Hodjanernes Blog

4 november 2011

Mejerigtigt

Vort forbrugertillæg: Det politisk korrekte morgenbord.

Når engang vore efterkommere spørger “hvordan kunne de som levede i førkrigstiden dog lade det ske?” vil de gå forgæves til avisernes og det Kgl. Bibilioteks arkiver. Her vil de kun finde politisk korrekte – og dermed ligegyldige – bortforklaringer. Så må de ty til vor tids blogs, hvis indhold har det med aldrig at forsvinde fra servernes cache. Et studium af disse vil uvægerligt medføre dommen: “på nær bloggerne var de allesammen tossede”. For eksempel vil en fremtidig forsker antagelig hurtigt finde Nicolai Sennels blog “Politisk-ukorrekt.dk” med vedlagte fotografi fra vor tid.

Jeg iler med at indrømme, at min forstand på landbrug i almindelighed og mejeridrift i særdeleshed er – om muligt – næsten lige så mangelfuld som journalisternes ditto på hvadsomhelst. Så her må Børge korrigere mig, dersom jeg er helt galt afmarcheret. Men jeg erindrer dog at have set en ko blive malket af en malkepige – i vore dage velsagtens tituleret kopattetrækogslipassistent…sludder…cowtitressourcepullandpushexecutive. Så medmindre EUSSR allerede har dikteret at mælk skal fremstilles på fabrik og af E246, Z829, H371 med samt allehånde andre tilsætningskemikalier, så antager jeg at mælk enndu en kort stund kommer fra køer.

Men hvad jeg mangler i landbrugsfaglig ekspertise har jeg til gengæld i viden om islam og muslimer. Af sidstnævnte omgås jeg et betragteligt antal, og jeg har dog aldrig set nogen af dem bruge smør. De bruger olie. Som kommer fra oliven og andre udmærkede repræsentanter for planteriget. Hvilket bestemt ikke er at foragte. Så hvad bestiller det lille “HALAL”-mærke på en pakke dansk smør? – Det tænkte jeg meget over den vinter. Så for at komme gådens løsning nærmere startede jeg traktoren og kørte ned i landsbyen til vor lille Brugs. Foreholdt problemet stirrede vor skattede uddeler på mig med et underligt, opgivende udtryk i ansiget, tog piben ud af snakketøjet og orienterede mig venligt, men bestemt om, at her på øen er der ingen der køber Lurpak. Det er for dyrt, så det fører vi ikke. Men du kan få fire pakker smør for prisen på tre.

Så jeg kørte hjem med uforrettet sag og fire pakker smør. Og som det ses på mit fotografi af den gode handel, er ingen af dem halal. Så forklaringen svæver i forsat i vinden. Med mindre…altså…kan det tænkes, at halal-Lurpak er bestemt for et ganske specielt  segment? – Her må tanken omgående falde på De Radigale. Man ser det for sig: Ovre i Djævleøens nordøstlige herreder – og i særlig grad Sokkelund Herred med staden Hafniabad – sidder hr. og fru Godmenneske ved morgenbordet. Det økologiske, grove speltbrød er lunet af den thailandske au-pair-pige og kan nu bestryges – tyndt! – med politisk korrekt smør. De to fingerbredder kaffe i det høje glas spædes op til kanten med ligeledes politisk korrekt halal-mælk. Og mens dette afskyelige fluidum – kaldet latte – skyller spelten ned, skimmes Samarbejds-Politiken – mens man ægteskabligt konverserende bekræfter hinandens uendelige godhed.

Men uanset hvor meget man i de kredse end forsager al verdens glæde, fornøjelse og andet moralsk forfald, så lur mig om der ikke inden i de fleste radigalere befinder sig et lille menneske. Et sådant kan ikke gå hele livet igennem i askese, ruelse og spegelse. Lidt sjovt skal der være, lidt der pirrer den så undertrykte fantasi. Og her kan man hente hjælp i Samarbejs-Politikens ejendommelige univers med dets kredsen om copro-uro-maso-sado-sexologiske materier. Så mens godheden emmer – lidt fraværende – ud af ørerne, gyser det frydefuldt i den lille, indre radigaler ved billedet af koen, der under unævnlige grusomheder og ubeskrivelige pinsler må lægge yver til en ægte, velsignet halal-malkning….

16 kommentarer »

 1. Ska’ der så stå haram på bacon?

  Lurpak sælges som halal-smør
  Tirsdag d. 13. okt. 2009 kl. 15:51 af Michael Rathjefor TV 2 Nyhederne (opd. d. 13/10 2009; 15:58)
  http://nyhederne-dyn.tv2.dk/article.php/id-25732301:lurpak-s%C3%A6lges-som-halalsm%C3%B8r.html

  Like

  Kommentar af anno — 5 november 2011 @ 00:22

 2. Når Lurpak sælges som halal-smør, er det så fordi man har halshugget patterne. ??

  Like

  Kommentar af Charles Nielsen — 5 november 2011 @ 00:55

 3. Såvidt jeg har forstået kan halal mærket kun påklæbes en vare når tilladelse fra imam foreningen foreligger. En muslimsk lærd skal først se til at morgenmalkningen foregår under muslimsk bøn af malkepiger behørigt påklædt og håret tildækket. Når Hele processen fra ko til butik er behørigt inspiceret og et OK foreligger kan halal mærket påføres, dog mod betaling af et beskedent beløb som unødigt fordyrer den pågældende vare. Dette er sikkert forklaringen på prisforskellen på dansk og udenlansk smør.

  Like

  Kommentar af Sailor — 5 november 2011 @ 06:09

 4. Halal smør kommer fra tyren, når den er i stemning. Dvs. når den har voldtaget koen. Derefter blandes hele herligheden op med olivenolie fra det indre Mongoliet, hvor det er så koldt, at kvinderne bærer noget om hovedet.
  Derefter påklistres halal mærket og velsignes af idioten.

  Like

  Kommentar af machiavelli — 5 november 2011 @ 09:05

  • Hahaha….ja selvfølgelig.

   Like

   Kommentar af Fritz — 5 november 2011 @ 11:18

   • PS.

    Tak Skjoldunge, for endnu engang at få mit humør op omkring nul punktet med dine fantastiske indlæg og forbrugerinformation.

    Like

    Kommentar af Fritz — 5 november 2011 @ 14:38

 5. Så vil jeg lidt ude for programmet spørge igen. Hvad laver Hodja-svinet med sko på fødderne? Og er det svinelæder skoene er lavet af?

  Like

  Kommentar af machiavelli — 5 november 2011 @ 09:13

 6. Smør findes i flere typer, her links på dansk og engelsk om ghee, der kort beskrevet er smør uden vand:
  http://da.wikipedia.org/wiki/Ghee
  http://en.wikipedia.org/wiki/Ghee
  Min forhandler eller importøren har ikke sat prisen op endnu, men det er vel kun et spørgsmål om tid før også dette produkt rammes af et af denne regerings fornøjelige påfund- fedtskatten.

  Like

  Kommentar af Peter Buch — 5 november 2011 @ 09:58

 7. Glemte helt:

  Like

  Kommentar af Peter Buch — 5 november 2011 @ 10:16

 8. For 30 år siden havde Mejerikontoret mindst et mejeri i Emiraterne og var på vej med flere. Deri ligger måske en forklaring på halal-idiotiet.
  Jeg er begyndt at købe New Zealand smør, som jeg fik smag for, da jeg boede i England.

  Like

  Kommentar af Thyrvis — 5 november 2011 @ 14:37

 9. Som en vaskeægte bonderøv ude fra Svend-Blåpiks magre jorder, er jeg selvfølgelig i besiddelse af en totalt afsporet holdning til det hele. Det må være landbrugsstøtten, der når samme gigantiske niveau som mediestøtten, der som bekendt blæser vore meget små hjerner helt ud.

  Når vi taler sammen herude, er vi ikke altid helt med på den. Vi ved selvfølgelig godt, at det var os, der stod bag lille Adolfs sejrrige fremgange, der i øvrigt slog os med forbløffelse, i stedet for det vi fortjente. At vi også står bag ødelæggelsen af indre og ydre farvande – øvre og nedre atmosfære, ved vi også. At vi holder dyr, for bare at mishandle dem, er trængt ind bag vore flade tykke skaller. At vi forgifter luften og grundvandet blot for at vælte os i penge, og fra toppen af pengebjergene grine af de millioner af uskyldige, der vrider sig i forgiftningens sidste krampetrækninger, er feset ind.

  At vi på det sidste, som altid – og tak for det, har fået at vide, at vi er skyld i alverdens hungersnød, fatter vi ikke helt, men dumme som vi er, skal vi sikkert bare have det bukket i neon, og for at det kan ske, har vi taget en beslutning: Vi vil til at producere halal certificeret smør af mærket Krumsabel Sharia fra Sleepwally Pigfree Farms. Eller sådan noget. Der er udskrevet konkurrence om betegnelsen. Så kan alle gode danskere, og det er jo alle andre end bønderne, samles om at tage ud og løse problemet – det danske svar på løsningen af jødeproblemet.

  Like

  Kommentar af Børge — 5 november 2011 @ 16:56

 10. Glimrende med selverkendelse, kære Børge !

  Kunne du og de andre glade gutter så ikke ved samme lejlighed lære araberne noget om dette, altså selverkendelse og selvansvarlighed ?

  Det duer jo ikke at disse Allahs soldater ikke kende noget til sådanne ting – selv når de når moden alder kan man se dem gebærde sig som pattebørn !

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 5 november 2011 @ 20:41

  • Vivi, du kan jo glæde dig over at disse gedehyrder fra selvmordskulten i-slam, når de bliver 80 år, bliver mindre kriminelle. Så selv muslimer kan blive klogere med alderen.

   Like

   Kommentar af Fritz — 5 november 2011 @ 20:52

 11. Jeg har endnu ikke fået et svar på, hvorfor Hodja svinet har sko på fødderne. Er det af hensyn til renlighed eller måske et spørgsmål om religion? Ellers syntes jeg ikke Hodja går på listefødder.

  Like

  Kommentar af machiavelli — 6 november 2011 @ 09:07

  • Forsøg eventuelt at få svar fra de på siden…:
   https://hodja.wordpress.com/om/
   …nævnte kontaktadresser, med tydelig angivelse af det er billedet af grisen i tredie rubrik øverst, yderst til højre du mener.
   Hvilket jeg formoder.

   Jeg tror blot det er et billede, der er medtaget da en i redaktionen holder af billeder af grise.

   Med venlig hilsen Peter Buch

   Like

   Kommentar af Peter Buch — 6 november 2011 @ 09:57

 12. Til hrr machiavelli . Jeg ved ikke om der er rigtig det jeg skriver om, at hodjagrisen har sko på.
  Jeg tror den har sko på fordi grisen er et renligt dyr inderst inde. Den vil ikke vade i de svin til Islammer, når den tid kommer. derfor har den sko på, tror jeg.
  Var det ikke det meste nærliggende.???

  Grisen skal være danmarks næset nationaldyr. !!!

  Like

  Kommentar af Charles Nielsen — 7 november 2011 @ 20:28


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: