Hodjanernes Blog

20 november 2011

En kun 10-årig pige blev lørdag aften voldtaget i Lyngens Kvarter i Gullestrup ved Herning

Han truede 2 piger med, at de ville blive stukket med en kniv, hvis de ikke adlød.

Den ene pige flygtede hjem til sine forældre, som omgående tog ud til gerningsstedet. Her så et af familiemedlemmerne den formodede gerningsmand til den fuldbyrdede voldtægt, men han slap væk, siger vagtchefen ved Holstebro Politi.

Gerningsmanden er omkring 16 til 18 år og af afrikansk udseende med kort og krøllet sort hår. Har man oplysninger til politiet, skal man ringe på telefon 114.

Mere på TV-Midt-Vest

6 kommentarer »

 1. Hvis ikke man er lokalkendt i Herning-området, så kan jeg oplyse at Gullestrup er byens “udsatte” område. (dvs et område som egentlig burde figurerer på den “Ghettoliste 2011”, som vi bragte i sidste måned:)

  https://hodja.wordpress.com/2011/10/05/ghettolisten-2011/#comments

  Like

  Kommentar af jernhesten — 20 november 2011 @ 19:10

 2. Det drejer sig om et helt enestående tilfælde…altså ikke selve kulturberigelsen, men at Al-Ritzau – og dermed alle medierne – bringer et brugbart signalement: “afrikansk udseende”. Er det nogensinde sket før? – Men det skyldes moské, at dersom krybet indfanges, så er han så ung, at han ikke kan straffes? – Og er han over den kriminelle lavalder, som F A RV EL-regeringen nu sætter op, træder muslimrabatten strax i kraft. I den spændende, farverige og berigende kultur som han tilhører, er hans gerning jo ikke spor ulovlig, da den 10-årige pige dels er et helt år ældre end mandbare alder som pædofeten stadfæstede, dels gik hun sikkert rundt uden affaldssæk over hovedet. Skal vi gætte på, at han er ude og frisk til nye kulturberigelser om to måneder?

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 20 november 2011 @ 19:46

 3. Det stor problem for retfærdigheden bliver nok at finde 4 mandlige vidner, ellers skal pigen stenes. Det er den lov som fredens religion dømmer voldtægtsofre efter. Altså hvis ofret er fra fredens religion. Her i krigens hus er kvinder bare krigsbytte.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 20 november 2011 @ 21:00

 4. De ansvarlige politikere skulle trækkes ud på gaden og gennembankes. MOHAMMEDANMARK ER ET PSYKOPATLAND.

  Like

  Kommentar af Fritz — 20 november 2011 @ 22:01

 5. Det er lige efter Pædoislams forskrifter.

  Ja Ja Man skal sgu dæmpe sig, men det kilder i mine fingerspidser.
  Så Negeren Legede at det var aisha. PYH
  1. Ja Gullestrup, var der hvor min gamle far boede. Han sagde: Den største synd i denne verden er: At give en muslim med. De vil derefter skide i egen rede.!!

  3. Mener du ikke fredens ideologi, for religioner er ikke så svinske.
  4. Det vil jeg gerne være med til, Fritz.

  Like

  Kommentar af Charles Nielsen — 20 november 2011 @ 23:49

 6. […] For halvandet år siden omtalte vi en kulturberigelse i den jyske landsby Gullestrup. Underligt nok lykkedes det politiet at foretage en anholdelse, og i dag er sagen så afsluttet ved Vestre Landsret i Viborg. Kulturberigeren – hr. Ahmed Mohammed – fik sin dom fra byretten på 6 års fængsel stadfæstet. Men byrettens udvisningskendelse blev gjort betinget med en  prøvetid på 2 år. Ifølge DanMarx Radio mener hr. Mohammeds forsvarer, at “Det er kommet ham til gode, at han er velintegreret“. – Altså: man er velintegreret, når man – under trusler med en kniv – voldtager en 10-årig pige, forsøger det samme med en 9-årig og forud herfor har seksuelt forulempet en 17-årig. Så fik vi da det slået fast… […]

  Like

  Pingback af Danskordbogen. | Hodjanernes Blog — 17 juni 2013 @ 21:44


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: