Hodjanernes Blog

7 januar 2012

“Orbanistan”…???

Søren Pind går over ge-Wind.

Der var engang en lille fræk dreng, som gerne ville være politiker. Så han meldte sig ind i det største parti. Og da partiet mest bestod af grå, senile habitter som alle faldt i eet med tapetet, blev der lagt mærke til den lille frække Søren. Når de gamle i partiet sov middagssøvn – hvad de gjorde det meste af tiden – så Søren sit snit til at komme med sine frække bemærkninger. Men en dag vågnede partiets oldermand ved al larmen, og bad Søren om at holde sin kæft. Børn skulle ses, ikke høres. Men Søren var desværre blevet for populær. Så populær, at det gamle parti ikke rigtigt kunne tryne ham uden at miste medlemmer. Så i stedet for at sende lille Søren uden for døren eller i skammekrogen, gjorde oldermanden ham til minister for gakkede gangarter. Sørens opgave var nu at uddele for 16 millarder kroner Mercedes-limousiner til negerhøvdinge. Så havde man ham samtidig af vejen derhjemme. Det hjalp. Siden har man ikke hørt noget til lille Søren med den store kæft.

Før nu. Alle Sørens køreture sammen med negerhøvdingene i de fine biler lærte ham, at skulle man rigtig blive til noget, så var det bedst at være gode venner med dem der forærede biler væk. De betalte ganske vist ikke selv for dem – det lod de skatteyderne om – men de bestemte også over meget andet end biler til negerhøvdinge – ja, faktisk bestemte de det meste i Sørens lille land. Derfor kaldte man dem da også ‘eliten’. Det kunne Søren godt lide, så han bestemte sig for at søge medlemsskab. Men se, det var nemmere sagt end gjort, thi eliten kunne jo godt huske Søren og hans løse tungebånd. Så de sagde til Søren, at hvis han kunne skrive noget rigtigt, rigtigt pænt i en avis, så måske…

Så satte Søren sig til at læse. Han læste om alt det rigtige. Men indimellem også noget forkert. Som eksempel på det sidste kom han sommetider til at læse hvad nogle frække bloggere skrev på noget der hed Internettet. Og de gjorde grin med borgerskabet. Blandt andet ved at sætte endelsen ‘-istan’ på navne som London og Sverige. Det forstod Søren ikke rigtigt, men tænkte at når folk lo af den slags, så kunne han vel selv bruge fidusen. Og da Søren var færdig med at læse, tænkte han videre. Han tænkte at hvis han nu rigtig skulle dupere eliten, så skulle det være med manér! – Det gjaldt derfor om at tækkes ikke alene ‘eksperterne’, men også de kvindelige sådanne. Og da Søren ikke var helt uden en vis charme, fik han sig møvet ind hos et eksalteret fruentimmer ved navn Lykke Friis. Samme Lykke var næsten lige så overgearet som selveste EUSSR’s ypperstepræstinde, Malene Wind, men Søren var trods alt så ædru, at han mente at mindre kunne gøre det. Overdrivelse kan også overdrives.

Og så skrev Søren og Lykke deres stykke til avisen. Det skulle handle om Ungarn. Det land kendte de ganske vist ikke noget til, men det gjorde ikke noget, for stykket skulle nemlig i Samarbejds-Politiken. Og her kunne man ikke tage sig af den slags detailler. Det drejede sig jo om, at abonninerne skulle godkende lille Søren.  Så Søren og Lykke fortalte, at det lille land yderst i hjørnet af EUSSR var næsten lige så frækt som Søren selv var engang. Indbyggerne i det lille land havde nemlig valgt sig en høvding, som ikke ville rette sig efter kejserne i Bryssel. Ja, de tillod sig endda selv at bestemme over deres spareskillinger. De ville heller ikke nøjes med aviser som kun trykte det samme som alle aviserne hjemme i Sørens lille land og – sidst, men ikke mindst – så ville de hverken eje eller have muslimer inden for dørene.

Og sådan kom det sig, at Søren pludselig huskede det der med ‘-istan’. Så han fortalte Lykke, at en avisartikel helst skulle slutte med en kvik bemærkning og et fyndord. Og hvad lå da mere lige til højrebenet – undskyld, venstrebenet – end at kalde høvdig Orbans land, Ungarn, for Orbanistan…? – Og da Søren således havde bevist, at han både havde sprogligt vid og tag på kvindfolk, så kom han da omsider i Samarbejds-Politiken!

2 kommentarer »

 1. Jeg bliver virkelig vred på Pind, der slutter sig til rækken af ​​bøller. Efter at EU skiftede regering i Grækenland og Italien er det Ungarns tur. Det underliggende er selvfølgelig, at Ungarn har oprettet en barriere mod islamiseringen ved at skrive ind i forfatningen, at der er et kristent land. Intet forstyrrer eliten mere, så nu skal Ungarn nægtes akut økonomisk hjælp, nedbrydes og gå i konkurs. Orbanistan… nah, ved du hvad Pind, ungarerne har en historisk bevidsthed og glemmer ikke 150 års tyrkisk besættelse.

  PS. Jeg kan ikke lade være med at sige, at dit indlæg er glimrende, Skjoldungen!

  Like

  Kommentar af Knute — 8 januar 2012 @ 05:27

 2. Det er rigtigt interessant at se hvordan danske politikere og deres medier står i kø for at revse Ungarn, mens der overhoved ikke tales om at Obama lige har afskaffet almindelige borgerrettigheder i USA, ved at tillade ubegrænset fængsling uden anklage, og med mulighed for at blive udskibet til et torturfængsel i udlandet, blot på mistanke om terror. Sjovt nok at dette indtil videre ikke har givet anledning til store overskrifter.. Tænk sig hvis Putin havde foreslået noget lignende.. Mon ikke at Jerichow, Sperling, Wivel, Pimonov og resten af russerhadere i Danmark ville have fået hele Deadline- indlag og avisforsider stillet til rådighed? Men nu er det jo den lille søde sorte Sambo der har indført de love som er enhver diktaturstats varemærke. Og har han jo også lovet at han ikke vil bruge dem, så der er sandelig ingen grund til at snakke om dette problem, for som bekendt lyver den lille sorte Kenyaner jo kun om ubetydelige ting som fødselsattester og andet ligegyldigt. Og vi har jo har brug for lille sorte Sambo til at fortsætte indsatsen mod stater der ikke godvilligt vil lade sig indrullere i den nye verdensordens projekter, projekter som disse ‘menneskevenner’ jo altid går ind for, om så det bare var for at ‘beskytte civilbefolkningen’ mod deres ‘umenneskelige magthavere’. Og disse danske skriverkarle .m.k. ved jo også godt at ordet ‘terrorist’ i Obama-regimets specialaftapning ikke betyder ‘Muslim’, men er kodeord for ‘højreorienteret hvid Amerikaner, med forkærlighed for Ron Paul og film med John Wayne’. Og så er det selvfølgelig helt i orden med nogle ‘extra judicial’ fiksfakserier.

  Like

  Kommentar af Balder — 9 januar 2012 @ 13:55


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: