Hodjanernes Blog

19 september 2011

Samarbejds-Politiken vejrer morgenluft

Hvem skulle have troet, at journalister havde forstand på raketvidenskab?

På dasbladet har man fundet landkortene frem. Og pludselig har borte taget den antimilitariske attitude, som ellers har været trosbekendelsen på hjørnekontoret. Nu har denne tro måttet vige pladsen for en bedre, nemlig islam.  I den anledning har man så set sig nødsaget til at studere Qassam-raketter og fundet ud af, at store dele af Israel er uden for disses rækkevidde. Og indtil pæstilenserne får bedre isenkram fra Iran og/eller de arabiske forårsstater, må de kære famasser, hamasser og hizzbollere lide den tort at deres raketter enten bliver skudt ned af de træske, træske jøder eller slet ikke når frem til de store byer som er fyldt med afkom af aber og svin.

Men halleluja…øh…Allah hu Akbar: Mohammedanmark har jo lige fået en ny regering! – Sådan en skal jo have en udenrigsminister, og minsandten om ikke der er indtil flere, oplagte kandidater med den rette indstilling til jødespørgsmålet. Hvis ikke Waffen-SF har stemmer nok til at anbringe Villy ‘kauft-nich-bei-Juden’ Søvndal på posten, så kan man altid falde tilbage på Mogens Lukketoft, som tidligere har vist sig driftsikker når man havde Endlösung på bordet. En af de to kan så sendes til New York og gøre hoserne grønne hos Organisationen af Islamiske Stater (OIC). Den har nemlig regnet ud, at hvis blot pæstilenserne kan komme på skudhold af alle de træske, træske jøder så sænker den evige fred sig over hele verden….

Dagens leder i Samarbejds-Politiken: “I denne uge skal Danmark tage stilling til, hvordan vi vil forholde os i FN, hvis sagen om anerkendelse af Palæstina som en selvstændig stat kommer til behandling i FN’s generalforsamling – og ikke i Sikkerhedsrådet, som det nu ser ud til. I første omgang må Danmark gøre sit yderste for at holde sammen på EU, som har et godt udgangspunkt for at spille en konstruktiv rolle. EU er største donor til selvstyreområderne og handelspartner med Israel. Blandt medlemslandene findes både nære venner af Israel og lande med stor forståelse for palæstinensernes voksende frustration. I mange lande trives begge holdninger side om side – sådan som de også gør i Danmark.

Såfremt EU ikke er i stand til at holde sammen om støtten til et diplomatisk skridt, må Danmark være blandt de lande, hvortil sandsynligvis også de øvrige nordiske lande, Frankrig og Storbritannien hører, der klart støtter bevægelsen i retning af anerkendelse. Der er mange mellemregninger og diplomatiske finurligheder, inden det eventuelt kommer til en afstemning i FN’s generalforsamling. I dette spil er det vigtigt, at Danmark sammen med så mange EU-partnere som muligt støtter anerkendelsen af Palæstina.”

7 kommentarer »

 1. Apropos de arabiske forårsstater har B.T. netop bekræftet vores værste anelser om islamismens indtog i Libyen. Avisen er ude med laktasken og tog det åbenbart som en helt naturlig ting, at flere af de offentliggjorte billeder fra Libyen viser stærkt indpakkede kvinder. Helle Thorning, Lene Espersen og Margrethe Vestager finder det også helt naturligt og hyggeligt, ser det ud til.

  http://www.bt.dk/danmark/se-billederne-helle-og-laktasken-ved-fronten

  Like

  Kommentar af MetteD — 19 september 2011 @ 15:48

  • Ja, de 3 dhimmikællinger ser ud til at have det rigtig godt. Så er det man kunne ønske sig at de ville pakke deres grej og deres gear, og se at forføje dem derned permanent.

   Like

   Kommentar af Nielsen — 19 september 2011 @ 16:18

 2. I mange danskeres optik er det helt fint, at palæstinenserne kommer hertil og besætter kirker og derefter annekterer danskernes huse og penge, samtidig med at de forlanger deres primitive samfundsform gennemført som norm.

  Hvis israelerne køber jord og ejendom, og slår sig ned på det erhvervede, i gammelt israelsk land, så er det en forbrydelse mod menneskeheden.

  Ja – ja – Nu kommer Villy Løgndal og Ole Strækmarsh til, og så skal det nok få ende. Danskerne er i stort omfang idioter og røvhuller.

  Like

  Kommentar af Børge — 19 september 2011 @ 17:14

 3. Som ætling efter en dank, jødisk stuepige og revolutionens fortrop personificeret gennem Trotski under et møde i København, er hr. Lykketoft selv jøde, hvilket Mossad venligst offentliggjorde. Der har været en vis naturlig bremse på Lykketofts anti-jødiske udtaleleser siden.
  Det er ikke nemt at være ræverød socialist.

  Like

  Kommentar af T. Snorrason — 19 september 2011 @ 18:36

 4. […] Organisationen av Islamiska Stater (OIC) har räknat ut att om bara palestinierna kan få alla de motsträviga judarna inom skotthåll, så sänker sig den eviga freden över hela världen. […]

  Like

  Pingback af Diplomatiska finurligheter « Arne Aderton — 20 september 2011 @ 03:00

 5. […] Selvom, eller netop fordi, der er blevet flere af dem. Får man ikke andet med en ny regering, får man i al fald et mere vandkæmmet sprog. DEn salgs, der skaber glæde på Dagbladet Samarbejds-Politiken. […]

  Like

  Pingback af CBN: Radikal islam i Norge « Snaphanen — 5 oktober 2011 @ 21:48

 6. […] Helsingør og solen står op i øst, undtagen i en mindre kreds omkring det Radikale Venstre, SF og Dagbladet Samarbejdspolitiken, meninghedsdamebladet for skolelærere, pædagoger og en håndfuld danske […]

  Like

  Pingback af Monarkiet er ikke til debat « Snaphanen — 14 januar 2012 @ 13:53


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: