Hodjanernes Blog

28 september 2011

Barbarossa, the crusader – øh, eller var det Barosso, udplyndreren???

Filed under: Økofascisme, EU, Europa, Korstog, Kriminalitet, Pampere, Penge, Politik — Hans Erling Jensen @ 13:23

Nu skal bankerne betale tilbage, siger EUSSR’s overpamper! Men med hvis penge?

Dagens nyhed 28 september

José Manuel lyder mere som en spansk brandy, noget af det, der kun kan drikkes blandet med rigeligt med cacaomælk! Herrens forslag i dag i EUSSR duman kan let sammenlignes med denne søde, men mavekvalme drink. Der skal skat på “finansielle transaktioner”. Altså ikke dem skattebetalerne udfører, men bankernes egne handler! Det skal give EUSSR kommissionen 400 milliarder kroner mere om året som en god kompensation for alle de tusindvis af milliarder, dette overflødighedsparlament har skovlet ud til talløse banker under finanskrisen. Banker, der var ledet af folk uden den mindste flair for simpel hovedregning!

Forslaget høstede store ovationer fra sovjetterne i EUSSR fællessalen i Bruxelles. Selvfølgelig, de fleste af dem lever jo på nas i denne kolos, der i al sin bedragelighed hviler på skattetyngde Europæiske borgere uden det mindste sennepsfrø af indflydelse.

Mærkværdigvis er dette prøvet før i Sverige i firserne! Det betød at de finansielle handler forsvandt ud af landet med samme fart som dug for en eksploderende sol! Men i EU regner man da ikke med at bankerne vil unddrage sig! Hvilken håbløs naivitet. De institutioner, der modtog en masse hjælp uden at skamme sig, har jo ingen moral – og de, der ikke modtog nogen hjælp har vel ingen incitament i det hele taget for at beholde sine transaktioner i et skatteplaget Europa, når globaliseringen er et faktum!

Hvem kommer så til at betale?

Skatteborgerne selvfølgelig. Bankkunderne. Vi dødelige, der ikke kan få lov at handle med kontanter mere, men tvinges til at anvende bankerne, der ikke kan lokal virksomhed, men som spiller på verdenskasinoet for vore penge – hvad enten vi er kunder eller skattebetalere!

Barbarosso – korstogsfareren-  er blevet  til Barosso, udplyndreren!  EUSSR bør ugyldigforklares!

 

1 kommentar »

  1. Al lovgivning national, overditto osv har altid en retning. De flittige, dygtige, ansvarlige og sparsommelige udplyndres, og rovet gives til alle de, der er det modsatte. Man kan undre sig over så massiv idioti, hvis det ikke havde været for det hellige demokrati, der jo sikrer de, der fordeler tyvekosterne, en god bid af disse kombineret med en tryg fremtid, når blot de giver til et flertal. Og det gør de jo.

    Som cigaretpakkernes advarsler, burde dette enkle faktum være printet i bunden af alle de håbløst idiotiske artikler pressen fylder os med for stjålne penge. Pressen er en skandale.

    Like

    Kommentar af Børge — 28 september 2011 @ 14:22


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: