Hodjanernes Blog

20 september 2011

Enhedslisten beskyldes for at have tråde til militant venstrefløj

Mens Enhedslistens frontfigur Johanne Schmidt-Nielsen er strøget ind i Folketinget med 47.000 personlige stemmer, har flere medier beskrevet eksempler på, at partiet bag den folkekære politiker har tråde til den ekstreme venstrefløj, der anerkender vold som politisk kampmiddel.

følge Morgenavisen Jyllands-Posten har flere af partiets nyvalgte folketingsmedlemmer støttet den palæstinensiske gruppe PFLP og den colombianske oprørsgruppe FARC – organisationer, der begge står på EU’s terrorliste – i forbindelse med sagen om foreningen Oprør, der sendte 50.000 kroner til hver af bevægelserne.

Mere på K.D.

‘Beskyldes for’??? Det har bloggerne jo påvist den ene gang efter den anden – i særlig grad Uriasposten, der også bliver brugt som kilde i avisen.

2 kommentarer »

 1. Jeg tror bare det er en tilføjelse til “news-speak for venstrefløjen”.

  Bekyldes for :

  Højrefløjen har adskillige gange påvist en direkte sammenhæng, men da højrefløjen ikke er inkluderet i “vores rækker” kan man naturligvis ikke tilægge det blot den mindste grad af troværdighed.

  Se også : Islamisk demokrati.

  Jøderne er løgnere.

  Like

  Kommentar af Santor — 20 september 2011 @ 18:49

 2. Bloggene adskiller sig afgrundsdybt fra de dominerende medier. De første gange jeg besøgte Snaphanen, Hodja, Uriasposten, Blå-gule farver, Folkhemmet o.a. stirrede jeg vantro på teksten. Var dette virkeligt sandt? Men det har jeg efterhånden fundet ud af at det er det. Så nu har I forklaringen på at disse “udenomsparlementariske” fora ikke er populære i MSM. De har intet som helst behov for at rive sløret fra øjnene af den nærmest intetanende befolkning. At Jyllandsposten pludselig bruger Uriasposten som kilde, må bero på den nye parlamentariske situation.

  Like

  Kommentar af EH — 21 september 2011 @ 15:08


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: