Hodjanernes Blog

19 september 2011

Oberst Jensen afsløret!

Filed under: Blogroll, Danmark, Højrefløjen, Medier DR m.fl. — Tags: — Skjoldungen @ 20:34

Vi hodjanere har haft lidt ondt af ham. Det er der ingen grund til. Carsten er nemlig hemmelig agent for pianisterne!

Ovre på Snaphanen har man fået fjernsyn. På en måde forstår jeg dem godt, for lige siden man slukkede for antennesignalet og jeg derfor smed kassen på losseren har jeg savnet den vederkvægelse at kunne få sig et hjerteligt grin over journalisternes dårskab. Og når man som snaphanerne tvinger sig selv til at beskæftige sig med Absurdistan histovre, må behovet for en befriende latter foran tossen ofte blive endog særdeles påtrængende. Noget i retning af mavepine med myldrebæ. Nå, men TV-kikkeriet har altså affødt en debat i Snaphanens kommentarspor. Anledningen er dette TV-indslag fra DanMarx Radio, hvor skærmtrolden har inviteret vor ven Carsten Jensen i studiet sammen med et tusind-af-på-dusinet fruentimmer ved navn Jane Teller – samt en fornuftig mand. De tre skulle så udlægge den verdenssituation som vi andre dødelige selvfølgelig ikke fatter en brik af.

Jeg gjorde vold på mig selv og så indslaget. Hvilket satte mig i stand til at besvare to spørgsmål: 1) Hvordan Carsten Jensen kan udholde at mænge sig med ‘segmentet’, og 2) Bjovulf’s “Hvad kvalificerer egentlig nogle ligegyldige og som regel temmelig uvidende, frelste og venstreflippede og / eller kulturradigale forfattere og lignende typer til at sidde og belære os om, hvad vi skal mene og tænke – og ikke må sige?”

Simpetl, kære Watson, simpelt. Som det tydeligt fremgår af indslaget er Carsten Jensen lige så røget som Teller-silden er speget. Han er under cover-agent for Dansk Folkeparti og kører simpelthen en “false flag”-operation! – Lyt til ham og nyd hvodan han jager intelligente lyttere og seere (jo, de findes) i over i Pias varme favn. Han er li’godt en strik, ham Carsten….

P.S: En klummeskriver på Berlingske Tidende ved navn Tom Jensen fatter det stadig ikke…han rundbarberer stakkels Carstens camouflage – det fremspirende Mullah-skæg…

3 kommentarer »

 1. TV ? Næh, nej. Jeg har stik og kanaler, men ikke andet tv end laptoppen. Det er RIGELIGT 🙂

  http://www.dr.dk/dr2/deadline2230#/18387/10:21

  Like

  Kommentar af Snaphanen — 19 september 2011 @ 20:58

 2. LOL…

  Den “Klummeskriver” du nævner som en lille biting, er nok det mest elegante og bedst serverede skriftlige mord jeg længe har læst. Selv en ninja kunne ikke snitte Carsten Jensen i mindre stykker.

  Like

  Kommentar af Santor — 19 september 2011 @ 22:26

 3. Hvordan har cj kunnet undgå konsekvenser i retten og på gaden?

  Like

  Kommentar af Black Watch — 20 september 2011 @ 13:52


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: