Hodjanernes Blog

6 december 2011

En gæv, dansk pige!

Zenia og Stikker-Niels i problemer: kan man slæbe Firoozeh Bazrafkan for Racedomstolen?

Forleden omtalte vi at Licens-Lars i dag skulle stå skoleret for tankepolitiet i Byretten. Han havde nemlig givet udtryk for sin holdning:

“Jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre to verdensreligioners manualer tilsammen.”

Lars mødte ikke op. Han valgte i stedet at blive hjemme og hygge sig med en snebajer. Så nu bliver han givetvis afhentet af Gestampo, lagt i håndjern og slæbt for Sindelagstribunalet, anklaget ikke alene for sin tankeforbrydelse, men også for foragt for halal-retten. På vejen kunne man så slå et slag forbi Firoozeh Bazrafkan. Hun har i Jydepotten begået nøjagtig den samme tankeforbrydelse. Ja, hun bakker sågar Licens-Lars op. Men så opstår der unægteligt et problem: Når Gestampo har sparket døren ind vil de stå over for en smuk, høj og dejlig pige….af.. gisp!… mellemøstlig herkomst! – Så nu er gode dyr rådne, for har man på kurserne i politisk korrekt tænkning ikke lige lært, at kun hvide kan være racister…? – Selv skriver hun:

“[…] jeg mener også, jeg er meget, overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening som dansk-iraner at der er tale om en defekt menneskefjendsk kultur hvis det overhovedet er kultur?, Men man kan sige, jeg mener, at der er tale om en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen. – Spændende at se om paragraf 266b også kan fælde mig som racist? Nu når jeg har offentligt skrevet min mening til kende?”

♥♥♥Den danske sang er en ung, mørk pige, som går og pisser på stampisterne…♥♥♥

2 kommentarer »

  1. Firoozeh Bazrafkan vil være den perfekte ministerkandidat for DF. Samtidig har hun større nosser end samtlige medlemmer af V og K tilsammen.

    Like

    Kommentar af Fritz — 6 december 2011 @ 18:33

  2. -Ja, hun er en ÆGTE perle…, i ordets bedste forstand…! 🙂

    Like

    Kommentar af hende — 7 december 2011 @ 14:04


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: