Hodjanernes Blog

14 december 2011

Tomme tønder – Morten Uhrskovs blog om ikke-vestlige indvandreres beskæftigelse og uddannelse

Hvorfor har politikerne en sådan trang til ikke at fortælle sandheden?

Det er svært at forstå. Intet andet emne – det skulle da lige være EU – kan få danske politikere til at omgås sandheden så lemfældigt som i spørgsmålet om den ikke-vestlige indvandrings gavnlighed.

Drypvis kommer sandheden til os. Ikke-vestlig indvandring er en økonomisk katastrofe for Danmark. Den gør os stadigt fattigere i gennemsnitligt BNP pr. indbygger. Den ikke-vestlige indvandring vil ikke løse nogen ældrebyrde, men tværtimod forværre den.

Hvorfor er det så svært at forstå, at Danmark bør lukke helt af for ikke-vestlig indvandring?

Læs tallene hos Morten Uhrskov

4 kommentarer »

  1. Det er skræmmende at regeringerne ikke tør fortælle os sandheden. 16 milliarder påstår man, at de koster os. Der opkræves ca. 1000 milliarder i skatter og afgifter, og jeg vil æde min gamle hat på, at de og deres efterkommere hurtigt nærmer sig en million i antal. Lad os nu bare sige, ar de er ½ million, men så bruger de jo mindst 100 milliarder, da de trækker helt ekstraordinært på alt mellem himmel og jord. Socialhjælp af al art, uddannelse, kriminalitet osv.. Og de bidrager ikke med noget positivt – det er jo ikke på nogen måde positivt, at de radikale og Carsten Jensen elsker dem. De koster med garanti hver dansk familie over 100.000 kroner om året.

    Like

    Kommentar af Børge — 15 december 2011 @ 01:15

  2. En læge fortalte mig i al hemmelighed – på hospitalet – at muslimerne belaster sygehusene. Særligt de halvtykke kvinder som fejler alt fra åreknuder tit fejlernæring og hvad ved jeg. Og så er de – og ikke mindst mændene som altid følger med – krævende og komanderende overfor sygeplejerskerne.

    De ER simpethen en pest. Og det er de fordi, de fra starten har fået lov til det. Sådan opfører de sig jo ikke i deres hjemlande. At fylde landet op med muslimer vil ALDRIG føre til noget godt. ALDRIG. Når de er blevet tilstrækkeligt mange, bliver det et marreridt.

    En sygeplejerske fortalte engang, at det ikke er usædvanligt, at de skider på gulvet ved siden af tønden, fordi de ikke har et hul i jorden som derhjemme. I Enland har hospital ledelsen fordbudt sygeplejersker at gå med et lille kors om halsen for ikke at forurolige muslimerne.

    Jeg kunne blive ved i timevis. Det 21 århundrede blev et marriedt for de europæiske befolkninger. Men vore venner bliver ved med at strømme ind. På et eller andet tidspunkt er vi i undertal. Men interessant er det. Den vestlige civilisation som blev ædt indefra. Ligesom Romerriget.

    Men spørger man en af de utallige intelktuelle akademiske idioter: “Hr. professor! Tror de at Islam med tiden vil blive et problem for Europa??” ”

    “Nææ , nej sådan kan man ikke stille det op, for vi må jo tænke på bl.a, bla,.bl.a,” Humor på højt plan.

    PS. Hvorfor skal jeg blive ved med at skrive mit navn og email adresse. Er det chikane fra Hodjas side, fordi jeg spørger hvorfor den åndsvage gris har sko på??

    Like

    Kommentar af machiavelli — 15 december 2011 @ 08:51

  3. Nå det er det. Farvel!

    Like

    Kommentar af machiavelli — 15 december 2011 @ 10:34

  4. Hvordan løser danskerne problemet med muslimerne?
    Politikerne har rottet sig sammen imod folket, som pligtskyldigt
    finder sig i alle gener og betaler.
    Flertallet af befolkningen kan ikke tage sig sammen og stemme
    på andre partier, end de plejer.
    For mig at se, så er eneste løsning et militært kup, eller en undergrundsbevægelse,
    der spreder død og rædsel i en periode ved likvideringer en masse blandt politikere,
    dommere og politifolk.

    falkeøje

    Like

    Kommentar af falkeøje — 15 december 2011 @ 14:33


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar