Hodjanernes Blog

18 december 2011

Skolernes uspecificerede vinter-markeringsfest

William Shakespeare: Thou speakest harsh words at yuletide non-specific seasons holidays.

DanMarx Dhimmi Radio (DDR) kan jublende forkynde vinter-markeringens glade budskab: “På Klostervængets Skole i København har man pillet nogle vers ud af “Et barn er født i Betlehem”, når børnene skal synge julesalmen, fordi skolelederen mener, at de er for forkyndende i forhold til de tosprogede elever. – På Møllevangskolen i Aarhus har skolelederen bedt en musiklærer vælge salmer, der tager større hensyn til de muslimske elever, efter at elever i en 3. klasse og deres forældre protesterede over, at børnene skulle synge julesalmen “Her kommer Jesus dine små”. . Og på Nørrevangsskolen i Slagelse har skolelederen opgivet at holde juleafslutning i kirken, fordi præsten holdt fast i at bede fadervor, og det, mente skolelederen, ville krænke nogle af eleverne.”


Mon ikke det anstødelige vers i “Et barn er født i Bethlehem” er denne strofe: “Og Østens Vise ofred der, ofred der, Guld, Røgelse og Myrrha skær. Halleluja, Halleluja!” – ud fra den helt fornuftige betragtning at “Østens Vise” er et fiktivt begreb…?


5 kommentarer »

 1. “Mon ikke det anstødelige vers i “Et barn er født i Bethlehem” er denne strofe: “Og Østens Vise ofred der, ofred der, Guld, Røgelse og Myrrha skær. Halleluja, Halleluja!” – ud fra den helt fornuftige betragtning at “Østens Vise” er et fiktivt begreb…?”

  HUSK lige på, at dette her var længe før, Muhammed Fordummeren var fremkommet med destruktionen af en hel race.

  Like

  Kommentar af Poul Berg — 18 december 2011 @ 16:56

  • Jeg tager din korrektion til efterretning! – Der har ganske givet været visdom i Østen indtil pædofeten fik gjort kål på den slags. Så det famøse vers kan evt. være dette: “Lad verden ej med al sin magt os rokke fra vor dåbes pagt” i sangen “Her kommer Jesus dine Små”. – En sådan hån mod såvel islam som EUSSR kan kun opfattes som opfordring til ulydighed og har øjeblikkeligt bragt Zenia og/eller Malene i affekt – Hvem af dem kom mon først…?

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 18 december 2011 @ 17:06

 2. Det var Guds mening, at Jesus skulle genfødes i et muslimsk land. men man kunne hverken skaffe en jomfru eller 3 vise mænd.
  Alt kød, der serveres på Klostervængets Skole, stammer fra slagtedyr, der er aflivet efter muslimske ritualer under medvirken af en imam.
  Så hver gang, der bliver købt kød, betales der penge til muslimsk religionsudøvelse. Reelt en overtrædelse af Grundlovens § 68.
  Og eleverne kan ikke fravælge imam-kød til fordel for andet kød.

  Like

  Kommentar af Elefanten — 18 december 2011 @ 17:18

 3. Vestens problem er, at enhver – ENHVER – der opfylder selv det mindste ønske med baggrund i ISLAM fra vore besættere af muslimsk herkomst, er LANDSFORRÆDERE. De forråder den vestlige kultur, der har været i stand til at udvikle så megen velstand, at vi i årtier har kunnet brødføde de muslimske lande med nødhjælp. Islam frembringer kun ødelæggelse af både jord og mennesker (specielt muslimer og især deres kvinder) i deres egne lande, men det fraholder dem ikke lysten til at ødelægge alt for alle andre i resten af verden.
  90% af Vestens politikere er hermed sat under anklage for landsforræderi på grund af underdanighed for destroyerne.
  Hvordan kan man i skoler være så korrekte over for en religion, der ved udøvelsen i hjemlandene ville betyde døden for andre elever i deres skoler? Vanvittig leflen, der skyldes uvidenhed.
  De eneste, der ikke ved, at ISLAM er LØGNEN OVER ALLE LØGNE, er professorerne i islamforskning ved vore universiteter. Hvis de indrømmede det, var de arbejdsløse, og sådan kan man jo ikke bare pillet brødet ud af egen mund.

  Like

  Kommentar af Poul Berg — 18 december 2011 @ 17:32

 4. Som allerede kommenteret på Uriasposten:
  Udsnit fra:
  http://www.denstoredanske.dk/Samfund,_jura_og_politik/Religion_og_mystik/Danske_folkekirke/Nikolai_Frederik_Severin_Grundtvig
  Med rod i den bibelske og oldkirkelige tradition genoplivede Grundtvig på selvstændig måde klassiske kristne temaer, der næsten var gået i glemmebogen, og kom dermed i åbenbar konflikt med sin samtids toneangivende teologi og kirkelighed. Fornyelsen kom først og fremmest til orde i hans salmer, der sammen med den “mageløse opdagelse” skabte en lavkirkelig sakramental vækkelse, et “oprør fra neden”, der bandt vækkelsens folk til kirken.
  Med forbillede i gamle salmers fortællende forløb udvidede han dette perspektiv ved fx i “Et Barn er født i Betlehem” at lade frelsen blive til virkelighed, mens den synges; i forløbet får de syngende “børn” englestatus. Deres halleluja smelter sammen med englenes: “Da vorde Engle vi som de,/Guds milde Ansigt skal vi se”.

  Like

  Kommentar af Peter Buch — 18 december 2011 @ 21:01


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: