Hodjanernes Blog

19 december 2011

Mere elektromagnetisme

Filed under: Økofascisme, Blogs Scandinavian etc, Filosofi, Videnskab — Tags: — Skjoldungen @ 21:27

Der er forlængst vendt op og ned på de politiske poler – nu kommer turen til vores planet.

Nu hvor den menneskeskabte klimaforandring er afsløret som fup og svindel leder øko-fascisterne desperat efter noget andet som de kan skræmme folk fra vid og sans med – noget som de kan detailstyre menneskeheden med (og opkræve endnu flere uhyrlige skatter).

Heureka! – Man har fundet det!: en ustoppelig magnetisk polvending, som synes at gå hurtigere end tidligere og skulle bevirke livstruende ødelæggelse ved at ændre klimaet. – Tanken har ligget og ulmet blandt geologer ganske længe. Denne artikel fra 2003 viser f.eks. hvor meget den magnetiske nordpol har flyttet sig gennem de seneste 1.500 år. Det ser ud til, at idéen begynder at fange mediernes interesse, hvilket indebærer at det næppe varer længe inden fantasien kommer på vingerne. Det er den måske allerede? – Den første Hollywood-film om asteroider kom i slutningen af 1990 efter at astronomer begyndte at advare om potentielle kollisioner, og vi har allerede set et par film, som “The Core”, der handler om den magnetiske forskydning – forandringerne i den flydende jernkerne i jordens indre. Problemet bliver måske en total kollaps eller pludselig forandring i jordens polaritet og så er det “game over” for alt liv på jorden. (I parentes bemærket har den slags polvendinger optrådt med jævnte mellemrum gennem planetens historie – red.).

Men nu har man fundet på, at superstormene opstår fordi jordnes magnetfelt har “revner” og polerne bytter plads, hvilket vil fremkalde en ny istid. – Problemet for øko-dommedagsprofeterne har været at finde sammenhængen mellem mennesket og den nye, alternative forklaring på klimaforandringerne. Men det eneste de behøver er selvfølgelig at hævde, at således er det: mennesket er skyld i polvendinger! – Derfor kommer vi givetvis snart til at høre en eller anden Al Gore som hævder at verdens voksende el-net, sammen med alle vore metalbygninger, flyvemaskiner, biler o.s.v. “forvirrer” planeten. Det er endnu bedre en drivhusgasser og derfor bliver man nødt til at kræve at vi lukker ned for hele vor avancerede civilisation og går tilbage til mindst 1800-tallet (eller allerhelst pædofetens tid).    (Frit efter Every Kinda People)

5 kommentarer »

 1. Måske vi også skulle til at spare lidt på tyngdekraften. Man ved aldrig hvornår den slipper op !

  Like

  Kommentar af Santor — 19 december 2011 @ 21:35

 2. Uanset hvad, skal man (politikerne) nok finde ud af at beskatte os vore røve ud af bukserne med udgangspunkt i en hvilken som helst gakket hypotese universiteterne kan præstere.

  Like

  Kommentar af Børge — 19 december 2011 @ 23:30

 3. Jep, Børge!

  Hvis det ikke er fordi det er så sørgeligt at folk tankeløst hopper på næsten hvad som helst blot der står en forsker, en politiker eller en anden topdog som underskriver, så ville det være komisk !

  Man skulle tro det er normalt at agere, som om man er idiot !

  ( se blot til Allahs lystige svende !)

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 19 december 2011 @ 23:34

 4. Det næste nyskabelse bliver EU Magnetic Polar Transformation Permits, som skal handles sideløbende med EU Carbon Emissions permits. Pengene vil også her forsvinde i det samme sorte hul, til ingen verdens nytte.

  Like

  Kommentar af Sailor — 20 december 2011 @ 15:33


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: