Hodjanernes Blog

27 oktober 2011

At kæmpe for andre mennesker rettigheder er ikke let – i hvert ikke, hvis de ikke er muslimer

Frafalden muslim kan ikke få asyl i Sverige fordi han ikke har en prefabrikeret historie med hjemmefra

Sajdet har leveret indledningen, Sappho det meste af historien og foreningen Eticha.com baggrunden for denne triste fortælling!

I Sverige kryster de mennesker på flugt til deres barm og giver dem plads i Folkhemmet. Hvis de vel at mærke er muslimer.

I disse år er vi vidne til, at Sverige tømmes for jøder, og de svenske byer overtages af indvandrere og deres efterkommere. Muslimske indvandrere vel at mærke. Resten kan rende og hoppe.

Det har pakistanske Khalid Saeed mærket på egen krop. Saeed har vendt sig mod islam, og det gør man ikke ustraffet. Gør man det, så skal man ikke forvente nåde og beskyttelse i det empatiske Sverige, og hjemme i Pakistan venter den stensikre henrettelse. På de kanter vender man ikke ryggen mod islam.

Eticha.com har taget Khalid Saeeds sag op, og Sappho har beskrevet sagen. Vi har – med tilladelse selvfølgelig – sakset historien, for den fortjener at blive læst af så mange som muligt. Her er artiklen, som Sapphos redaktion har skrevet:

Khalid Saeed har vendt ryggen til islam. I Pakistan venter en dødsdom. I Sverige kan han ikke få asyl.

Er det udtryk for svensk dobbeltmoral, når man vil sende en frafalden muslim tilbage til Pakistan? Aktuel sag tyder på, at det er bedst at være muslim, hvis man vil søge asyl i Sverige.

I Sverige er der plads til alle. Eller næsten alle. En af de få, der ikke fandt nåde, er pakistaneren Khalid Saeed, der netop har fået afslag på asyl.

Man skulle ellers synes, at Khalid er kvalificeret til en plads i folkehjemmets trygge favn. Ifølge eget udsagn er han og hans familie truet på livet i hjemlandet.

Det er en påstand, der virker troværdig, når Khalid samtidig fortæller, at han er frafalden muslim. Han har ikke alene lagt afstand til sin tro, han har gjort det offentligt på sin blog.

Det burde få alle lamper til at lyse.

I Pakistan blev han opsøgt af Allahs rettroende. De mishandlede ham og truede ham på livet. Derefter gik han under jorden, og kom ad omveje til Sverige. Her har han opholdt sig i de to år, sagsbehandlingen har stået på.

Nu er dommen så faldet, og Khalid skal forlade landet.

Men hvorfor har de svenske myndigheder ikke fundet ham værdig?

Det er et godt spørgsmål. Og måske har den svenske kunstner, Lars Vilks, ret, når han ironisk skriver:

”Han (Khalid, red) burde have vidst, at en muslim, som forlader islam ikke passer ind i det svenske folkehjem”.

Vilks noterer også, at ingen af de medier, der normalt står på spring for at forhindre udvisning af muslimske asylanter, har interesseret sig for denne sag.

Et troværdighedsproblem

Måske har Vilks ret. Måske passer frafaldne muslimer, jøder og andre der er truet af fanatiske muslimer bare ikke ind i dagens Sverige?

Man kunne få den tanke, at bemeldte grupper skaffer meningseliten et troværdighedsproblem på halsen.

For er det ikke sådan, at en anerkendelse af Khalids asylbehov – samtidig vil være en anerkendelse af, at islam – og dermed mange muslimer – er to ekstremt intolerante størrelser?

Kunne man forestille sig, at man i det politisk korrekte Sverige, hvor troen på islam som Fredens Religion lever i bedste velgående, vil have det svært med en sådan erkendelse?

Og kunne man forestille sig, at man frem for at se virkeligheden i øjnene vil vælge den lette løsning – og vende ryggen til forfulgte som Khalid?

Kender man en smule til Sveriges politiske tradition, vil man vide, at de lette og opportunistiske løsninger ligger lige for.

Her sætter man sig sjældent op imod dem, der truer med vold. Her vælger man den mest opportune – nogle vil sige feje – løsning, hvorefter man konstruerer en argumentation, der forklarer, hvorfor dette eller hint var det eneste rigtige at gøre.

Gad vide hvordan forklaringen vil lyde, hvis det går Khalid, som det er gået tusindvis af andre ”dårlige muslimer”. Hvis han lynches eller dømmes til døden ved en sharia-ret?

Vil man sige, at han var en provokatør, der i ord og handling opildnede til had, og som derfor lå, som han selv havde redt?

Støtteside med detaljeret gennemgang af sagen: http://eticha.com/wearekhalid/

6 kommentarer »

 1. Sverige er blevet et usselt eksemplar på et demokrati.

  Like

  Kommentar af Santor — 28 oktober 2011 @ 05:38

 2. Har han afsvorret sig sin muslimske baggrund, så send ham bare over til os…

  Like

  Kommentar af Jacob Andersen — 28 oktober 2011 @ 12:04

 3. Præcis 🙂 Lad os da tage ham til vore hjerter, den arme mand 🙂

  Like

  Kommentar af hende — 29 oktober 2011 @ 17:33

 4. Forbandet hyklerisk af de svenske myndigheder.

  Like

  Kommentar af Hr. Snusk — 30 oktober 2011 @ 18:14

 5. Jeg håber det lykkes for dig Jensen.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 30 oktober 2011 @ 23:16

 6. Har han afsvorret sig sin muslimske baggrund, så send ham bare over til os…

  Like

  Kommentar af Sami — 22 november 2011 @ 01:58


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: