Hodjanernes Blog

23 september 2011

Jenny – var 15 år og nu er hun død! – hun tog sit liv 2 år efter en massevoldtægt – 6 måneders fængsel til den skyldige!

Den 22 juni, 2 år efter den rå og brutale voldtægt stillede Jenny sig op foran et tog – hun blev sytten år

Jeg ved den har været kørt af Spydpigen, Snaphanen og mange flere tidligere – men jeg kan simpelthen ikke få den ud af hovedet….

Det tog 2 år for Jenny at tage sin beslutning. Hun klarede ikke at leve mere. Sådan havde de skamferet hende de fantastiske kulturberigere. I universitetsbyen Uppsala, hvor megen klogskab er samlet, har man efterhånden set meget til den lovsungne kulturberigelse. Det var her Fadime blev myrdet af sin egen far, fordi hun fandt forkert mand – en svensk! Denne unge svenske mand, er der skrevet meget lidt om. Han døde faktisk i en mystisk bilulykke længe før den heltemodige æresfar skød sin egen datter. Den sag med svenskeren, den er aldrig blevet rigtigt undersøgt.

Nå men tilbage til Jenny. Jenny er død og Granit Rashica fik sin dom, som den der førte an i voldtægten, for nogle måneder siden, efter at have været “ukendt gerningsmand”  i 3 år, . 5 måneders ungdomsbehandling! Så synd. Jenny valgte selv evighedens hvile.

Man brækker sig, når man læser om hændelsen!

De slæbte hende ind mellem nogle træer, som udgør en lille improviseret park. Det var juni, varmt og rigtig sommeragtigt for 3 år siden. Her tvang de liderlige kulturberigerdrenge Jenny ned på græsset og på skift voldtog de hende med både pikke og fingre – jo der var gang i den den aften!

Politiet fik bare fat i en af kulturberigerne, og han ville jo ikke røbe, hvem de andre var. Man kan vel beskytte sine kammerater – de havde jo ikke gjort andet end at gennemkneppe en “svensker-tøs”, som jo bare af den anledning selv var skyld i det! Granit Rashica nu 23 år gammel havnede nemlig i politiets arkiv, da han blev dømt for umotiveret vold mod en kvinde – ja rigtigt, en kvinde, de er så modige disse kulturberigere – som han skallede ned så hun brækkede næsebent og blev slemt skamferet. Herefter var det enkelt at køre en DNA test, der satte ham i forbindelse med den “gamle” voldtægt!

I retssalen hævdede berigeren Granit (hvilket rammende navn for denne psykopataspirant) pludseligt, at Jenny frivilligt havde lagt sig ned for at få noget sex! Gud ske lov  hoppede landsretten ikke på den pind, desværre gav de bare Granit en puddersukker blød dom på 6 måneders ungdomanstaltsbehandling! Fy hvor ringe.

Sådan her står der i dommen:

Fyrene rev klæderne af den unge pige og en af dem førte sine fingre op i hendes underliv. Bagefter havde han samleje med hende, mens han holdt for hendes mund så hun ikke kunne skrige. Da Granit var klar tog en af hans venner over og sådan gik det på skift, mens de andre fyre holdt hende fast, så hun ikke kunne røre sig. Da de var færdige med hende tørrede de sine kønsorganer af i hendes kjole!

Sådan, nu ved I derude, hvordan man viser kællingerne, hvem man er! Eller hur?

Og “landsretten i Sverige” – de gav ham en ekstra måned i luksus ungdomsbehandlingsanstalten – hvilken ond straf, ikke sandt? Fy fan säger jag bara!

I følge flere blogge i Sverige, så bor kosovoalbaneren med sin muslimske familie på  Lotta Svärds gata 7 i Uppsala. Herfra kan han selvfølgelig i fremtiden nå at begå langt flere forbrydelser mod de kvinder, han ingen respekt har for!

12 kommentarer »

 1. Hans røv skulle holdes på den varme kogeplade. Jeg håber fangerne tager sig kærligt af dette svin.

  Like

  Kommentar af Charles Nielsen — 23 september 2011 @ 12:48

 2. Man sidder simpelthen med tårerne løbende…..!!! Ufattelig ondskab disse “kulturberigere” lægger for dagen….. Hele den pukkelryggede skulle have en udvisning, hvis jeg bestemte! det gør jeg desværre ikke 😦
  Stakkels lille pige…………….

  Like

  Kommentar af hende — 23 september 2011 @ 13:09

 3. Jeg kan ikke få mig selv til at læse det, og det har jeg heller ikke kunnet de andre gange, jeg går hurtigt i stå, fordi det er for ondt.

  Men jeg synes, at det er godt, at du tager sagen op igen, og for mig må det gerne blive en hyppig reprise, indtil disse tragedier når frem til at blive taget alvorligt og får følger for forbryderne, som vi andre kan forstå. En norsk pige i samme aldersklasse har også for nyligt begået selvmord efter kulturberigende voldtægt.

  Har vi mon trods alt fået spændt ben for den slags forbrydere i Danmark, så at de er mere tilbageholdende end i Norge og Sverige? Jeg håber og tror det.

  PS af Eticha – Jeg skrev om denne norske sag, som til forveksling ligner den svenske, den 10 juni i år: http://eticha.dk/news/14-ar-og-gruppevoldtaget/

  Like

  Kommentar af MetteD — 23 september 2011 @ 13:35

  • Fint, eller rettere sagt forfærdeligt.

   Vi der stadig kan gøre det, må blive ved med at understrege, at sådan ondskab skal eksponeres og ikke må blive gemt af vejen og glemt.

   Jeg har netop skrevet et langt indlæg om den fanatiske norske heksejagt på bl.a. Peter Jensen, der står i et frapperende misforhold til den forkvaklede finfølelse, man udviser overfor visse andre.

   Like

   Kommentar af MetteD — 23 september 2011 @ 17:19

   • Hvor kan jeg se det Mette? Peder kender jeg jo fra tidligere.

    Like

    Kommentar af Eticha — 23 september 2011 @ 18:38

 4. Jeg syntes at SDL skal følge op på sagen og måske finde ud af hvor denne “kulturberriger” sidder, bombadere sviner med breve, kontakte andre indsatte, vise dennes familie, at VI i Norden, og alle andre steder, IKKE acceptere sådan noget. Hvis ikke vores straffesystem vil straffe og dømme disse indavlede hadske og destruktive svin, så må andre tage over. Han sidder et sted og griner af det han har udsat en af vores nordiske piger for, det skal hans medindsatte have at vide, hans familie skal vide, at han ikke er ønsket og hvis ikke de kan forstå det skal de samme vej UD……..Bastards.

  Like

  Kommentar af André Eiby — 23 september 2011 @ 14:47

 5. Lad os rette kritikken mod de europæiske regeringer. De hader os, de vil kun have vore penge og ejendom – og derefter ønsker de os af helvede til.

  Jeg håber af hele mit hjerte, at de må få, som de har fortjent. Stakkels pige.

  Like

  Kommentar af Børge — 23 september 2011 @ 17:57

  • Helt enig med Børge, Møgdyrene er ved at rive de få fællesskaber i Europa fra hinanden, fuldstændig uden tanke om fremtiden og en forståelse for, hvad er holder et folk samlet. Politikerne tænker ikke en uge frem. De er fuldstændige magtsyge og karrieremennesker. Snart vil Europa ligne de andre lande i verden, hvor rovdyrene har vendt sig mod hinanden. Det er snart på tide der opstår en modstandsbevægelse i Danmark, hvis tingene udvikler sig.

   Hvis det stod til mig skulle alle møgdyrene 10 år i spjældet. Jeg fatter ikke, hvordan dommere der selv har børn kan se på episoden og så dømme 6 måneders ungdomsbehandling! En forfærdelig sag der virkeligt gør ondt. Men jeg har selvfølgelig også forlængst erkendt menneskenaturens uhelbredelige natur og kan kun se frem til, at kulturerne inden næste århundrede går socialt og menneskeligt rabundus. Er der nogen der ved, hvor gammel møgdyret er?

   Like

   Kommentar af machiavelli — 24 september 2011 @ 09:09

 6. Nye tider:
  http://www.nme.com/nme-video/youtube/id/LHOxpN_8-hA/search/rolf-leanderson
  Uppsala är bäst
  1

  Magistern:
  Svara mig, Glunten, på ära och tro,
  utan avseende på små fataliteter,
  sådana, vet du ju, bygga och bo,
  varthelst du kommer, inom alla fakulteter.
  Är inte Uppsala märkvärdigt bra,
  bättre än alla andra städer här i Norden?
  Jag vågar till och med påstå — jaha!
  bättre än någon annan fläck på hela jorden?

  Glunten:
  Du talar som en häst, Uppsala är bäst,
  bäst utav allt, som finns på denna sidan solen;
  och maken till den sta’n, finns ej, ta’ mig fan,
  letar du också från ekvatorn och till polen.

  Bägge:
  Nej! Ingenstäds i vida världen finns en vrå,
  där man hela dygnet om kan leva så
  utan risk och bara immerbadd gå på
  just som turkar och få heta folk ändå.
  Och finns det, så är det på en annan planet,
  vars namn ej självaste Bredman vet.

  2

  Magistern:
  Ja, du har ovedersägligen rätt
  och, såsom du, så tycker jag och många flera,
  men det finns andra, som inte så lätt
  vårt kära Uppsalas förträfflighet sentera.
  Somliga skryta med sitt Göteborg,
  andra i Stockholm fram och åter vilja ränna,
  somliga tänka på Karlstad med sorg,
  andra på päron och på äpplen ner i Gränna.

  Glunten:
  Ja, ser du, kära bror,
  regeln är för stor,
  att den ej skulle någon jämkning kunna tåla;
  men, är det solens skuld
  att dess klara guld
  aldrig beundras av en mullvad i dess håla?

  Bägge:
  Nej! Ingenstäds i vida världen finns en vrå,
  där man hela dygnet om kan leva så
  utan risk och bara immerbadd gå på
  just som turkar och få heta folk ändå.
  Och finns det, så är det på en annan planet,
  vars namn ej självaste Bredman vet.
  sv.wikisource.org/wiki/Uppsala_är_bäst

  Like

  Kommentar af Peter Buch — 23 september 2011 @ 22:43

 7. Man gør klogt i at huske mellemnavnet på det nye segment af forbrydere: ali ‘ jeg ved hvor du og din famile bor’ mohammad….

  Og selv om dommere generelt virker som om de har begge ben solidt plantet i skyerne,
  så har de dog deres gang på denne jord i fritiden 🙂

  Like

  Kommentar af Fidibus — 24 september 2011 @ 10:07

 8. Ja, jeg mener det er regeringerne i EU lande, der er skyld i, at EU borgere handlingslammede skal finde sig i disse barbariske folkefærds lemlæstelser.

  Like

  Kommentar af L.johs — 24 september 2011 @ 11:41

 9. Ja, jeg mener det er regeringerne i EU lande, der er skyld i, at EU borgere handlingslammede skal finde sig i disse barbariske folkefærds lemlæstelser.

  Kommentar af L.johs — 24 september 2011 @ 11:41

  Svar

  Det politikerne ikke kan fatte en snus af er, at Europa stort set har været i stand til at holde deres kultur nogenlunde samlet, ikke mindst i Norden. Det er det vi også kalder danskheden, og som bliver forvekslet med noget romantisk. Nu skal dette fællesskab på grund af EU og indvandringen rykkes op. Hvordan menneskerne vil udvikle sig senere hen spekulerer forræderne ikke på. For de forsker overhovedet ikke i disse emner, fordi det virker politisk ukorrekt. Tanken er: det går nok alt sammen.

  Derfor foregår der et utroligt intellektuelt forræderi i de europæiske lande på grund af kulturrelativismen. Det er faktisk til at græde snot over, for de foruroligende tegn er i overtal.

  Like

  Kommentar af machiavelli — 24 september 2011 @ 12:11


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: