Hodjanernes Blog

23 december 2011

Skattechef taler ud: Jeg var DSU-formand

Jeg meldte mig ind i Danmarks Socialdemokratiske Ungdom i 1975, da jeg var 17 år, jeg var aktiv i foreningen de næste tre-fire år og blev også formand.

Jeg var også opstillet til kommunalvalget i 1978 som ’ungdommens socialdemokratiske kandidat’, men blev ikke valgt, siger Erling Andersen, der ikke vil afsløre, om han stadig er medlem af Socialdemokraterne.

Mere på BT

Top-Socialdemokrat behandler top-Socialdemokrats skattesag, der ender ud med at få fordele, almindelige borgere aldrig ville få? Og så vender man tingene på hovedet, til at dreje sig om, at der er nogen, der lader sagen komme til offentlighedens kendskab.

Og Socialdemokratiet går efter whistlebloweren, samtidig med, at man selv, SF og Enhedslisten har lovforslag om at beskytte whistleblowere, der ‘sladrer’ om sager af ‘samfundsmæssig interesse’?

Lugter? Det det stinker.

Nuværende finansminister Bjarne Corydon rettede under valgkampen i september en direkte henvendelse til Skat København, Corydon ville have Skat København til at dementere rygter om Thorning og Kinnock.

2 kommentarer »

 1. Så vidt jeg overhovedet har fulgt med i dette stunt for at miskreditere den tidligere regering, drejer det sig om at ministre og politisk udpegede lakajer ikke må blande sig i embedsværkets afgørelser, hvor skønsmæssige disse end måtte være. Korrekt?

  Pudsigt nok forekommer det mig, at hver gang medierne – navnlig DanMarx Radio – hiver en eller anden, det er synd for, f.eks. en afvist asylansøger, frem til offentlig snøft og begrædelse, så falder suicidalakrobater, einhetzere, radigale og Waffen-SF-ere over hinanden og forlanger at ministeren griber ind. Men det er selvfølgelig noget helt, helt andet….

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 23 december 2011 @ 13:17

 2. OH WHAT A FUCKING SURPRISE……

  Er der noget sted i dette røde skodland, hvor en rød spasser ikke holder hånden over en anden rød spassers svindel og bedrag.

  Like

  Kommentar af Fritz — 23 december 2011 @ 13:42


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: