Hodjanernes Blog

30 oktober 2011

Motivanalyse

Filed under: Aviser mm Danske, Censur, Danmark, Journalister, Kriminalitet, Politi, Tortur, Vold — Skjoldungen @ 12:43

To bymotiver, der kan få kæben til at gå af led: Fredericia og Vejle…

Dasbladet Samarbejds-Politiken kolporterer villigt Al-Ritzaus udførlige beskrivelse: “Det var tilsyneladende helt umotiveret, at en 41-årig mand i Vejle blev overfaldet i nattelivet. Manden er søndag morgen indlagt på universitetshospitalet i Odense med store skader i ansigtet. Han har brækket kæben, og der er frygt for, at han også indre blødninger i hovedet. »Der er tale om temmelig kraftige skader. Han blev både slået og trampet i ansigtet«, fortæller vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi. Det rå overfald fandt sted på Dæmningen i Vejle ved et-tiden natten til søndag. – Umiddelbart efter lykkedes det politiet at finde frem til to mænd på hhv. 22 og 24 år. Da de blev anholdt, opholdt de sig i den enes hjem, men politiet mener, at de kan sættes i forbindelse med overfaldet. De to mænd fremstilles søndag formiddag i grundlovsforhør i Kolding.”

I jagten på et motiv kan politiet muligvis hente hjælp i Vejle Amts Folkeblad, idet man her supplerer Al-Ritzau med følgende oplysninger: “To mænd, en 22-årig fredericianer og en 24-årig vejlenser, blev her til formiddag fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Kolding efter et voldsomt og helt umotiveret overfald på en 41-årig mand fra Daugård. Den 41-årige kom klokken 1.08 i nat gående på Dæmningen i Vejle, men udfor Danbolig sprang de to voldsmænd på den tilfældigt forbipasserende. Manden blev slået ned og trampet i hovedet, og skaderne var så alvorlige, at den 41-årige måtte overføres til Odense Universitetshospital. Her konstaterede lægerne, at han havde brækket kæben og havde andre alvorlige skader. Ifølge vagthavende ved Sydøstjyllands Politi havde gerningsmændene ikke umiddelbart noget motiv til overfaldet. Men de to voldsmænd er i forvejen kendt af politiet – også fra lignende episoder.”

Ja, det er svært når man ikke har noget umiddelbart motiv…men moské var den stakkels mand med kæben fra Middelfart…?

2 kommentarer »

 1. De to unge mænd fra Fredericia og Vejle behøver ikke noget motiv. Er man indrulleret i voldsreligionen Islam kommer motivet af sig selv. Et hvert væsen på to eller fire ben er automatisk i farezonen, når de passerer Muhammeds sønners indeklemte had.
  Det kan kun anbefales at bevæbne sig med enten et tørklæde, en Koran som man bærer i en snor om halsen eller et maskinpistol. Det sidste er forbudt og skal derfor ikke anbefales herfra, men på den anden side er der så meget, der er forbudt.

  Like

  Kommentar af machiavelli — 30 oktober 2011 @ 13:15

 2. Inden for fredens religion er det ikke noget, der er umotiveret. I hvert fald ikke over for vantro. Derfor er det vigtigt at tale pænt, ja ligefrem finde positivt ladede ord for vold mod vantro, ellers risikerer vi at de moderate voldsmænd bliver stødte på manchetterne og udvikler sig til fundamentalistiske, lige efter bogen, voldsmænd.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 30 oktober 2011 @ 14:11


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: