Hodjanernes Blog

20 november 2011

Mod malstrømmen…

EUSSR-kommissær Cecilia Malmström: “Når skuden synker, skal alle luger åbnes.”

Samtidig med at partiet Venstre – Danmarks eneste parti med et retvisende navn – har indkaldt tre af dets mest udbrændte euroholikere til at fejre den valgsejr, der har slået verden med forbavselse og beundring, udsender Politbyro sin seneste dagsbefaling:

Bruxelles, den 18. november 2011 – “EU skal styrke forholdet til tredjelande og høste de gensidige fordele af migration. Migration står højt på Den Europæiske Unions dagsorden, men det arabiske forår og udviklingen i det sydlige Middelhavsområde i 2011 understregede yderligere behovet for en sammenhængende og bredtfavnende migrationspolitik i EU. Derfor foreslår Europa-Kommissionen i dag at styrke dialogen og det operationelle samarbejde med partnerlande uden for EU på mobilitets- og migrationsområdet. Dermed uddybes forslagene i meddelelsen om partnerskaber og øget velstand med det sydlige Middelhavsområde af 8. marts. Den nye tilgang er specificeret i den nye ‘Samlet migrations- og mobilitetsstrategi’ (Global Approach to Migration and Mobility – GAMM) som har fokus på tredjelandsstatsborgeres mobilitet samt holdbare og fremtidsorienterede partnerskaber. Tredjelandsstatsborgeres mobilitet hen over EU’s ydre grænser er vigtig, da det vedrører visumpolitik og gælder for en stor gruppe mennesker, såsom korttidsbesøgende, turister, studerende, forskere, forretningsfolk eller besøgende familiemedlemmer.

“Vi fremsætter et strategisk politisk grundlag for migration og udvikling som er entydigt og konsekvent. En fortsat dialog og et styrket samarbejde med partnerlande vil ruste EU til at håndtere migration, både hjemme og globalt. Den nye GAMM-strategi repræsenterer de strategiske rammer som er nødvendige for at øge værdien af EU og medlemsstaternes arbejde på dette område, ” siger Cecilia Malmström, kommissær for Indre Anliggender.”

6 kommentarer »

 1. Igen et forvirret kvindemenneske.
  Det er mange af den slags der lader sig forblænde.

  De tre gamle røvhuller til Bertel Haarder, Henning Stophersen og Uffe Ellebellemann er ikke for kloge. Tiden er rendt fra dem. Så jeg tror de har opbrugt hele torskrkvoten.

  Like

  Kommentar af Charles Nielsen — 20 november 2011 @ 12:24

 2. Som min gamle kloge mor (klogskaben var desværre ikke afsmittende) sagde, så burde kvinder fratages stemmeretten. Havde hun oplevet det rablende helvede vi gør nu, så havde hun sikkert ment, at det skulle bombes væk fra jordens overflade. Hun kunne være ret kontant.

  Hvor jeg dog savner de mange kloge gamle mennesker. Mine forældre og bedsteforældre havde alle haft fattigdom, sult, slid og krig tæt på. Og de mange mennesker i vennekredsen. Besindige, kloge, overbærende og gavmilde med den smule de havde. Nå – jeg er ved at blive gammel.

  Like

  Kommentar af Børge — 20 november 2011 @ 13:10

  • Det er fordi, kvinder er følelsesfulde og syntes det er synd for alle på to ben. Og som bekendt går fornuften ud når følelserne går ind. Derfor sidder kvinder på alle betydningsfulde poster og siger: nej,nej,nej eller ja,ja,ja de rigtige steder.

   Er indvandrerne et problem? Nej,nej,nej
   Skal vi have flere indvandrere? Ja.ja.ja.

   Det er derfor ikke uden grund, at FN’s højkommissær for menneskerettigheder Mary Robinson følelsesfuldt har erklæret, at “den menneskelige mangfoldighed må anerkendes som et aktiv og ikke en ulempe,”

   Like

   Kommentar af machiavelli — 20 november 2011 @ 13:39

 3. Den nuværende regering gør alt for, at mangfoldigheden skal blive større,
  men samtidig vil den enkeltes velfærd automatisk blive mindre.
  En dag vil folkets tålmodighed kulminere – og så har vi borgerkrigen.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 20 november 2011 @ 15:12

 4. Kællingen Cecilia Malmström er undskyldt, for hun er jo svensker og idiot….øhh jeg mener rød.

  Like

  Kommentar af Fritz — 20 november 2011 @ 17:02

 5. 4.Fritz

  Ups, du kom før mig der ville have skrevet, at denne Malmstrøm er en rigtig dum kælling !

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 21 november 2011 @ 03:02


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: