Hodjanernes Blog

13 december 2011

Journalistisk Venstreparti spinner lystigt afsted i denne tid i deres forsøg på at vende FARVEL regeringens katastrofale meningsmålinger

Hykleriet, hvor sjovnalisterne forsøger at vende tingene på hovedet, opnår uanede højder for eksempel i en artikel i metroXpress i dag.

Fortrolige dokumenter i Helle Thorning-Schmidts (S) skattesag bliver lækket til pressen.
En spindoktor tilbyder angiveligt at misbruge sin magt.
Og Henrik Sass Larsen (S) kan ikke blive sikkerhedsgodkendt af PET, fordi han har haft for tæt kontakt med rockermiljøet.
De seneste måneder har en række sager ramt overskrifterne, og de kan meget vel komme til at koste point, når organisationen Transparency International næste år skal vurdere Danmarks korruptionsniveau.
»Jeg kan ikke forstille mig andet end at sådanne sager giver ridser i lakken,« siger Poul Riiskjær Mogensen, der er formand for Transparency International Danmark.

At Danmarks statsminister har en blakket moral og blandt andet har fået særbehandling af Skat, og ikke vil betale en skattegæld tilbage, har åbenbart ikke noget med korruptionsniveauet at gøre. Selvsamme statsministers parti går ind for whistleblower ordninger i ‘sager af samfundsmæssig’ interesse, men det har heller ingen betydning. Hvis vi antog, at skattesagen drejede sig om Berlusconi, hvad ville korruptionsniveauet da dreje sig om? Skattesagen eller whistlebloweren?

I samme nummer af metroXpress er der et morsomt læserbrev, der harcelerer over indspistheden og forbindelserne i den foregående regering. Skribenten glemmer navnene Auken, Helweg Petersen, Lykketoft, Reddington, Hækkerup – men sådan er der så meget.

3 kommentarer »

 1. Det burde være således, at rigets fremmeste (hark – host – 😦 ) mænd og kvinder for at kunne sidde i folketinget, burde have lagt hele privatlivet med alt relevant lagt frem til offentlig beskuelse. Vi kan ikke være tjent med den forbryderbande der befolker Christiansborg.

  Like

  Kommentar af Børge — 13 december 2011 @ 15:48

 2. Forbryderbande er det helt rette ord.

  Like

  Kommentar af machiavelli — 13 december 2011 @ 16:17

 3. Vi kan ikke bruge de samfundsledere, vi har!

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 13 december 2011 @ 19:25


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: