Hodjanernes Blog

30 oktober 2011

Voldtægtsbølgen fortsætter i Oslo

Norske medier beretter om mindst 3 voldtægter,  samt 1 forsøg på voldtægt i Oslo alene her i weekenden

Overfaldsvoldtægterne som kan henføres til muslimske mænds kvindesyn fortsætter ufortrødent i den norske hovedstad. Vi har mange gange tidligere berettet om fænomenet, bl.a i videoen her, og Hodja bragte også et indlæg om det forleden. Det eneste positive man vel kan sige er, at emnet i det mindste er kommet til debat.

NRK.no: “Det opplyser Morten Wik ved Kriminalvakta til NRK.no. – Vi har fått anmeldelser på tre voldtekter og to for seksuelle handlinger uten samtykke, sier Wik. Åtte menn er pågrepet i disse sakene. I en av sakene skal en 18 år gammel kvinne ha blitt voldtatt i Vaterlandsparken i Oslo sentrum natt til søndag. Politiet leter etter to gjerningsmenn. Politiet i Oslo jobber ut fra at det kan dreie seg om en ny overfallsvoldtekt. – Det virker sånn nå, ja. Vi definerer det som det, sier operasjonsleder Kjell Hjulstad til NRK.no. Han bekrefter at de leter etter to gjerningspersoner, men har foreløpig ikke fått godt nok signalement til at de kan gå ut med det. Ingen vitner har så langt meldt seg. Ifølge NTB hadde kvinnen vært på fest og var på vei hjem da hun ble overfalt og voldtatt. Hun klarte selv å ta kontakt med politiet like før klokken 3 og ble brakt til voldtektsmottaket på Legevakten. I hendelsen som er betegnet som «seksuell handling uten samtykke» er de fornærmede to jenter på 16 år. – Hendelsen skjedde på Oslo S lørdag kveld. Vi har pågrepet fem gutter i alderen 16 til 20 år. De har etnisk opprinnelse fra Pakistan og Afghanistan, sier Wik på Kriminalvakta til NRK.no.

3 kommentarer »

 1. Den voldsomme stigning er netop blevet omtalt i Radioavisen på P1. Gerningsmændene blev slet ikke nævnt, men til gengæld kunne journalisten berolige os med, at stigningen kunne skyldes øget mediefokus, og de væsentligt færre tilfælde i København skyldes anderledes registrering. Vupti!

  Like

  Kommentar af Hr. Snusk — 31 oktober 2011 @ 12:20

 2. B.T. skriver: “De fem anholdte har forskellig alder og forskellig etnicitet. Nogle af de formodede gerningsmænd er af ikke vestlig oprindelse, mens andre har skandinaviske rødder. Og det får politiet til at tro, at der er tale om en form for voldtægtsbande.”

  Mere

  Like

  Kommentar af Balder — 31 oktober 2011 @ 13:45

 3. Kun kraftigt modværge kan gøre noget ved det.
  Politiefterforskning og fængselsstraf virker ikke.
  Kræv våbenloven ændret!

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 31 oktober 2011 @ 13:46


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: