Hodjanernes Blog

13 december 2011

Stampismen når Finland

Et medlem af det finske parlament dømt for “racisme”.

Frø af ugræs er føget over hegnet. Nærmere bestemt fra Mohammedanmark til Finland.  Ligesom andre maligne pestformer lader §266b sig ikke standse af landegrænser, endsige fornuft. Og hvad enten det nu er Vorez Allezammenz Zenia eller vestenstormen der er vehiklet, så er sotten slået an og det unge, finske demokrati i begyndende gangræn.  – Et medlem af det finske parlament, James Hirvisaari, fra Sannfinnländerna har påtaget sig rollen som kanariefuglen i minen, idet han – som fugle jo kan – har set ud over nabolandende. Og således grant skuet også sit eget lands skæbne:

“Med den grasserende muslimske indvandring til Finland vil vi se en stigning i rigtig, ægte racisme som fortrinsvis vil være rettet mod jøder, men også mod den oprindelige befolkning og andre, etniske grupper. Oven i dette kommer så diskrimination, utålelig arrogance og rå opførsel, raseri, kvindeundertrykkelse, børnelemlæstelse, sædelighedsforbrydelser, forfølgelse af minoriteter, optøjer, flagafbrændinger, ballade, narko, plyndringer, voldtægter, pædofili, polygami, børneægteskaber, æresmord, rituelle slagtninger, piskninger, stening og andre  grufulde forbrydelser samt fuldstændig absurde traditioner og fænomener. Tilsidst sågar selvmordbombere og terrorisme. I hvert fald hvis vi ikke danser efter deres taktstok.”

Han blev frikendt i byretten, men dømt i landsretten. Finland multi-kultiveres efter Neuropas skabelon. Som den kommunistiske forfatter Erich Kästner i den forrige mellemkrigstid skrev om udviklingen: “Dann läge die Vernunft in Ketten und stünde stündlich vor Gericht.

4 kommentarer »

 1. Neeej! hvor flot. Jeg har gemt hans indlag. Fornemt.Han har det hele med. Islam ER menneskelig set en syg religion. Multikulturisme med Islam ombord er katastrofe og kulturnedbrydelse, der vil noget. Det forunderlige er, at man paa landets universiteter kan blive uddannet i multikulturalisme. Intellektualismen er i rent forfald i Europa, kun enkelte lyser op, bl.a Machiavelli.

  Men selv om de intellektuelle tosser er i overtal for tiden, har de fornuften og fremtiden imod sig. Faktisk er der ikke en kinamands chance for, at udviklingen kan gaa godt. De intellektuelle tosser tror, at man ustraffet kan nedbryde et lands kultur, opsplitte folket, nedryde traditioner, fjerne folks minder og identitet og saa tro, at det nok skal gaa godt. Men mennesket er et rovdyr som Freud fortalte os, og det er kun kulturen som kan bremse rovdyret.

  Det er faktisk ufatteligt, at mennesker der har brugt saa mange aar paa at uddanne sig er saa dum og indskranket. Men det hele er mangel paa sund fornuft, og det er faktisk overraskende, at den sunde fornuft er saa let at skubbe til side. Det maa kunne give ny viden til den videnskabelige forskning. Men da de videnskabelige forskere ogsaa lider af mangel paa sund fornuft, maa vi vente et par aar indtil selv den dummeste og mest nyttige idiot kan se, hvad der sker omkring ham.

  Like

  Kommentar af Machiavelli — 13 december 2011 @ 05:33

 2. OT.

  Politi hund smadret i arbejdsskadeulykke.
  http://ekstrabladet.dk/112/article1673515.ece

  Like

  Kommentar af Fritz — 13 december 2011 @ 07:41

 3. Det er en ære for enhver sand demokrat at blive dømt efter §266b ( diktaturparagrafen )

  Like

  Kommentar af Fidibus — 13 december 2011 @ 11:21

 4. Det vare ikke mange år inden det bliver forbudt at beskrive en gerningsmand, hvis denne minder om en mellemøsten udseende muhammedaner race mandsling, fordi vidnet vil blive retsforfulgt efter diktatur §266b.

  Like

  Kommentar af li — 13 december 2011 @ 15:42


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: