Hodjanernes Blog

18 oktober 2011

Vi anbefaler Einhetzlisten!

Filed under: Danmark, Enhedslisten, EUSSR, Folketinget, Politik, Totalitære — Skjoldungen @ 11:17

I søndags fik Danmark en ny regering. Den sidder – stadig – i Bryssel.

Da regeringen Rasmussen (1993-2011) for nylig blev afløst af regeringen Vestager gik der mindre end et døgn inden de vælgere, som havde stemt på rødsocialisterne begyndte at flæbe. Og det så højt, at selv Al-Ritzau har set sig nødsaget til at offentliggøre en meningsmåling, der viser at flertallet er skiftet tilbage til blåsocialisterne. Hvad forskel det så ellers skulle gøre… Men i en agurketid har ligegyldigheder jo deres blomstring, så Jydepotten har fundet frem til et skadefro orakel:

Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, mener, at mange vælgere føler sig svigtet af talrige brudte valgløfter fra SF, Socialdemokraterne og statsminister Helle Thorning-Schmidt. –  S-SF har lavet en kovending og begået løftebrud på de fleste områder. Det skaber en tillidskløft mellem politikere og befolkning, når man lover guld og grønne skove i en valgkamp for så nærmest dagen efter valget at ændre holdning, siger hun.

Hun skulle snakke, hende Ellen, skulle hun. For selv om samtlige valgløfter – på nær eet – forsvandt som en fis-fis i en hornlygte i samme øjeblik de ministerielle po-po’er ramte taburetternes pruttepuder, er det dog kun en tangering af den hidtidige rekord som blev sat af Anders Fup i 2001. En rekord, som med rette er blevet kaldt ‘systemskiftet’ idet man her satte vælgerbedraget i system. Hvor den nuværende regering i det mindste holder løftet om at sætte turbo på islamiseringen, så glemte A. Fup ikke et eneste: alle blev de omgående skrottet. Og hvor den nuværende i det mindste kan undskylde sig med et vaklende flertal, så gjaldt det ikke for forgængerne, som uden videre kunne have holdt løfterne om en stram udlændingepolitik, opgør med smagsdommertyranniet og styr på økonomien. Hvad de så ikke gjorde.

Og så klynker de på venstrefløjen! – Hvortil vi blot kan sige: hold tåre op at trille, tør øjnene og se så at vågne op! Og selv om det lyder mærkeligt at det skulle komme fra denne blog, så må man i det mindste medgive Einhetzlisten, at den har fattet essensen i det demokrati, som vi ikke længere har: hvem der for tiden er rigsbefuldmægtiget i Gau Dänemark er komplet ligegyldigt.

Pravda i Piletræde: “Det er udemokratisk, at Danmark skal opføre sig som et euro-land, når danskerne flere gange har sagt nej til euroen. Sådan lyder det fra både Dansk Folkeparti og Enhedslisten, som nu anbefaler, at man afholder en folkeafstemning om spørgsmålet.”

Herfra skal der blot lyde en inderlig bøn om at vi får den folkeafstemning inden det dæmrer for de små einhetzlistere at EUSSR i virkeligheden er svaret på alle deres våde drømme…!

1 kommentar »

  1. Læsere af denne blog er næppe specielt overrasket over udviklingen.

    Minder mig lidt om den gamle Kim Larsen sang Næ, næ, næ. Spring de første 1:50 over og lyt så til teksten:

    Like

    Kommentar af jernhesten — 18 oktober 2011 @ 13:15


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: