Hodjanernes Blog

16 september 2011

Ave Margrethe, morituri te salutant…

Knapt er valget overstået før De Radigale optræder som romerske kejsere.

I gamle dage havde den herskende elite også sine fornøjelser. Bedst af alt var at se de nederste i samfundet lide. Slaver, tilfangetagne og fattige måtte optræde i blodige skuespil, hvor de som gladiatorer blev sat til at dræbe hinanden. Helst så bestialsk som vel muligt. Og for at gøre det hele maksimalt makabert skulle de dødsdømte inden slagteriet begyndte hylde kejseren. De tider er ikke forbi. I dagens udgave af Samarbejds-Politiken – som må formodes at have insiderviden – har De Radigale allerede fremsat de første krav om ydmygelser af samfundets nederste:

1) Afskaffelse af 24-års reglen og tilknytningskravet (læs: grønt lys for tvangsægteskaber med tilhørende æresmord, voldtægt, udelukkelse fra uddannelse og i stedet udsigten til et liv som avlskvæg). – 2) Afskaffelse af tørklædeforbudet for dommere (læs: sharia-ret indføres i officielt danske domstole) og 3) Afskaffelse af minimumsstraffe for knivforbrydelser (læs: der skal gives straf-rabat til strubesnitter-kulturer).

Alt er således ved det gamle. “De Godes” indbyggede sadisme kan ikke skjules under nok så troskyldigt udseende pigekinder med krokodilletårer i de blanke øjne. Facaden krakelerer ved først givne lejlighed og den inkarnerede ondskabs hæslige fjæs åbenbares for enhver…

23 kommentarer »

 1. Kvinde er kvinde værst.

  Dette er også gift for den kommende statsminister og sikkert ment som en reminder til hende om, at hun ikke skal tro, at hun er noget.

  En satirisk blog som Hodjanernes går gyldne tider i møde.

  Like

  Kommentar af MetteD — 16 september 2011 @ 14:46

 2. Forslag til slagssang for den nye regering.

  Like

  Kommentar af MetteD — 16 september 2011 @ 14:54

 3. …og hvad værre er, at JELVED har udtalt, at hun skal være den, der rådgiver “de nye radigale”…

  Oh ve!

  Like

  Kommentar af L.johs — 16 september 2011 @ 16:17

 4. Skjoldunge, hvorfor har du sat et billede ind af Anders Samuelsen, når nu det handler om Vestforbrændingen. Nå, men jeg er sku så småt begyndt at glæde mig til min første stening nede på torvet, er allerede tyvstartet med at samle sten(har hørt at den rigtige størrelse sten er i høj kurs).

  Like

  Kommentar af Fritz — 16 september 2011 @ 16:44

 5. Som Jøderne forlod Nazi-Tysland før 2. verdenskrigs start, overvejer jeg nu at forlade Danmark. Nu hvor Islams “nyttige idioter” har taget magten i Danmark, vil jeg ikke vente på at blive halal slagtet af muslimerne. Men hvor skal jeg tage hen? Er der nogen som har et godt foreslag? Måske jeg kunne bo i Israel, selv om jeg ikke er Jøde.

  Like

  Kommentar af Per Jørgensen — 16 september 2011 @ 17:51

  • Selvfølgelig kan du det. Bare husk at finde dig et hus med indbygget sikkerhedsrum, for du kan forvente at muslimsvinene sender dig en raket i knolden hvad øjeblik det skal være.

   Like

   Kommentar af Nielsen — 17 september 2011 @ 12:03

 6. […] håb om en fremtid i fred og velstand. Vores venner tolker måske den øjeblikkelige stemning: Ave Margrethe, morituri te salutant… men jeg tror på […]

  Like

  Pingback af Thornings pyrrhussejr « Snaphanen — 16 september 2011 @ 18:29

 7. Allerede i nat studsede jeg over Margrethe Vestagers mimik under den afsluttende partilederrunde. Man skulle tro, at hun med sin store fremgang ville have strålet eller i det mindste set glad ud, men det gjorde hun ikke, ansigtet var fordrejet i en grimasse, der var svær at tolke. Mundvigene var stramt trukket nedad og øjnene stirrende med et tungt blik.

  Derefter gav Vestager end ikke Helle Thorning så meget som et halvt døgns ro, førende hun nærmest sadistisk stak en kniv i ryggen på hende, for hun ved naturligvis, at hvis den kommende statsminister retter sig efter de radikale krav, forråder hun de løfter, hun har givet sine egne vælgere, og at mange derefter vil strømme mod DF.

  Denne plan må have ligget klar forud for valget.

  Når Skjoldungen trækker det sadistiske og grusomme frem, rammer han efter min mening plet, for Gud fader hvor er det en modbydelig politisk manøvre, vi er vidner til. Vel at mærke i GODHEDENS NAVN.

  Like

  Kommentar af MetteD — 16 september 2011 @ 19:35

 8. Med blå blok på borgen kunne dagens folkepensionister regne med en så rolig afvikling af velfærden, at de i deres levetid ikke ville mærke ret meget til det.
  Men nu må rådet til de pensionister, som har lidt penge på kistebunden være. Udskyd ikke jeres ønsker fordi de vil beskære hovedstolen, men se at få dem realiseret, inden rød blok, som en tyv om natten, kommer og skærer lunser af hovedstolen.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 16 september 2011 @ 21:12

 9. Haaber, det er ok? Fra min blyant:
  http://www.pi-news.net/2011/09/danemark-der-sieg-der-verlierer/#comment-1593508

  Like

  Kommentar af Alster — 16 september 2011 @ 23:27

  • Ja, helt fint sammendrag af artiklen i Jyllands-Posten. Jeg bemærker dog at nogle kommentatorer på PI sammenligner “Det Radigale Venstre” med Tysklands FDP – ud fra en økonomisk betragtning. Den sammenligning er kun delvist holdbar, idet FDP – så vidt jeg ved – ikke ledsagede kravet om lavere skatter med øget statskontrol over borgernes gøren og laden helt ned i de intimeste detailler. På den måde var FDP ægte liberalt, hvorimod “De Radigale” i Danmark blot er egoister – i socialist-jargon: “udbyttere”. Og når vi her på bloggen benævner dem “radigale” i stedet for deres egen betegnelse “radikale” er det med velberåd hu: at være “gal” er på tysk “verrückt”. Altså “das wirklich verrückte Partei”. Det liberale islæt gælder nemlig kun dem selv. Alle andre skal underkaste sig deres “besserwissen” og maniske optagethed af sig sig selv og egen “godhed”. På tysk: “echte Gutmenschen”. Partiet har fra sin spædeste start været anti-dansk i alle spørgsmål – allieret først med Preussen-Østrig, dernæst “der Kaiser”, så nazisterne og nu sidst med jihadisterne. Og oplever man en radigal personligt vil man straks fornemme den klamme, klæbrigt-voksagtige frelsthed som straks får en til at længes efter et rensende karbad. I ren spiritus.

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 17 september 2011 @ 00:16

 10. OT: Nu vil VorezAllesammenzZenia Braktud ændre grundloven…

  http://www.bt.dk/politik/zenia-stampe-jeg-vil-kaempe-for-en-ny-grundlov

  Like

  Kommentar af Robert — 17 september 2011 @ 00:11

  • Ja, Stampe vil vel have shariaen indført i stedet for Grundloven!

   Like

   Kommentar af L.johs — 17 september 2011 @ 09:44

 11. Ja, men det har jeg forsoegt at svare paa i Kommentar Nr. 25 med din link fra Samarbejds-Politiken, jeg har bare oversat gal med böse, syns ikke at det er helt forkert:
  “…Realiter handelt es sich bei den Parteiinhalten um eher sozialistisch-liberale grün angestrichene Anliegen. Die Partei wird von Insidern De Radigale genannt – gal heisst übersetzt böse.
  Im Vorfeld der Verhandlungen zur Regierungsbildung mit Thorning-Schmidt hat die radigale M. Vestager schon mal die Aufhebung der 24 Jahre Regelung (Nachzugsregelung) verlangt, die Aufhebung des Kopftuchsverbots für Richter und die Aufhebung der Mindeststrafe für Messerstecher usw. …Hier die Forderungen der ach so liberalen Partei RV:
  http://politiken.dk/politik/ECE1395048/vestager-smider-benhaarde-krav-i-hovedet-paa-thorning/
  Kommentarerne er ofte bedre om morgenen end om sen aften…

  Like

  Kommentar af Alster — 17 september 2011 @ 11:02

 12. Med et halt øre hørte jeg i går på P1, at venstrefløjen havde mange “økonomiske uenigheder”, men var “fælles om flere ting”. Heriblandt værdipolitikken!! Ehh… var pointen netop ikke, at Socialdemokratiet legede “strammere” i udlændingespørgsmålet? Det holdt i ca. en times tid.

  Marianne Jelved var senere i studiet og nærmest ved at kvæles i eufori over den nye klageinstans, der skal oprettes for afviste asylansøgere.

  Ole Sohn er ligesom Marianne Jelved bekymret for, at nedbrydningen af DK ikke går hurtigt nok og har befalet åbne grænser asap. Det er som at være vidne til en flodbølge…

  http://www.bt.dk/politik/ole-sohn-vi-fjerner-graensebommene

  Like

  Kommentar af Aida — 17 september 2011 @ 12:35

 13. Det er en taktisk brøler af rang, hvis den kommende regering fjerner grænsekontrollen. Hermed har man fjernet forudsætningerne for DF’s støtte til ændringen af efterlønnen og tilbagetrækningsreformen, og partiet kan med god ret stemme imod. S, SF og Enl. må også stemme imod, mens Rad. må stemme for – og hermed er den absurde alliance mellem S, SF og R med Enl. som støtteparti allerede gået i opløsning.

  Like

  Kommentar af Boel Tammes — 17 september 2011 @ 13:49

 14. Ja. En flodbølge af kulturberigere, som vil strømme ind i landet med større styrke end hidtil. Berigende os med kræftsvulsten islam, som har vokset sig til en alarmerende størrelse på al for kort tid.
  Intet under dit øre føles halt, med de dystre fremtidsudsigter det opfatter 😉

  Like

  Kommentar af Nielsen — 17 september 2011 @ 13:54

  • Very funny! Det dersens stave-komma-helvede er ikke just en spidskompetence;0)

   Like

   Kommentar af Aida — 17 september 2011 @ 17:36

 15. DIVIDE ET IMPERA.!

  “Den blå engel” foretrækker at være en del af rød blokpolitik, fordi hun hader blokpolitik og bygger bro over midten, og hvis nogen er forvirrede, er det fordi det er ren soap. Margrethe Vestager viderefører blot det gamle romerprincip om at dele og herske.

  I dag skriver JP i ramme alvor om “vicestatsministerposten”, skønt en sådan aldrig har eksisteret. Skal englen mon være vicestatsminister?

  Eller skal gårdvagten Villy have den post som trøstepræmie, så at englen kan få udenrigsministerposten?

  Sjovt nok markerede Margrethe Vestager allerede på valgaftenen sin noget asymmetriske indstilling, da hun mødte op i androgynt outfit, og det ene øre var gennemhullet af et spyd med en lille rund dims, der fik mig til at tænke på Barfoed. For i det andet øre havde englen nemlig placeret en mindre perlerad på tre runde dimser. Ganske smart og symbolsk.

  Like

  Kommentar af MetteD — 17 september 2011 @ 16:16

 16. Du må jo være masochist MetteD, hvis du kan bruge så meget opmærksomhed på Pestager. Jeg pleger at slukke hvis jeg skulle være så uheldig at høre hendes ækle muslimleflende stemme. For slet ikke at komme ind på hendes fremtoning; det er da noget der kan få humøret til at falde adskillige gradder, hvis man er så uheldig at komme til at se på hende.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 17 september 2011 @ 17:41

  • Vel er jeg da ej; Nielsen, jeg har kun set Margrethe Vestager på en video, jeg har ikke haft fjernsyn i flere år, netop fordi jeg ikke holdt det ud. Ja, hun giver anledning til gysen, det giver jeg dig helt ret i.

   Like

   Kommentar af MetteD — 17 september 2011 @ 17:51

 17. At jeg ikke kan klare at lytte til Vestager skyldes hendes snøvlen.

  Det er rædsomt at høre på – og hendes partis politik er en grusomhed overfor danskerne.

  Jeg fatter ikke en brik af hvordan det kan gå til at dette, nærmest landsforræderiske, parti stadig eksisterer!

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 17 september 2011 @ 23:26

  • Ja, Vivi – en grusomhed overfor danskere! Det er nemlig ramt plet.

   Hvad foregår der i hovedet på radigale, siden de vil gøre alt, for at danskerne skal rammes og betale ved kasse 1 for den islamiske dovenskab?
   Om jeg fatter, hvad EU har haft gang i – siden den “sygdom” stort set florere blandt flertallet af politikere i EU.
   Får de højere løn af at tækkes muslimer? Man skulle næsten tro det!

   Like

   Kommentar af L.johs — 18 september 2011 @ 12:18


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: