Hodjanernes Blog

3 oktober 2011

Danske forskere fokuserer alt for meget på religion, når de undersøger indvandreres hverdag

Filed under: Æresmord, Demokrati, Muslim, Oplysning om islam, Politisk korrekte, Ytringsfrihed — Hans Erling Jensen @ 15:23

Det betyder, at danskerne nu tror, at indvandrere er langt mere religiøse, end de faktisk er – mener dansk forsker

Læs resten her: http://videnskab.dk/kultur-samfund/forskere-bilder-os-ind-indvandrere-er-religiose

Dette indlæg er faktisk rigtigt godt. Det kan måske flytte fokus fra “religionen” islam til “kulturen” islam. På den måde bliver det enklere at forklare og måske også at forstå virkeligheden.

At religion er kulturbærende er ikke nogen ny observation, men at tale om forskellige kulturer anses måske mere stuerent, end at tale om religioner der duer, og religoner der ikke duer!

Alle ved jo for eksempel ganske udmærket at Fis Fis ikke er særlig religiøs, derfor preller det af, på PK’erne, når man kombinerer en sætning om Fis Fis med religionen islam. Men som artiklen, der er ophavet til denne post, fortæller, er folk fra de muslimske lande måske slet ikke så religiøse, som mange går og tror. Men de har selvfølgelig med sig en kultur, der er et resultat af 1400 års islamisk påvirkning! Desværre findes der ikke noget ude i den store vide verden, der tyder på, at kulturer, der hviler på religionen og ideologien (sharia) islam kan leve i fredelig sameksistens med andre kulturer.

Set fra en empirisk vinkel er den islamiske kultur – eller folkeslag, der er udviklet under islamisk indflydelse – af en art, som det selv med megen god vilje er svært at kalde andet end supremassive.

Det er det, vi skal tage stilling til og tage vore forholdsregler til eller måske snarere i mod, inden det er for sent – hvad meget kan tyde på, at det i virkeligheden er – ikke hvordan religionen kunne have været, hvis….!

11 kommentarer »

 1. “At religion er kulturbærende er ikke nogen ny observation,”

  Hm? Efter min mening er det en forkert observation, og så kunne jeg i øvrigt være ligeglad, men det er jeg ikke. Det, at observere korrekt er efter min mening afgørende for efterfølgende problemløsning. Og forudgående beslutningstagning.

  Det er ikke religionen, der vælger sine troende. Det er de troende, der vælger en religion, der passer dem. Er man en hjernedød ondsindet idiot styret af misundelse og ondskab, ja så vælger man en religion, der passer til de. Så bliver man socialist eller muslim. Jo ringere åndsevnerne er, desto mere religiøs bliver man.

  Like

  Kommentar af Børge — 3 oktober 2011 @ 16:51

  • Børge! Du er faret vild. Religion er en integreret del af menneskets psyke. Jeg skal senere vende frygtelig tilbage.

   Den gamle religionslærer.
   Ps. Du kan starte med at læse Jung.

   Like

   Kommentar af machiavelli — 4 oktober 2011 @ 14:03

 2. “de” skulle være “det”

  Like

  Kommentar af Børge — 3 oktober 2011 @ 16:52

 3. Børge, I islam vælger man ikke. Da bliver man enten en af dem, eller man bliver slået ihjel. Så vist er religion kulturbærende. Dansk kultur, som vi opfatter den i dag, er da præget utroligt af kristendommen. Det hersker der ingen tvivl om, at jeg så er ligeglad med religion, det er en hel anden sag. Med islam er det anderledes, her har ingen reform eller udvikling været mulig siden 900 tallet, da koran, hadith, sira og sunna blev låst fast til en statisk størrelse, der var dødsstraf for at sætte spørgsmålstegn ved!

  Like

  Kommentar af Eticha — 3 oktober 2011 @ 17:57

  • Jo, du kan tro, at man vælger. Jeg har haft daglig omgang med mange muslimer i årevis. Jeg har undervist dem, og arbejdet sammen med dem. Den bedst begavede var en dejlig lille pige, der ikke lagde skjul på sine for- og bagtrin. Da hun havde fået sin civilngeniør eksamen, emigrerede hun til USA.

   Beklædningsfundamentalismen har altid været omvendt proportional med evnerne. Ligesom den islamiske fundamentalisme.

   Vi skal ind til kernen. Muslimerne kan intet, og det er ikke en følge af islam, men omvendt. Deres evner er ganske simpelt ringe. Når min generation af gamle danskere er døde, så vil danskerne finde ud af, at det dæleme er svært at at skaffe penge til overlevelse. Og især vil man finde ud af, at muslimerne ikke kan bruges til en dyt i så henseende. De kan intet andet end at være muslimer, og det kan man kun leve af, så længe der er nogle at stjæle fra.

   Jeg er led og ked af islam-ævlet. Det er hjernedøde uanstændige socialistiske danskere, der er problemet. Alverdens ævl om islam hjælper intet.

   Like

   Kommentar af Børge — 3 oktober 2011 @ 18:30

   • Gud ske lov er der nogle, der fravælger, men en muslim, født og opvoksende vælger ikke. Lige så lidt som Jehovas vidner og snarlige. Det er klart at med dagloig hjernevask fra fødsel, da bliver evnerne ikke udviklede. Muslimer vælger ikke islam, islam vælger dem, uden islam havde kulturen i Mellemøsten været som den kristne. Her findes et betydeligt større spektrum at spille på. Så vist er religion eller ideologier kulturbærende, eller kulturskabende.

    Like

    Kommentar af Eticha — 3 oktober 2011 @ 21:36

 4. Det du her nævner, Børge, er et af de områder vi endnu IKKE har sat fokus på og dermed heller ikke har fået dissekeret : den muslimske mentalitet !

  Af årsager jeg ikke har kendskab til virker det som et område vi ikke vil røre ved -præcist som når talen falder på emnet, de menneskelige racer.

  Men vi får ALDRIG nogen sinde et ordenligt, et grundigt, kendskab til emnet muslimer/islam, hvis der er områder vi skal liste uden om som katten om den varme grød.

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 3 oktober 2011 @ 19:51

 5. “Mand ville forsvare piger: Slået ned og trampet i hovedet”

  Ahh….den er næsten for let at gætte.

  Læs mere: http://hilleroed.lokalavisen.dk/mand-ville-forsvare-piger-slaaet-ned-og-trampet-i-hovedet-/20111003/ARTIKLER/310039980/1139#ixzz1ZkFstrRQ

  Like

  Kommentar af Fritz — 3 oktober 2011 @ 20:35

 6. OT. Kvindelig fængselsbetjent tævet ihjel i Sverige. Gerningsmandens etniske baggrund bliver ikke nævnt … Så ved vi jo godt, hvem det drejer sig om..

  http://ekstrabladet.dk/112/article1632195.ece

  Like

  Kommentar af Robert — 3 oktober 2011 @ 20:45

 7. Det religiøse niveau kan altid måles med en muHAMed joke eller lignende 🙂

  Selv de “mindst” religiøse muslimer bliver stærkt fornærmet hvis man blot nævner deres tabubelagte pædofet.

  Like

  Kommentar af Santor — 3 oktober 2011 @ 20:51

 8. Islam er ikke en religion, men en ideologi bygget over satans værk.
  Tænk på: Der er over 1*10^9 unormale mennesker, Det være sig. Muhammedanere, arabere og medløberne.
  Denne ideologi er både voldelig, Usædelig og Pædofilistisk. Så ud fra dette kan vi alle se, at de 1*10^9 mennesker ikke er meget bedre.

  Like

  Kommentar af Charles Nielsen — 4 oktober 2011 @ 00:08


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: