Hodjanernes Blog

3 november 2011

Der var engang en avis

Jydepottens fornemmelse for frihed…ak, ak, hu akbar røv…

Dagens ledende artikel i Jydepotten er et sandt mesterværk i dobbeltmoral og hykleri. Alene af den grund bør den læses, thi sjældent ser man et ynkeligere eksempel på moralsk ekshibitionisme. Bladets deroute er så meget mere iøjnefaldende, som det i 1996 vandt sig en position som landets eneste, borgerlige dagblad og nu står som en slesk og affabel stik-i-rend-dreng for storebror Samarbejds-Politiken. Om bladet vælger at genoptrykke Charlie Hebdos tegning eller ej er fløjtende ligegyldigt, da ingen længere regner bladet for noget som helst, men dets viderværdige udflugter for ikke at gøre det er et studie i pinligheder. Mens Jydepotten selv har forskanset sig bag en Siegried-linie af pigråd, beton og CCD-kameraer, åler man skamløst os andre for at ville ønske os et par tykke toldere ved landegrænserne. Mens bladet ævler om ytringsfrihed må vi andre risikere udlevering til fremmede magter for ytringer som ikke er ulovlige i Danmark – endnu. Mens EUSSR af al sin – tilbageværende – magt forsøger at destruere nationalstaterne og er vildt forarget over at f.eks. grækerne vil lade folket få et ord indført, plaprer bladet ufortrødent videre om lyksalighederne ved at være med på den synkende skude. Var det ikke på tide at bladet stak piben ind og indrømmede, at tegningerne i 1995 var en beklagelig fejltagelse, som ene og alene skyldtes en uopmærksom redaktionschef og at man har pyntet sig med lånte fjer…? – Og så lade stafetten gå videre til Charlie Hebdo:

(Video-tip: Uwe Max)

7 kommentarer »

 1. Vi mangler et dagblad, som er imod alt, hvad de andre er for.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 3 november 2011 @ 12:46

 2. Ja Gud fri mig vel for en hængerøv. Artiklen afslører krystalklart, at Muhamed er medarbejder på JP, og man generer selvfølgelig ikke de ansatte. Der er ikke mere end ca. 300. 000 muslimer i Danmark, hvad vil Islams nyttige idioter gøre, når de runder millionen. Og der er allerede godt i gang i sengene på Nørrebro.

  Fjolset på Politiken Klaus kludder Kappel mener, at højrefløjen frygter en muslimsk magtovertagelse. Næe det gør vi ikke klaus kludder, danskerne afgiver magten helst af sig selvgodt hjulpet af Politiken, Jyllandsposten og Berlingske Tidende. Snart står der en imam og kontrollerer hvad de nyttige idioter sender ud af huset. Imam kontrol hedder det,.
  I øjeblikket nøjes journalisterne med at blive fjernstyret.

  “Det har fået os til at træffe beslutningen om ikke at trykke den franske tegning. Kampen for ytringsfriheden kæmpes på mange fronter”.

  Ja goddag mand økseskaft, det eneste JP. opnår ved at give efter for galningene er, at de gnider sig i hænderne og vejrer morgenluft. Næste gang hedder det: Tag lige og fjerne den artikel, det bryder vi os ikke om, Muhammed kunne blive sur.”

  Hvis man vil kæmpe for ytringsfriheden, så skiver man en forside med 5 centimer høje bogstaver: FARVEL ISLAM VI ØNSKER JER IKKE I DANMARK.

  Like

  Kommentar af machiavelli — 3 november 2011 @ 15:15

 3. Tegningerne i 1995?

  Meget trist. leder. Jeg forstår jeres harme og tænkte i det hele taget på dem, der ikke er bag pigtråd og beskyttet af PET.

  Et eller andet sted forsøger jeg nu også at forstå JP, jeg tror, at man på avisen føler sig meget alene i den danske bladverden, og når en tidligere udenrigsminister og andre af vore “verdensberømtheder” hagler løs på JP, er det ikke sært, hvis bitterheden efterhånden holder sit indtog. Det var måske derfor, de ikke ville fortælle læserne om salafisterne i Islamisk Trossamfund. De er vel trætte af at være i front.

  Hvordan står det mon til med muhammed-efterkommernes raid mod LIsbeth Knudsen og andre, det hører vi ikke noget om.

  Like

  Kommentar af Thyrvis — 3 november 2011 @ 15:21

 4. Jeg er af og til sur på JP, men har i dag tænkt noget af det samme som Thyrvis.
  Det er jo ikke “kun” JPs problem…
  Lidt kynisk vil jeg mene, at de tænker på JP dette: Jamen , så lad os alle gå under.”
  Sådan tænker een engang imellem, og forsøger at nyde det een kan inden….

  Like

  Kommentar af Pk — 3 november 2011 @ 17:23

 5. […] Jyllands Posten skriver en “sorry exuse” af en leder, udgiver det venstreorienterede dagblad grundlagt af Jean-Paul Sartre and Serge July in 1973 […]

  Like

  Pingback af Venstreavis udgiver Charlie Hebdo som tillæg « Snaphanen — 3 november 2011 @ 17:34

 6. Der er nok flere end ca. 300.000 Pædomuslimer i Danmark, hvad vil PædoIslams nyttige idioter gøre, når de runder millionen.??

  Det kan jeg nemt sige Jer: Voldtage flere småpiger, kønslemleste dem, dette gøres jo ud fra PædoKoranen det hele.

  Det er allerede godt i gang i sengene på Nørrebro.

  Er der nogen af jer derinde, som har noget Antipotensmiddel ??

  Like

  Kommentar af Charles Nielsen — 3 november 2011 @ 19:35

 7. Ifl Grundloven en Koranen Usædelig og voldelig, ifl §67

  Like

  Kommentar af Charles Nielsen — 3 november 2011 @ 19:35


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: