Hodjanernes Blog

17 december 2011

The Sound of Silence

Som i Belgien, således ogå i Mohammedanmark.

Den følgende klumme af H.Numan har vi stjålet fra Gates of Vienna:

For et par dage siden besluttede Nordine Amradi at han ville holde et evigt bunkepul med 72 jomfruer (eller måske med en jomfru på 72 – husk på, at muslimer læser fra højre mod venstre). Altså bombede og skød han sig til Paradis og tog så mange andre med sig som muligt. Ifølge Fredsreligionen© bliver alle de vantro som en hellig kriger dræber automatisk hans slaver i Paradis. Men sig det ikke til nogen, det er politisk ukorrekt.

[…] Vi ved jo alt om de mange angreb som udføres af de politisk korrekte. Så mange, at pressen helt er holdt op med at fortælle hvem der egenlig begår dem. Normalt undlader de at give nogen detaljer som kunne lede i retning af religion eller etnicitet. En ‘borger fra Liège’ eller en ‘belgier’ er normalt nok. Ellers kunne folk gå hen og få forkerte idéer.

Sæt nu man i avisen læste “belgier overfaldet af muslim”; “muslimsk voldtægtsmand”; “muslimsk massevoldtægt”; “muslimer fornærmede”… I så fald ville folk sandsynligvis – og med fuld ret – stemme på partier som ville gøre noget ved det. Som f.eks Frihedspartiet (PVV) i Holland eller Vlaams Belang i Belgien.

Men ved at undlade omtale af etnicitet eller religion kan man jo kun gætte. Noget som man helst ikke skal, når beviser mangler. Man ved selvfølgelig med 99,9 procents sikkerhed, at artiklen drejer sig om muhammedanere. Om ikke af anden grund, så fordi aviserne somme tider klokker i det: hvis en politisk ukorrekt person begår en forbrydelse beskrives alle detaljer. Som om aviserne er virkelig stolte over at kunne skrive: Se bare, ikke alle voldtægter, overfald, bølleoptøjer, drab og andre forbrydelser bliver begået af muslimer!

Dette er jo på ingen måde noget nyt. Sådan har det været i årevis. Men der er noget nyt i dette tilfælde. Hr. Nordine Amradi var ikke svigermors ønskedrøm. Han havde et synderegister tykkere end koranen. Der er allerede tre hyæner advokater i gang med at fortælle, at i virkeligheden var dette stykke udskud en mønsterborger, eller i hvert fald en med en forkvaklet barndom. Der kan åbenbart scores en masse penge på den historie. Hr. Amradi levede hele sit liv på støtten, men kan ikke desto mindre ernære hele tre advokater efter sin død. Hvordan kan det mon gå til? – Måske noget at undersøge…?

Nej, det er heller ikke noget nyt. Dette er “The Sound of Silence”. Denne massakre fandt sted for mindre end en uge siden. I dag er der så godt som intet om det i pressen. Det eneste man hører om massakren er, at forældrene til det myrdede spædbarn ikke har råd til en begravelse. Det er dagens store nyhed. Ikke selve massakren. Og nej, det hele har intet at gøre med religion. Den kendsgerning, at han råbte Allah hu Akbar er fuldstændig tilfældig.

Jeg tænker på hvad De Gamle Venstreorienterede Medier vil gøre den dag møddingen virkelig suges ind i ventilatoren. Nå, det finder vi tidsnok ud af. I mellemtiden hører jeg, at man nu i Amsterdam planlægger ikke en hvid jul, men en koran-grøn…

8 kommentarer »

 1. Når man sammenligner med Breivig-sagen, burde Nordine Amradis handlinger give anleding til selvransagelse i de kredse, der har inviteret Nordine Amradi til Belgien og givet indtryk af, at han kunne blive en nyttig samfundsborger.
  Desværre er en sådan selvransagelse aldeles usandsynlig.

  Like

  Kommentar af Elefanten — 17 december 2011 @ 11:48

 2. Ikke ret meget OT.

  En af mine hunkatte opgav 2 små killinger her sent i efteråret. Jeg forbarmede mig over dem og tog dem ind (og det skal man aldrig gøre) – Den ene døde og den anden har udviklet til en renlivet terrorist. Mine gamle Wegner møbler, som jeg har passet og plejet i 40 år, hænger i laser – den koster en formue i mad og bolig (treetagers plysbeklædt toværelsesbolig med tagterrasse). Nu tilbagestår der så et kæmpe opdragelsesarbejde, som måske kan lykkes. Fejler det har jeg da heldigvis smide den ud, og så må den klare sig på lige fod med de andre derude.

  Lukker man en mellemøstlig person i i sin fine stue – uden krav og opdragelse, så bliver resultatet som med katten. Forskellen er blot, at ham kan man ikke smide ud.

  Like

  Kommentar af Børge — 17 december 2011 @ 12:17

  • Det ville være dejligt om man kunne rette sine små skrive-bøffer. Tillader softwaren ikke det? Fx blev et “kan” til et “har” i ovenstående.

   Like

   Kommentar af Børge — 17 december 2011 @ 12:21

   • 1. Nej, softwaren på WordPress kan ikke – så vidt jeg kan se – acceptere rettelser. Derimod kan vi herfra godt rette i kommentarerne, men gør det ikke. Med mindre kommentatoren forlanger det. Gør du?

    2. Man kan ikke ‘opdrage’ en kat. At forsøge noget så horribelt er at gøre vold på kattens natur. En kat er sin egen. Basta. Sådan skal det også være. Jeg har selv to skibskatte, som åbenbart nedstammer fra udelukkende fribyttere, marodører, sabotører og uforbederlige slagsbrødre. Det hjalp dog på forsikringspræmierne da jeg kasterede dem. Nu er de omgængelige og deres primære interesse er madskålen. Og deres natlige eskapader med øresønderrivende “Allah-hu-Akbaaaaaaaaarrrrrr” er afløst af sagte spinden. Men jeg kunne ikke finde på at sammenligne en muslim med en kat. Aldrig…

    Like

    Kommentar af Skjoldungen — 17 december 2011 @ 13:04

 3. En muslimsk mønsterborger, det bliver først når helvede fryser til is.

  I mellemtiden, så handler det om at få kvalt de løgnagtige Mohammedanske medier, for så lukker venstrefløjen automatisk.

  Og først derefter kan vi indføre moral og anstændighed i danskernes land.

  Like

  Kommentar af Fritz — 17 december 2011 @ 13:17

 4. Til Skjoldungen

  “Men jeg kunne ikke finde på at sammenligne en muslim med en kat. Aldrig…” — Nej, jeg var også noget i tvivl, der skal jo ikke så meget til at støde folk på manchetterne – men det var nu ikke det, der gav mig tvivlen – Det var mere det, at katten er et nobelt uskyldigt væsen, ude af stand til at forsvare sig.

  Like

  Kommentar af Børge — 17 december 2011 @ 13:42

 5. De 72 jomfruer, Det er bedst at kalde dem for ” 72 Små grise” Da de nok har møbassen endnu. !!

  En Kat kan opdrages, det kan en muslim ikke.
  Der er stor forskæl på de to individder. Hvis man giver katten omsorg, for man godhed for den igen, den skider ikke i egen rede som muslimerne gør.

  Like

  Kommentar af Carsten — 17 december 2011 @ 18:23

 6. Nej, ikke engang abekatte kan racen! muhammedanerne ikke sammenlignes med, da aber er langt mere civiliserede og kloge end muhammedaner §266b racen!

  Like

  Kommentar af li — 18 december 2011 @ 14:39


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: