Hodjanernes Blog

19 november 2011

Vidne: Sohn kæmpede for Moskva-penge

Det hævder Sergei Serebriakov i en kronik i gårsdagens Politiken.

Hans oplysninger støttes af Kurt Jacobsen, professor ved CBS, mens det ikke er lykkedes at få Ole Sohns kommentar.

Mere her.

Pind: Hyklerisk at regeringen ikke vil undersøge Sohn-sag

8 kommentarer »

 1. Selvfølgelig er det en alvorlig sag når en Dansk politiker tikker og får penge af vores lands svorne fjende. Det kaldes forræderi og Ole Sohn burde stilles for en domstol og dømmes som den forræder han var og er!

  Like

  Kommentar af Santor — 19 november 2011 @ 12:18

 2. Naturligvis modtog Ole Sohn sorte penge fra Moskva.
  Alle ansatte i den grafiske branche i årene fra 1960 til 1990 var klar over, at det kommunistisk ejede trykkeri Terpotryk modtog en ganske betydelig overpris for trykopgaver fra USSR. Terpotryk producerede bladet ”Fakta om Sovjetunionen” til det meste af Vesteuropa til en god overpris, som sikrede partiets overlevelse, som de få medlemmer ikke kunne. I 1968 tog DKP en kort periode afstand fra overfaldet på foråret i Prag. Da man ikke fik den faste trykordre et par måneder, skiftede DKP mening, og de kunne nu godt se, at det var i orden at knuse frihedsdrømmen i Prag med kampvogne.
  Som minister vil Ole Sohn altid være i risiko for pression.

  Like

  Kommentar af Morten Dreyer — 19 november 2011 @ 12:30

 3. Den sag fortæller mere om vort eget hykleri, end om Ole Sohn.
  Havde han været nazist, så havde han ikke haft fred i et eneste sekund.
  Tænk bare på de oldinge, der den dag i dag bliver forfulgt for deres nazistiske
  fortid.
  Det virker tragikomisk.
  Men nu har han været en fremtrædende kommunist, han har offentligt
  hyldet et system, hvis krigsforbrydelser og forbrydelser mod menneskeheden
  reducerer nazismen til den rene legetøjsbutik i sammenligning.
  Ingen kommunist er blevet stillet til regnskab, men dødsdomme over gamle
  nazister er uoverskueligt lang.
  Det er hykleri, så det batter!

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 19 november 2011 @ 13:33

 4. Personligt vil jeg da blæse på de penge. Det der er afgørende er, at OS og det, alle af hans kaliber står for, er den rene skinbarlige ondskab. Det er problemet.

  Når man er ung, og hjertet er langt større end hjernen, ok – så kan man måske tro på noget af socialismeævlet, men med Ole Sohn og hans slæng, er der jo tale om gamle folk. Gamle sure sutsko, stinkende stupide. Ondskab og misundelse er alt, der driver dem.

  Jeg har til for nylig været forskånet for at høre OS ytre sig på tv. Men nu har hørt ham – han er som forventet gruopvækkende dum! Det er det, der er det store problem. Man kan da ikke have en erhvervsminister med OS’ generalieblad, og så pyntet med total uvidenhed om, hvor pengene kommer fra. Det er jo helt ude i hampen. Det kunne da lige så godt have været salig Che Guevara.

  Nå – men velfærden og demokratiet – i de vestlige absurde udgaver – hærger hele det gamle Vesteuropa, og nedturen vil ramme globalsocialisterne – og os andre – i nakken som en to tons kugle, af den slags man smadrer gamle bygninger med. Inden længe når vi det Nordkoreanske velstandsniveau, og så må vi trøste os over de hærskarer af forskere vi har uddannet, der kan fortælle os, hvor sundt og godt det økologiske græs på grøftekanterne er for vore tomme maver.

  Like

  Kommentar af Børge — 19 november 2011 @ 16:09

 5. Det hele er den arrogante racist kommunist pengepure,skatte svindler floskel papegøje helle for at mine børn går i muhammedaner fri skoler, skyld.
  Den glatte skatteål helle snor sig uden om Gulag Øhavet bøddel oleg sohns synder.
  Vi kan da ikke have en gammelmandslinge der tunge kysser med DDR honecker og modtager samfundsnedbrydende sorte penge for at støtte Danmarks omvæltning til 1989 mur diktaturet.
  Tænk! hvis landsforræderen oleg sohns sorte penge havde fået den virkning, at det danske folk faldt for denne kommunistiske propaganda, det gjorde de ikke dengang, men historieløsheden hos “unge” kan stadig være med til, at de støtter landsforræderen oleg sohn, med de mange sorte penge.
  Denne modbydelige samfundsfjendske højtstående kommunist, har ikke afvist diktatur socialismen og vil med samme energiske svindel, sort snak, og samfunds bemidlede penge, kæmpe for at vi ender som så sølle folk som det forarmede DDR’ske folk.
  Men The Muppet naive “unge” mødre show med arrogante pengepure floskelpapegøjen helle i spidsen, syntes ikke dette er et problem, at de respektere og bakker op om en ussel sorte penge folketings taburet klæber som den forræderiske oleg sohn.
  Kysse og pusse nusse honecker oleg sohn er SÅ klam, så han burde få de autonome til at kaste 1989 murbrokker efter sig!!!!
  Må allah fanden forgylde dette dhimmie kryb, med 72 overdato rosiner!!
  Så kan oleg satans sohn skide sin mening ud i allah røret, toilettet!

  Like

  Kommentar af li — 20 november 2011 @ 00:56

 6. Nu er der tilsyneladende endnu mere kød på Ole Sohn`s forræderi. En gammel parti-kammerat står nu frem og fortæller sandheden :

  http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-45835865:partif%C3%A6lle-sohn-bad-om-penge-i-moskva.html?rss

  Like

  Kommentar af Santor — 20 november 2011 @ 02:19

 7. Tja, enhver idiot udover spadserdragt floskel papegøje helle ser vel intet problem i sort penge overførsler til smæk-kys mur skyde folk i i ryggen fanatikere, som oleg satans sohn,som et samfundsproblem, fordi oleg kysser med de “rigtige” med gode meninger, som befolkningen ikke forstod, og egenhændigt rev diktatur 1989 muren ned, medens oleg satans sohn tungekyssede med den uforstående mur opretholdere honecker idiot.
  Når en samfunds forræder sættes i en betroet minister stilling, så er det virkelig det samme som at sætte en pædofil som minister for børns velfærd!!!!!
  Gulag øhavets sympatisør oleg sort penge sohn, burde anlægge de danske statsbaners togskinder langt ude i vadehavet, dag og nat, egenhændigt uden madpakke, for at forstå den “glimrende” russiske infrastruktur skabt af anderledes tænkende tvangsarbejdere, men denne menneskeudryddelse Gulag øhavet der skete i USSR ved “ungdommen” intet om, derfor “overlever” menneske forbryderen satans sohn, desværre!!

  Like

  Kommentar af li — 20 november 2011 @ 02:53

 8. Kære li!
  Vil du ikke godt lade være med at fylde dine indlæg med vås som dette: “Tja, enhver idiot udover spadserdragt floskel papegøje helle ser vel intet problem i sort penge overførsler til smæk-kys mur skyde folk i i ryggen fanatikere, som oleg satans sohn,som et samfundsproblem, fordi oleg kysser med de “rigtige” med gode meninger, som befolkningen ikke forstod, og egenhændigt rev diktatur 1989 muren ned, medens oleg satans sohn tungekyssede med den uforstående mur opretholdere honecker idiot.”
  Det er hverken smart, vittigt eller på anden måde “sexet” Det er slet og ret elendigt dansk som kun tjener til at irritere dine læsere som derfor springer dine indlæg over.

  Like

  Kommentar af Skræp — 20 november 2011 @ 03:13


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: