Hodjanernes Blog

6 december 2011

PET installerer trojanere på mistænktes pc’er i stor stil

Filed under: Danmark, Hodja, IT, Teknologi — Tags: , , — Hodja @ 11:04

Siden 2002 har PET adskillige gange listet spionprogrammer ind på mistænkte danskeres pc’er.

9 kommentarer »

 1. Det er simpelthen noget svineri og må være en overtrædelse af Grundloven om personlig frihed. Hvorfor fanden er der ikke nogle politikere der gør noget. Alt skrider for tiden mod en kulturel afgrund. Jeg er fandeme glad for, at jeg ikke er ung længere. Sådan nogle svinepelse. Hvis der var en, der smed en molotovcocktail cocktail imod deres hovedkvarter, ville jeg sige: Nå!

  Like

  Kommentar af machiavelli — 6 december 2011 @ 12:50

  • Det kan vel diskuteres om det er ulovligt… Hvis man lader sin hoveddør og alle Vinduer stå åbne, er det så ulovligt at PET går ind og ser sig omkring? – Med andre ord: hvis man bruger Windows accepterer man også at alle og enhver har adgang til ens harddisk. I modsat fald kan man jo bare bruge Linux. Men dem som PET interesserer sig for kan vel næppe finde ud af at installere det, så min forargelse er til at overse.

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 6 december 2011 @ 13:12

 2. Overalt sniger det totalitære samfund sig ind og snuser omkring. For nylig er alle leverandører holdt op med at bruge girokort til betaling – Det er for besværligt for staten at rode i, hvad folk køber, når de ikke bruger netbank.

  Nu er man ifølge Jydepotten i fuld gang med forberedelserne til at afskaffe penge. Det skal ske ved at lægge afgifter på kontantkøb med kontanter. Det skulle selvfølgelig komme. Jeg bruger ikke mit dankort til andet end netkøb. Skatteålen og resten af forbryderbanden skal ikke rode i, hvad jeg køber.

  Like

  Kommentar af Børge — 6 december 2011 @ 14:42

 3. Det er kun overfladen det vi hører her, PET er fuldstændig ude af kontrol.

  Like

  Kommentar af Asger Trier Engberg — 6 december 2011 @ 15:20

 4. Hvilke beskyttelsessystemer er virksomme mod denne spionage?
  Mit Zone Alarm system har ikke givet mig advarsler.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 6 december 2011 @ 16:14

 5. Mohammedanmark er et sygt sygt kommunistisk skod land.

  Like

  Kommentar af Fritz — 6 december 2011 @ 19:25

 6. Brug linux! Hvis man vælger et mainstream OS, som Ubuntu eller Mandriva, er det nemmere at installere end Windows, og man behøver ikke at interessere sig for sikkerhed, virus trojanere pet phising eller andet lort overhovedet. Hent en livecd ned, smid den i cdskuffen og prøv uden installering. God fornøjelse!

  Like

  Kommentar af Slyrgraff — 7 december 2011 @ 08:54

  • Enig. Hvis man som Windows-bruger er bange for kulturchokket, kan jeg anbefale denne version.. Man skal naturligvis være opmærksom på, at når hele molevitten skal køre fra en CD/DVD eller USB-stick, så arbejder systemet væsentligt langsommere end hvis man har nosser og bare installerer det uden videre… Man kan evt. installere det ved siden af Windows og så vælge hvilket system man vil køre når kassen starter. Prøv!

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 7 december 2011 @ 09:28

 7. Og her er så en opskrift på, hvorledes PET (formentlig) vil komme til kort. Hent Truecrypt, installer programmet og vælg et heftig password, omkring 25 karakter, små og store bogstaver og tal. Hent herefter Tors Aurora pakke og læg den i Truecrypt. Herfra og herefter kan du surfe trygt. Fås til både Linux, Mac og Windows. Måske lidt paranoisk i øjeblikket, men fremtiden venter!

  Like

  Kommentar af Slyrgraff — 7 december 2011 @ 14:31


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: