Hodjanernes Blog

29 november 2011

I drifternes vold

Næst kønsdriften er jærnbanedriften den, der sætter de fleste lidenskaber i bevægelse – J.K.Lauridsen (1858-1905).

Som det fremgår af ovenstående citat fandtes der engang politikere med både vid og bid. Og selv om det er længe siden, er emnet ikke forældet. Tag nu blot dagens Pravda i Pilestræde som fortæller, at alumnerne inde på Christians Hoppeborg røget i totterne på hinanden over noget de næppe selv har erfaringer med:

Pravda i Pilestræde : “Det er De Radikales skyld, at priserne på offentlig transport stiger efter nytår, mener Enhedslisten, der inden valget sammen med S og SF lovede lavere priser på klippekort og månedskort, hvis den røde blok kom til magten. – Vi lagde en lang række forslag til ekstra indtægter frem under forhandlingerne (til finansloven red.). Men de blev kontant afvist af De Radikale. Der er et akut behov for, at priserne på den offentlige transport falder, forklarer Enhedslistens gruppeformand, Per Clausen. Han ærgrer sig over, at priserne nu endnu engang stiger, men partiet gjorde, hvad det kunne, mener Per Clausen.”

Einhetzlistens interesse for offentlig transport er bemærkelsesværdig al den stund medlemmernes transportbehov må formodes at indskrænke sig til en kort fodtur hen til bistandskontoret og tilbaws igen. At rasle rundt i fædrelandets kronisk forsinkede og nedslidte smadrekasser er forbeholdt det arbejdende folk – dem med det rystende menneskesyn. Disse skimlede kældermennesker har jo et arbejde at passe, og da vore kære ledere har gjort deres huse – med tilhørende kældre – usælgelige, kan de ikke flytte derhen hvor arbejde – endnu – er at få. Følgelig kan de allernådigst få lov til at spytte lidt ekstra i kassen når de går ombord i de rullende herligheder. Det har selveste overstatsminister M. Vestager så sørget for. Hvilket ikke huer elevrådsformand Johanne og hendes klynge. Med god grund. Thi det kunne jo afholde visse kældermennesker fra overhovedet at benytte det offentlige tilbud – med de fantastiske kulturberigelser som en sådan rejse har at byde på:

 • Lokalavisen : “To unge mænd omkring de 17 år overfaldt søndag morgen en ung kvinde i S-toget mellem København og Hillerød, oplyser vagtchef Erik Skriver til Lokalavisen.dk – Det røveriske overfald fandt sted kort før klokken 07.30 søndag, hvor de to unge mænd slog kvinden gentagne gange i nakken, og rev hende i håret, og derefter stjal hendes pung og mobil. De to røvere stod efter overfaldet af på Allerød Station, mens kvinden fortsatte mod Hillerød, hvorfra hun klokken 07.31 anmeldte røveriet til Nordsjællands Politi. “Ud fra signalementet og fordi røverne stod af på Allerød Station tror vi, at røverne måske hører til i Sandholm-lejren,” lyder vagtchefens foreløbige vurdering.”
 • Lokalavisen:  “En gruppe af unge asyl-ansøgere stod under ledelse af en 36-årig mand, da de søndag morgen udførte adskillige lomme-tyverier fra sovende S-togspassagerer, oplyser Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk – Det var en 18-årig mandlig tog-passager fra Holte, som klokken 06.47 alarmerede Nordsjællands Politi, da han havde iagttaget, hvordan en ældre mandlig leder dirigerede rundt med en gruppe på seks 15-16 årige asylansøgere. – “Det foregik næsten ligesom i historien om Oliver Twist, hvor lommetyvenes konge Fagin sendte de unge lommetyve rundt i Londons gader,” fortæller vagtchefen til Lokalavisen.dk – De unge asyl-ansøgere satte sig ved siden af halv-fulde eller sovende passagerer, hvorefter de stjal mobil-telefoner og andre værdier fra passagerernes lommer.”
 • Lokalavisen: “En tog-revisor alarmerede fredag aften Nordsjællands Politi, da han i Lokalbanens tog mellem Hillerød og Ll. Kregme havde fundet en grædende 15-årig pige, der netop havde været udsat for et groft sex-overgreb, oplyser vagtchef Erik Skriver lørdag til Lokalavisen.dk – Den 15-årige pige fortalte tog-revisoren, at en mand netop havde stukket sin hånd ned mellem hendes ben, hvorefter han havde befølt hende i skridtet udenpå tøjet. – “Manden er blevet udpeget af pigen, og politiet kender hans identitet som værende en 39-årig mandlig asylansøger, der bor på Center Auderød,” fortæller vagtchefen.”

Skulle en og anden nu undre sig over hvorfor vi netop har fremhævet multikulturens lyksaligheder på den strækning, der må formodes at betjene de mest gatede communities i Mohammedanmark, så er foklaringen legio: Det er her de radigale bor. Skulle vi have valgt f.eks. linie E – Orientekspressen – ville der ikke have været en togrevisor ombord til at delagtiggøre os i jernbanedriftens – og kønsdriftens – velsignelser. Af grunde vi næppe behøver at komme ind på…

(Tak til Nicolai Sennels  for rejsebeskrivelserne i det nordsjællandske)

5 kommentarer »

 1. Det er nu alligevel ikke så ilde, at vi ikke har S-tog til Dragør.

  Like

  Kommentar af Morten Dreyer — 29 november 2011 @ 13:58

 2. Hvorfor får vi dog ikke en folkelig opstand!
  Det skyldes udelukkende vore egenrådige politikere, folket er aldrig
  blevet spurgt, og har aldrig bifaldet fremmedimporten!

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 29 november 2011 @ 14:18

 3. Kun en tåbe frygter ikke det Mohammedanske S-togs net.

  Like

  Kommentar af Fritz — 29 november 2011 @ 18:06

 4. Det er her de radigale bor. Ytrer Skjoldungen.

  Nej, nej, nej det er ej.

  Det Radikale Venstre fik 336.698 stemmer der gav 17 mandater ved valget på landsplan, i hovedstaden, der valgmæssigt er inklusive Nordsjælland: 140.302 stemmer.
  Tabel 10 på http://www.dst.dk/valg/SE_FV2011.pdf
  7 mandater kom fra hovedstaden inklusive Nordsjælland, fordelt på- 5 kredsmandater 2 tillægsmandater, 5 mandater fra Sjælland – Syddanmark, 3 kredsmandater 2 tillægsmandater, 5 fra Midtjylland- Nordjylland, 4 kredsmandater 1 tillægsmandat.
  7 over for 10.
  Konklusionen er at de der ved valget stemte radikalt ikke udpræget bor på den fremhævede strækning.

  Like

  Kommentar af Peter Buch — 29 november 2011 @ 20:12

 5. falkeøje
  Nej vi få ikke en folkelig opstand. Der er formange idioter der har stemt på forrædderpartierne.
  Vi må vendte indtil der sker voldtægter, røverier, og afbrændinger nok. Så kan der nok være at selv sosserne og de radigale får nok, bortset fra Zenia Stampe, Jeg tror ikke hun kan få nok af kulturerigerne. Det får hun kun hvis hun løber ind i en voldtægt. Tja, så kan vi andre grine.

  Der var 336.698 tumper der stemte på forrædderiet. Der skulle så være en rimelig chance for, statistisk set, at een af disse Knuder bliver voldtaget.!!!

  Like

  Kommentar af Charles Nielsen — 30 november 2011 @ 00:51


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: