  Det Jøde(svine)udryddende (National)Socialistiske Halsoverskærerparti. (SF).

  Den Pædofili- og Voldtægtsekstremistiske Enhedslisten/Helvedesilden.
  Og deres mega-nuser-puttenuttepapegøje Jahannam Smittefaren/-kilden/Johanne Schmidt Nielsen.
  Jahannam er den arabiske betegnelse for Helvede/Helvedesilden (hvori alle vantro svin jo ender). Så den finder bred anvendelse heri, selv om det jo så kræver lidt viden om derom, for at forstå betydningen deraf.

  Det Bøsse(svine)udryddende Radikale Venstre. Her er forklaring helt unødvendig, for de er jo homopartiet over dem alle.
  Margrete Vestager: (Bøssesvine)Englemager. Danmarksplager. Danskerplager. Pestmager, som jo er et meget bedre, dækkende og mere korrekt udtryk end Pestager. Værnemager.
  Zenia Stampe. Zina Schlampe/Slampa. Zinã´ er den arabiske betegnelse for utroskab, hvilket i deres øjne er et hvert seksuelt forhold mellem ikke-gifte personer. Så betegnelserne utroskab og luder på tysk og svensk, siger jo alt om hvad en af Danmarks fremmeste feltmadrasser og landsforræddermøgsække er, og ikke mindst gør med sine ord og handlinger.

  Jeg håber at der er lidt brugbart derimellem.

  Like

  Kommentar af anonym — 24 februar 2012 @ 06:40

  • Tak for dit glimrende supplement til vore bestræbelser på at erstatte misvisende betegnelser med exacte og beskrivende ditto. – For eksempel har det altid naget mig, at man brugte ordet “spektrum” i forbindelse med politik. Et spektrum skulle – efter hvad man docerede i den stråtækte her ude på landet – betegne et frekvensområde i elektromagnetiske felter, subsidiært fotoners energiniveau. Almindeligvis brugt i forbindelse med det frekvensområde (ca. 4.000 – 8.000 Ångtröm) som vore snævertsynede sanseorganer kan opfatte. Altså på udkantsdansk: farver.

   Men det var som sagt ude på landet og for længe, længe siden. Dengang man endnu lærte noget i skolen. De tider er definitivt forbi, så nu bruges “spektrum” altså om nærmest uskelnelige nuancer af brunt. Dit forslag om at erstatte ordet med “rektum / rectum” er derfor lige i øjet (hvis man da bruger samme til at se med). Rectum betyder jo – som man også lærte engang – “lige”. I denne forbindelse altså “lige”-gyldige, et velegnet adjektiv til partierne. Forskellene inden for bemeldte “spektrum”, fra nu af “rektum”, ligger udelukkende i indholdets konsistens – fra Einhetzliztens massive coprostase, over De Radigales ejakulatfortyndede pjask til Pianisternes næsten farveløse flatulens.

   Jeg er godt klar over, at vi her bevæger os langt ind på Samarbejds-Politikens ekspertområde, men mon ikke de også anammer dit fremragende og indlysende forslag: “Det Politiske Rektum”?

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 24 februar 2012 @ 10:02

  • Feltmadrasser hedder på nydansk integrationsmadrasser.

   Like

   Kommentar af Menig 442 — 24 februar 2012 @ 18:35

 11. Det er glædeligt at se, at i annammer nogle af mine forslag.
  Jeg glemte dog lige nogle enkelte, mere overordnede benævnelser som er universielle for hele Vesten.
  Genocidofili.
  Suigenocidofili.
  Og for de Radigales vedkommende homo-, efterfulgt af de to ovenstående.

  Like

  Kommentar af anonym — 25 februar 2012 @ 06:01


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: