Hodjanernes Blog

25 januar 2012

En tilspidset situation

Filed under: Bloggere, Danmark, Jernhesten, Kriminalitet, Trusler, Udvisning, Vold — Jernhesten @ 20:24

Aalborg: Politiet måtte rydde retssal efter tumult da en stor forsamling af kulturberigere gik amok.

Nordjyske.dk: Dommeren måtte på grund af tumult og uro bede politiet om at rydde retssalen for de omkring 20 tilhørere, da der onsdag i byretten i Aalborg blev afsagt dom over fire unge mænd, som var tiltalt for blandt andet vold. Blandt de dømte er den 18-årige mand, som i november stak af fra politiet under en varetægtsfængsling og var på fri fod i knapt en måned. Efter domsafsigelsen måtte politiet, der var mødt massivt op ved byretten, benytte hunde for at få ryddet porten indtil rettens gård i Badehusvej. Den var blokeret af omkring 30 tilhørere, da en af de dømte skulle køres tilbage til varetægtsfængsling. – Det er mange år siden, at situationen i byretten har været så tilspidset, oplyser vagtchef Frank Liltorp, Nordjyllands Politi. Der var omkring 20 tilhørere mødt op til retssalen, og en del andre var blevet afvist. Derfor ventede lige så mange uden for retssalen. Under domsafsigelsen tog en af tilhørerne en stol og kylede den hen ad gulvet. Han blev derfor ført ud af retssalen, men det dæmpede ikke uroen. Tværtimod, oplyser Frank Liltorp. Derfor blev retssalen ryddet for tilhørere. – Uden for måtte vi foretage to anholdelser og sætte hunde ind, da de fremmødte blokerede porten, men ingen blev bidt, siger Frank Liltorp. I retssalen blev den 18-årige tidligere flugtfange idømt 11 måneders fængsel samt betinget udvisning for flere tilfælde af vold. Det betyder, at han udvises fra Danmark, såfremt han begår kriminalitet inden for de to års prøvetid, oplyser anklager Susanne Hansen.

Nordjyske nævner ikke denne gang er den dømte er tyrkeren Cenk Firat Kirat, – det kan selv finde ud af det ved at søge lidt i arkivet.

3 kommentarer »

 1. En lille smule OT fra tyskland:

  – Fint program fra SPIEGEL TV/RTL:
  Araber-Clan in Berlin
  ht tp://www.youtube.com/watch?v=MN_zBawcjLE

  – via:
  Integrationspreisträger auf Abwegen
  ht tp://www.pi-news.net/2012/01/integrationspreistrager-auf-abwegen/#more-234755

  Like

  Kommentar af anno — 25 januar 2012 @ 20:32

 2. Hvor var det da godt at det ikke var slemme, slemme højreekstremistiske antimultikulturalister der sådan lavede et angreb på et af det danske demokratis hjørnestene. Sikken en ballade det ville have givet.

  Like

  Kommentar af Limewoody — 26 januar 2012 @ 09:20

 3. Det må snart være ved den tid at politiet får lov til at skyde med skarpt uden at den humanitære politiske bande skal blande sig. Resikoen er dog at politiet kan skyde på de etniske danskere, man ved jo aldrig hvem de vil forsvare.
  Den største fejl politikerne har begået, er at man ikke har forbudt indvandre med islamisk baggrund at kunne komme i hjemmeværn det danske forsvar, samt i alle de danske skytteforeninger, samt at arbejde for stat og kommuner.

  Like

  Kommentar af T. Sørensen — 26 januar 2012 @ 12:27


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: