Hodjanernes Blog

26 november 2011

The Times They Are a Changin’

Den russiske flåde afholder fælles manøvrer med Israel.

Fra at være en demokratiernes forsvarsalliance er NATO ved at blive “Saif Islam” – islams sværd. Forklaringen er vel den sædvanlige: når de indenrigske problemer bliver uløselige, tyer man til aggression udadtil. Finansvæsent ligger i ruiner i såvel EUSSR som USA, den sociale sammenhængskraft er et minde blot og de kaglende klasser tiltagende isoleret fra de befolkninger, de foragter så inderligt. Og her kommer det go’e, gamle middel ret så tilpas: jødehadet.  På just det punkt er alle vore kære ledere enige. Nu er øvelsesfasen ved at være overstået. Krigen mod Serbien var vel den indledende, siden fulgte NATO-indsatsen for at islamisere Bosnien-Herzegovina og den etniske udrensning af serbere fra Kosovo. I Irak og Afghanistan har man ydeligere raffineret indsatsen ved at fremme den ene bande galninge til fordel for den anden. Begge krige er dog tabt, men hvad gør det når blot gryden holdes i kog? – Erfaringerne herfra kan snart bruges i Europa, når ballonen går op og EUSSR møder sit Eurogeddon.

I mellemtiden – d.v.s. førkrigstiden – kan NATO så forlyste sig med at indføre arabisk demokrati i hele Mellemøsten. Det vil givetvis lykkes. Og når alle områdets despoter og tyranner er skiftet ud med mullah’er, mufti’er, ayatollah’er og imamer opstår problemet: hvem skal vi nu angribe? – Men fortvivl ikke. NATO behøver ikke at skrotte isenkrammet af den grund. De nye venner har nye opgaver parat – opgaver som de ikke selv magter.  NATO-medlemmet Tyrkiet har allerede svaret på rede hånd: Jøderne, naturligvis. Den altid sikre hest, når eliten – spidsborgerne – skal opflammes til at sende underklassens sønner ud som kanonføde.  Og vupti, Filli Safendal og hans Waffen-SF er redebon. “The Royal Danish Air Farce” kan godt finde de hengemte lærebøger i russisk frem igen. “Den gamle fjende led, er nu for alvor vred” – og heller ikke denne gang er han indstillet på at bidrage til “Endlösung der Judenfrage”:

ANSAmed – NICOSIA, NOVEMBER 25 – “The Russian “Admiral Kuznetsov” class aircraft carrier is currently off the coast of Malta and heading for eastern Mediterranean from their base in the Barents Sea. As daily Famagusta Gazette reports, the Russian navy and Israeli military will hold joint exercises next week close to Cyprus Exclusive Economic Zone. The exercises are slated to begin on the 28th November and last a week.

Commentators say that Russia is determined to send the message that they have invested interests in the region and will secure them. It is understood that the aircraft carrier is carrying 24-fixed wing planes and a number of helicopters. It has also been reported in the press that the Russian navy may request to use port facilities at Limassol. The radio report also claimed that three Russian destroyers are currently anchored off the Syrian coast. Russia’s naval supply and maintenance site near Syria’s Mediterranean port of Tartus will be modernized to accommodate heavy warships after 2012, the Russian Navy chief said earlier this week. “Tartus will be developed as a naval base. The first stage of development and modernization will be completed in 2012,” Adm. Vladimir Vysotsky said, adding it could then serve as a base for guided-missile cruisers and even aircraft carriers. The Soviet-era facility is operated under a 1971 agreement by Russian personnel.”

21 kommentarer »

 1. […] Hodja hvor der er mere change: Den russiske flåde afholder fælles manøvrer med Israel. 1 kommentar » Spring til […]

  Like

  Pingback af Brigitte Gabriel: Åbne grænser påførte os krig « Snaphanen — 26 november 2011 @ 19:11

 2. Sorry, men hangarskibet på billedet er såmænd amerikansk…

  http://www.maritimequest.com/warship_directory/us_navy_pages/aircraft_carriers/uss_dwight_d_eisenhower_cvn_69_page_1.htm

  Man kan altid identificere amerikanske hangarskibe, da de har deres nummer malet på den forreste del af dækket.

  Like

  Kommentar af Michael Sjøberg — 26 november 2011 @ 19:19

  • Jeps…jeg er flueknepperen over dem alle!

   Like

   Kommentar af Michael Sjøberg — 26 november 2011 @ 19:22

   • Næh, vi sætter skam stor pris på at blive korrigeret når det er relevant. Iøvrigt lidt underligt, thi ifølge denne side drejer det sig om “Admiral Kuznetsov”. Men jeg giver dig ret, flyene er amerikanske, så jeg har erstattet billedet med et andet, der denne gang ser mere rigtigt ud, da flyet i forgrunden umiskendeligt er marine-versionen af Su 27.

    Like

    Kommentar af Skjoldungen — 26 november 2011 @ 19:59

 3. En SU-27 på private hænder…lucky bastard!

  Like

  Kommentar af Michael Sjøberg — 26 november 2011 @ 21:48

 4. Kan man håbe på mytteri inden det når så vidt???

  Like

  Kommentar af Jernhesten — 26 november 2011 @ 21:59

  • Ja, mon ikke? – Når “det arabiske forår” er sprunget rigtigt ud, bliver dets første opgave – som sædvanligt – at overfalde Israel. Og så ved vi, hvad der sker: i løbet af de første 24 timer har det israelske flyvevåben vasket himlen ren for hellige krigere. Så griber Tyrkiet ind, og får samme skæbne. Men da Tyrkiet er med i Nato, må Filli Safendal – stærkt applauderet af A. Fup Rasmussen – straks komme de kære tyrkere til hjælp mod de træske, træske jøøøder….

   Men mon ikke vore brave piloter i Flyvevåbnet allerede undrer sig over, hvad det er vore knaldperler af politikere har gang i…?

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 26 november 2011 @ 22:26

  • Iøvrigt er Sukhoi-27 eet af verdens mest fremragende fly, måske den bedste jager overhovedet. Hvis vi anskaffede dem kunne vi få 5 stks. for hvert eksemplar af det forrykt dyre F-35 som næppe er bedre, og som vi overhovedet ikke har brug for – medmindre de altså er beregnet til at overfalde Israel med…. Her ses SU-27 i en manøvre som ingen andre kan hamle op med:

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 26 november 2011 @ 22:32

   • Selvfølgelig er det imponerende, men “Cobra manøvren” er aldeles ubrugelig i “luft til luft kamp” såvel som “luft-til-jord angreb”. Den er udelukkende et stunt der fortæller at den kan stå på halen, ligesom så mange andre luftakrobatik-fly 🙂

    Like

    Kommentar af Santor — 27 november 2011 @ 03:14

 5. Fantastiske aerodynamikere de russere. Desværre var/er de ikke så gode til det med motorerne – har jeg hørt .

  Like

  Kommentar af Børge — 26 november 2011 @ 23:24

  • En af de meget få positive ting i vor tid er at amerikanerne og russerne nu kan finde ud af at samarbejde. Det fly som USA nu er ved at udvikle – og vil prakke os på – kommer i en variant der kan lande, men dog ikke starte, lodret. Teknikken er vanskelig, og de spurgte russerne om hjælp – og fik den. Russerne har nemlig i årevis haft en lodret startende og landende jagerbomber, Yak 141:

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 27 november 2011 @ 00:10

   • Yak’en kan bedste beskrives som en “halv” Harrier.
    Russerne har ikke mestret tenikken bag Rolls Royce Pegasus motoren, som ligger i Harrier’en
    og de har som nødløsning indbygget en hjælpemotor, når man skal lave en lodret take off.

    Og det var englænderne, som først benyttede sig af ski jump ramps på deres hangarskibe.

    Like

    Kommentar af Michael Sjøberg — 27 november 2011 @ 13:54

 6. Vi er “lige” kommet ud af det mest blodige århundrede i den menneskelige historie. Stadig foregår denne slags lort. Krudt og kugler skal der til for at “beskytte” vores interesser. Til stadighed skal utallige uskyldige lade livet. Krige skal iværksættes så USA kan holde gang i deres efterhånden eneste eksportvare – ekstrem vold. Vi tillader vores politikere at følge dem i røven som små skødehunde, de vil ikke tage imod en talsmand fra Tibet, men de vil gerne bombe løs. Ingen af dem kan se et problem i at en ung mand vender tilbage fra en genopdragelse tur, og dernæst voldtager en lille pige. Ingen af dem kan se et problem i at en mand vender tilbage fra det sted, hvor han efter sigende er flygtet fra. Vi skal være verdens førende nation indenfor grøn energi, fortæller politikerne, skide være med at vi mister masser af arbejdspladser til de lande der er ligeglade med grøn energi. Vi ser politikere blive beskyldt for sexchikane, at have modtaget KGB penge, skattesnyd og utallige løftebrud. Og til os, slavernes overraskelse, er der ingen konsekvenser for den opførsel. Tja, hvorfor efterhånden være overrasket, det er jo bare business as usual…Vi har ingen moral tilbage, og vi kalder os selv civiliseret mennesker bosat i et af verdens mest udviklede demokratier…Føj for helvede…

  Sorry, lidt søndagsgalde der måtte have et afløb…

  Like

  Kommentar af Lightmann — 27 november 2011 @ 10:00

 7. Nato! Ja en syg angrebs alliance.

  Like

  Kommentar af machiavelli — 27 november 2011 @ 10:45

 8. Joh: Lightmann. Vi må jo gøre noget for at befri os fra lortet Pædo Islam.
  Kineserne er jo ikke bedre, når vi ser hvad der er sket i Tibet.

  Dette er utvivlsomt en øjenåbner, men politikerne kan slet ikke se den endnu, ikke inden det er forsent.
  Håber vi da: !!

  Like

  Kommentar af Charles Nielsen — 27 november 2011 @ 16:37

 9. Tja, Charles Nielsen, du er er mere optimistisk end jeg er 🙂 Det går vel ikke at pisse kineserne af, det er jo dem som skal redde den europæiske økonomi fra total nedsmeltning. Irland, Grækenland, Portugal, Italien og Spanien, er jo så tæt på afgrunden at kun en Dan Jørgensen kan se en lykkelig slutning på den sag. Kun Island havde nosserne til at sige fuck off til bankerne, og det kun fordi de fik en mulighed for at stemme. Forbavsende sammentræf, at denne økonomiske nedsmeltning foregår i så mange lande samtidig, man skulle næsten tro at “nogen” havde besluttet sig for denne udvikling omkring et fem retters middagsbord. Omtrent den samme situation kan jeg forestille mig vedrørende indvandringen fra eksotiske steder, samme problemer i samtlige vestlige lande, på den samme tid. Den europæiske kultur bliver på rekordtid udvisket, rettigheder frataget os. Og hvis nogen skulle få den tanke at de faktisk elsker deres land, og ønsker at beholde folkets samhørighed og efterlade deres land til deres efterkommere som de modtog det, så er man racist og bedes venligst holde sin kæft…Oh well, inden det bliver forbudt, så vil jeg gerne (lidt tidligt) sige glædelig jul til bloggens læsere…

  Like

  Kommentar af Lightmann — 28 november 2011 @ 08:17

 10. HODJA

  Jeg bliver skide sur når du beskriver vort luftvåben på den måde !

  Hilsen fra F-16 piloten NIE` mor !

  ( han kan russisk!)

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 28 november 2011 @ 15:42

  • Vi har rost de danske piloter flere gange på det sidste 🙂

   Like

   Kommentar af Hodja — 28 november 2011 @ 15:48

  • Vivi, det er jo ikke piloterne vi klandrer. Tværtimod! – Prøv lige at læse posteringen igen: Flyvevåbnet og dets fortræffelige piloter misbruges af de politkere som i deres uendelige naïvitet tror, at man kan indføre demokrati i muslimske lande. Misbruges! – Og som Jernhesten skriver, må man sandt for dyden håbe at piloterne og alt andet militært personel gør mytteri inden de samme politikere går helt amok og angriber Israel. Hvilket ikke er spor usandsynligt med den samling antisemitiske, islamofile galninge som p.t. skal gøre det ud for en regering.

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 28 november 2011 @ 16:33

 11. Ikke nemt overskueligt i det østlige Middelhav netop nu.

  1. Der blev indgået en aftale om militært samarbejde mellem Israel og Rusland sidste år i september

  2. Det fører til at Israel og Rusland kører fælles øvelse i området.

  3. I mellemtiden har Israel meldt klart ud om truslen fra Iran

  4. Rusland har interesser i Iran p.g.a. olie og gas og andet samarbejde

  5. Israel har fundet olie og gas i Middelhavet. Libanon hævder at have ret til fundet

  6. Rusland er meget opsat på at olie- og gasleveringsmuligheder via Det Røde Hav til Asien

  7. Russiske Middelhavs-manøvre har indtil nu været noget der sker på engelske betingelser

  Lidt research: http://danmark.wordpress.com/2011/12/04/ikke-nemt-overskueligt-i-det-ostlige-middelhav-netop-nu/

  Like

  Kommentar af Therese — 4 december 2011 @ 18:03


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: