Hodjanernes Blog

20 december 2011

“Information” for inkvisitionen…?

Zenia og Stikker-Niels snorksover – er der en læser i nærheden der vil vække dem?

Enden er nær! – Alt ramler! – Vi er rystede og chokerede!  Vittighedsbladet “Information” – næst “Samarbejds-Politiken” Mohammedanmarks helligste traktat – skal afhentes af tankepolitiet og slæbes for §266b omgående! – Tænk, at det skulle times os at opleve dette… Men læs selv, hvad man vover at kolportere:

“Groft sagt er det en gratis omgang at begå vold mod en etnisk minoritetskvinde. Det er ikke onklen eller fætteren som voldsudøver, der bliver gjort ansvarlige for eksempel et seksuelt overgreb, hvis andre får kendskab til volden. Det er kvinden, og det ved voldsudøveren godt,« siger Sofie Danneskiold-Samsøe, adjunkt og ph.d., som har foretaget undersøgelsen i samarbejde med lektor og ph.d. Yvonne Mørck og ph.d. Bo Wagner Sørensen fra Institut for Samfund og Globalisering på Roskilde Universitetscenter.

[…]»Volden mod kvinderne foregår inden for hjemmet og bliver ikke begået af en fremmed. Det er den faste base, hvor man skulle være tryg, der lægger rammer til den ofte brutale vold, som man kender det for generel vold. Men for etniske minoritetskvinder er det ofte ikke kun ægtemanden, der begår volden, det er ofte også andre familiemedlemmer,« siger Sofie Danneskiold-Samsøe. – Både ægtemænd, brødre, sønner, onkler og svigerfædre er voldsudøvere, samtidig med at også kvinder i familien deltager i volden. Yngre kvinder er nederst i hierarkiet, og mødre, svigermødre og ældre kvinder kan være med til at fastholde de voldsramte kvinder i familien. Det foregår blandt andet, når svigerdøtre fungerer som husslaver i egen familie, der er en af de seks voldsformer, som undersøgelsen kortlægger.”

Man ledsager endda artiklen med lidt erotica:

’Nå, men han skulle tage min mødom, fordi jeg skulle bevise, at jeg var jomfru. Jeg sagde til ham: ’Hvad snakker du om? Lad mig være’. Han begyndte at råbe, at jeg skulle tage mit tøj af. Så sagde jeg: ’Jamen, det gør jeg ikke’, og så begyndte han at slå mig, den første aften, den der første nat. Han tæskede mig så meget, og så hev han mit tøj af, og så voldtog han mig. Da begynder jeg at græde, og jeg bløder så meget, jeg har så mange smerter. Jeg skubber til ham, men han kommer op igen, og han slår mig. Så gik jeg på badeværelset og tog mit tøj af og andet tøj på. Jeg sad på badeværelset i fem-seks timer, tror jeg, til klokken ti om morgenen. Jeg sad bare og græd og græd og havde bare så mange smerter og blødte så meget… Sådan gik det de første par uger.’


Hvis denne tendens fortsætter, ender det med at alle vi som skal i lejrene får “Information” som vores egen lejr-avis med Lars Hedegaard som genindsat chefredaktør!


6 kommentarer »

 1. Sandt sandt. Den ledsagende artikel passer særdeles godt i det pædifile islam´s univers.

  Like

  Kommentar af Carsten — 20 december 2011 @ 11:40

 2. Avisen har dog i det mindste ikke udspecificeret hvem disse “etniske minoritetskvinder” i virkeligheden er. Så lidt af “anstændigheden” bevares dog!

  Like

  Kommentar af Jernhesten — 20 december 2011 @ 13:18

  • Det er moské nok ‘anstændigt’ i sjovnalisters og juristers opfattelse, men i virkeligheden uanstændigt så det klodser: alle ved jo hvem det handler om, så faktisk skærer de alle ikke-vestlige indvandrere over én kam. Er det anstændigt at pådutte kinesere, vietnamesere, indere – og alle de andre grupper som der ikke er problemer med – at de skulle opføre sig sådan…?

   Det undrer mig, at disse vore udmærkede medborgere ikke rotter sig sammen og anlægger injuriesag over at medierne slår dem i hartkorn med muslimer.

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 20 december 2011 @ 14:32

   • Helt enig.

    Jeg kom til at tænke på en sætning i det indlæg du bragte forleden:

    “Men ved at undlade omtale af etnicitet eller religion kan man jo kun gætte. Noget som man helst ikke skal, når beviser mangler. Man ved selvfølgelig med 99,9 procents sikkerhed, at artiklen drejer sig om muhammedanere. Om ikke af anden grund, så fordi aviserne somme tider klokker i det: hvis en politisk ukorrekt person begår en forbrydelse beskrives alle detaljer. Som om aviserne er virkelig stolte over at kunne skrive: Se bare, ikke alle voldtægter, overfald, bølleoptøjer, drab og andre forbrydelser bliver begået af muslimer!”

    https://hodja.wordpress.com/2011/12/17/the-sound-of-silence/#comments

    Like

    Kommentar af Jernhesten — 20 december 2011 @ 17:48

 3. Det bløder vel altid lidt første gang… *tsk* *tsk*

  Like

  Kommentar af Kim A. — 20 december 2011 @ 16:50

 4. Zenia og Stikker-Niels snorksover – er der en læser i nærheden der vil vække dem? skrives der:
  Stampekællingen, og Stikkeren er ikke til at vække.
  Det kan kun gøres, ved en folkelig opstand. Så vil vi nok se, ikke bare dem, deres fede røv for bare skosåler.

  Like

  Kommentar af Carsten — 20 december 2011 @ 17:35


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: