Hodjanernes Blog

29 november 2011

Somalisk støtteforening til hjælp for A.O.M. og alle andre somaliere, som bliver anklaget for voldtægt

Alle somaliere og muslimer i Herning støtter A.O.M. i retssagen mod den 10-årige pige og hendes løgne om voldtægten på en legeplads!

Kan det blive mere klamt?

Hvis den er ægte?

14 kommentarer »

 1. Nej, det kan sgu ikke blive mere klamt. Hvordan kan de få sig selv til at skrive sådan en gang lort. De beviser selv, at de aldrig bliver en del af det danske samfund. De kan selv stikke deres allah op i røven, her er det dansk lov der bestemmer og ikke sharia. Kan de ikke forstå og aceptere det, kan de skride, jeg har ikke bedt dem om at komme til Danmark

  Like

  Kommentar af Per Jørgensen — 29 november 2011 @ 22:17

 2. Der er kun at håbe på, at overfaldsmanden efter sin løsladelse bliver
  pågrebet af selvtægtsgruppen og tvangskastreret, som tyskerhåndlangeren
  i 1944.
  Han blev kastreret som et svin med en simpel brødkniv.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 29 november 2011 @ 23:03

 3. Den kan ikke være ægte. Der er ingen stavefejl i.

  Like

  Kommentar af Scarlet P — 29 november 2011 @ 23:55

 4. lol, det er 12 årig med net-adgang.

  Like

  Kommentar af Santor — 30 november 2011 @ 00:11

  • Må 12-årige åbne hjemmesider. Det tror jeg ikke.

   Like

   Kommentar af Vivian — 30 november 2011 @ 01:11

 5. Der er domo i herning:

  Vi har nu fået tilladelse af kommunen til at benytte Poulsens Plads til Demonstrationen Lørdag d. 3. dec. kl. 11.00 i Herning med temaet:

  “Vores piger skal kunne gå i fred”.

  Håber vi ses alle mand.

  Like

  Kommentar af Charles Nielsen — 30 november 2011 @ 01:11

 6. Må 12-årige åbne egne hjemmesider. Det passer vist ikke.

  Like

  Kommentar af Vivian — 30 november 2011 @ 01:12

 7. Jeg kan ikke tro på at den er ægte, men skulle det virkelig være tilfældet så er de helt selv skyld i de, forhåbentlig mange, tæsk der måtte falde af.

  Like

  Kommentar af Skræp — 30 november 2011 @ 06:54

 8. Det der er så rystende forfærdeligt, er, at det kunne være sandt!

  Like

  Kommentar af Slyrgraff — 30 november 2011 @ 09:16

 9. Jeg tvivler på at den blog er lavet med andre formål end at kaste mere benzin på bålet.

  Der er i hvert fald ingen somaliere som offentlig vil stå frem og sige de støtter den.

  Like

  Kommentar af Jernhesten — 30 november 2011 @ 21:12

 10. Den er falsk:

  http://p77.dk/samfund-mennesker/samfund/634-qsomalisk-stotteforening-er-sort-propagandaq

  Like

  Kommentar af Poul Hansen — 30 november 2011 @ 21:48

 11. Selvfølgelig er den falsk!

  Og thumbs up til jer herinde for at være kritiske!

  Nu skal jeg fortælle jer en lille historie om jeres venner ovre på SIAD, der som bekendt har (videre)sendt denne klamme skrivelse til de danske medier.

  Jeg så blogindlægget, inden det blev taget ned, og det tog mig cirka 10 sekunder at blive overbevist om, at den var falsk og ikke repræsenterede nogen som helst. Så jeg blev selvfølgelig forarget, da jeg så SIAD’s indlæg om sagen, hvor de overhovedet ikke forholder sig kritisk til ægtheden og i øvrigt fortæller, at de har videresendt den ‘afskylige pressemeddelelse’ til de danske medier.

  Indlægget, som er slettet nu, blev i øvrigt linket til fra svenske blogge, og folk kaldte til selvtægt mod somaliere i kommentarerne.

  Jeg skriver en kort kommertar på indlægget, som bliver godkendt rimeligt hurtigt, og modtager et nedladende svar fra SIAD. Derefter skriver jeg et længere og kritisk indlæg, hvor jeg forklarer, hvorfor jeg tror, den er falsk. Blandt andet:

  “[…] Men ærligt talt… I sender vel heller ikke pressemeddelelser eller den slags ud, hvor der står (fx), at I ønsker racekrig og at alle indvandrere i øvrigt skal skydes. Og linker til artikler, der i øvrigt SKADER JERES SAG ved at udpensle et horribelt, racistisk drab på et lille barn ‘af anden etnisk herkomst’, vel? I er jo ikke PR-idioter, vel? I er vel ikke ude på at få folk til at væmmes over jer, vel?”

  Der går laang tid, inden den bliver godkendt (andre kommentarer bliver godkendt i mellemtiden), og da den endelig går igennem, svarer SIAD ikke.

  Så skriver jeg en andet, uddybende kommentar (den vil jeg citere i sin helhed herunder), som står i laaang tid og venter på godkendelse, inden den så – hov – bliver slettet? Det må være en fejl, tænker jeg (not really), og tidligere i dag indsender jeg det så igen, sammen med et par korte, kritiske svar til nogle andre kommentarer.

  10 minutter efter bliver hele indlægget slettet.

  Så jeg skriver en kritisk kommentar om forløbet, under et andet indlæg, som I kan se her:

  http://siaddk.wordpress.com/2011/12/02/obs-demonstrationen-er-flyttet-til-tinghuspladsen/#comment-1271

  Og nu har de så blokeret mig. Jeg ville ellers gerne spørge dem om, hvorvidt de “af hensyn til pigen” har tænkt sig ikke at kommentere voldtægtssagen mere, eller hvordan det egentlig skal forstås? Og om de fx vil undlade at citere en lignende tekst en anden gang, “af hensyn til ofret” ?

  Anyway – her følger den kommentar, som de tilsyneladende ikke kunne lide. Jeg gætter på, at de ikke havde lyst til at svare på spørsgmålene til sidst:

  —————————————————-

  “Jeg har lavet en analyse/oversættelse af ’pressemeddelelsens’ budskab, som jeg gerne vil vise jer.

  Der følger en opsummering og spørgsmål til SIAD til sidst.

  Først analysen:

  Mange løgne er blevet spredt om den 16-årige A.O.M. om at han skulle have1) voldtaget en 10-årig pige vaginalt, i fissen, 2) bagefter voldtaget hende analt, i røven, 3) bagefter voldtaget hende i munden og halsen , indtil han kom.

  — En lille pige er blevet voldtaget på den mest brutale og ulækre måde. Se i øvrigt links til udpenslende artikler om sagen. (De var i originalindlægget på blogspot)

  Det er en løgn, at han har voldtaget hende de tre steder, for A.O.M. var hjemme, hvilket hans mor kan bevidne. Det er en løgn, at han har taget hende, og gjort de ting ved hende, walla! Alle vi somaliere i Herning støtter op om AOM, og derfor vil vi vise vores støtte til AOM, og vise alle danskere, at vi ikke finder os i at blive marginaliserede og stemplet som voldtægtsmænd. ”

  — Vi somaliere støtter AOM blindt, selv om hans mor er hans eneste alibi. Vi skriger racisme, hvis vi ikke får vores vilje. Walla!

  Danskere lader selv deres døtre vandre om på gaden. De siger ikke “dæk dig til! Flirt ikke med alle mænd, du møder.” Og mange danske piger flirter vitterligt med somaliske og andre muslimske mænd. De lokker mænd til sig, og de pådrager sig derved en stor skam, når disse mænd tager jomfruerne, og ligger med dem. Mange danskere lader frivilligt deres døtres mødom briste, og døtrene vælger selv at indvilge sig på at lade deres mødom briste. Danskerne siger om somaliere, at det ikke er sømmeligt at lade en jomfru miste sin mødom før end hun har haft sin første menstruation. Men der er ikke noget unaturligt i at lade en jomfru miste sin mødom før end hun har haft sin første menstruation. Har Allah(Subhanahu Wa Ta’ala) ikke givet hende en vagina?

  — Vi somaliere mener, at alle danske piger er ludere. Vi går ind for pædofili, og det gør vi i øvrigt fordi, vi er muslimer.

  Har han ikke givet hende en vagina for at hun skal kunne giftes bort til den mand, som ønsker at ægte hende i et forhold billiget af Allah(Subhanahu Wa Ta’ala) ?

  — Og så går vi også ind for tvangsægteskaber.

  Vi siger til alle danskere i Herning, at vi ikke er bange for jer, og vi siger til alle danskere i Herning, at de ikke skal bebrejde somaliere og andre muslimer en synd, for somaliere og andre muslimer handler ikke amoralsk. Vi siger til den 10-årige pige og hende familie, at hvis de tager hævn, så skal den hævn være anset for en stor synd af Allah(Subhanahu Wa Ta’ala,) for det er en løgn, at A.O.M. har voldtaget den 10-årige pige vaginalt, analt og oralt i Herning på en legeplads mod hendes vilje.

  — Vi ser danskerne som vores fjender, og vi er totalt blinde overfor vores egne fejl. Det har også noget med islam at gøre. Husk i øvrigt, at der var tale om en kun 10-årig pige, som blev voldtaget ”vaginalt, analt og oralt i Herning på en legeplads.”

  OPSUMMERING, budskabet i ’pressemeddelelsen’ fra ”somalisk støtteforening”:

  En lille pige er blevet voldtaget på den mest brutale og ulækre måde. Se i øvrigt links til udpenslende artikler om sagen. Vi somaliere støtter AOM blindt, selv om hans mor er hans eneste alibi. Vi skriger racisme, hvis vi ikke får vores vilje. Walla! Vi somaliere mener, at alle danske piger er ludere. Vi går ind for pædofili, og det gør vi i øvrigt fordi, vi er muslimer. Og så går vi også ind for tvangsægteskaber. Vi ser danskerne som vores fjender, og vi er totalt blinde overfor vores egne fejl. Det har også noget med islam at gøre. Husk i øvrigt, at der var tale om en kun 10-årig pige, som blev voldtaget ”vaginalt, analt og oralt i Herning på en legeplads.””

  KONKLUSION:

  I skulle skamme jer for at viderebringe den slags propaganda!

  Og føj, i øvrigt, at bruge et lille barns voldtægt på den måde. Og spænde hende foran en ideologisk vogn, som hverken hun eller hendes forældre har bedt om. Gad vide hvad bagmanden/mændene ville sige til at få deres datter voldtaget af en skinhead og gjort til martyr af venstrefløjsekstremister?

  Spørgsmål: Tror I virkelig selv på, at en somalisk forening ville fremstille sig selv sådan? Og at alle somaliere i Herning går ind for det budskab?

  Spørgsmål: Lavede I noget som helst research på, hvad ”Somalisk Støtteforening” mon er for en forening, inden I videresendte det til pressen? (Nej? I antog måske, ligesom mig, at der nok ikke lå en virkelig forening bag, og at den nok egentlig ikke repræsenterer nogen som helst?)

  Spørgsmål: Undrede I jer ikke over, at der kun var to ”followers” på bloggen, som i øvrigt begge havde danske navne?

  Spørgsmål: Hvorfor kalder I det en pressemeddelelse, når der egentligt er tale om et blogindlæg? ”

  ————————————–

  Jeg takker på forhånd for, at I på Hodjanernes Blog ikke bedriver censur eller er bange for kritiske spørgsmål, og selvfølgelig lader denne kommentar gå igennem!

  Like

  Kommentar af Marie — 3 december 2011 @ 19:01

  • Vi censurerer stort set ikke. Dumt af SIAD ikke at gå ind i dialogen.

   Like

   Kommentar af Hodja — 3 december 2011 @ 22:31

 12. Respekt for ikke at kræve forhåndgodkendelse af kommentarer!

  Jeg diskuterer det her: http://www.uriasposten.net/archives/31967/comment-page-2#comment-1106967

  Like

  Kommentar af Marie — 3 december 2011 @ 23:04


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: