Hodjanernes Blog

7 december 2011

‘Troelsgate’

Nu har DanMarx Radio og Journalistisk Venstreparti endelig fundet en vinkling og en fordrejning af Helle Thorning-Schmidts skattesag.

Hørt i DDR-P1 her til morgen: ‘Troelsgate’.

Hokus-Pokus – Keine Hexerei – Nur Behändigkeit. Nu taler ingen længere om at Helle Thorning-Schmidt er skattesnyder, der har fået særbehandling af skattemyndighederne.

 

4 kommentarer »

 1. Det er jo agurketid. Journalistisk Venstreparti har problemer med at få de virkelige nyheder til at passe med deres forestillinger om hvordan verden skal se ud. Derfor må de ty til fnidder-fnadder-mumbo-jumbo-nitty-gritty-sladder om skærmydslerne blandt de kære små inde på hoppeborgen, hvor lille Troels har tisset på søde Helles sukkermad. Eller sådan noget.

  Claes Kstholm Hansen i “Groft Sagt”: Helle Thorning-Schmidts skattesag blev afgjort af den øverste embedsmand på området i Københavns Kommune, skattedirektør Erling Andersen. Helle Thorning-Schmidt lovede at offentliggøre hele afgørelsen. Da den kom, gjorde hun det alligevel ikke. Tænk, hvis Erling Andersen med lige så stor eller større ret kunne have truffet en afgørelse, der gik hende imod. Dette ville ikke frikende dem, der nu er mistænkt for politisk magtmisbrug. Men det ville uddybe den psykologiske baggrund for deres ophidselse. Tænk, hvilke gisninger og mistanker vi kunne være fri for, hvis Helle Thorning-Schmidt havde holdt sit løfte..

  Og det er just sagen i en nøddeskal. Vi må ikke se afgørelsen om Skattepigens fiflerier.

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 7 december 2011 @ 09:14

 2. Støtten til pressen – mediestøtten – er lige så stor som den såkaldte landbrugsstøtte. For landbrugsstøtten, som den perverst kaldes, producerer bønderne mad – verdens bedste. For mediestøtten fyldes vi med løgn og bedrag.

  Like

  Kommentar af Børge — 7 december 2011 @ 10:58

 3. Fra en artikel i Børsen, som ikke er online – en af kommentarerne:

  “Skattedirektøren der behandlede HTS´s skattesag i SKAT er glødende socialdemokrat og tidligere forbundsformand. Hans kone er også stærkt engageret i sacialdemokratiet. HTS´s skattesag er således ikke behandlet af uvildige ansatte i SKAT men af hendes “Venner” fra partiet. Han var klart inhabil. Det skinner også igennem afgørelsen, hvor hun bliver frikendt m.h.t. hvor mange dage hendes mand havde opholdt sig i Danmark. SKAT foretager som regel en efterprøvning af disse opholdsdage ved at kontrollere benyttelse af creditcards – men det undlod de i denne sag. Hvorfor fik hendes sag særstatus og blev hastebehandlet i SKAT? Der er mange ubesvarede spørgsmål som forhåbentlig bliver undersøgt og klarlagt i kommisionens rapport. I lighed med hendes løgne i hendes valgprogram, tror jeg at vi kan tilføje endnu en, og det vil ikke undre mig at hun bliver fældet for MAGTMISBRUG.”

  Like

  Kommentar af Hodja — 7 december 2011 @ 11:03

 4. Tja, lad nu bare den utroværdige skribleri statstøttede røde presse, kaste sig over budbringeren der viderbringer socialdemokraternes magtmisbrug og pamperi, svindel og særbehandling af skatte fusk, tusk og lusk arrogante floskel løftebruds helles skattesvindel.
  Men ude i den virkelige verden, så er der mere forargelse over det magtmisbrug der har fundet sted blandt socialpamperne, der er det fulstændigt ligegyldigt hvem budbringeren var.
  Lad dem nu bare fortie og fjerne fokus fra socialpampernes magtmisbrug, men det vil blive straffet ved næste valg og så vil pamper partiet være færdigt for ever, tro mig!

  Like

  Kommentar af li — 7 december 2011 @ 11:47


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: