Hodjanernes Blog

7 september 2011

Waffen-SF valgkamp

6 kommentarer »

 1. Jødehaderne har mange ansigter men det er altid let at finde dem på venstrefløjen.

  Like

  Kommentar af Santor — 7 september 2011 @ 10:08

 2. Jeg er træt af de fladnæsede Islamiske nassere. 40 år er nok – Vær med til at Islammerne på Møddingen. Og glem dem som en historie. Det tre Damer må gerne følge dem.

  Like

  Kommentar af Charles Nielsen — 7 september 2011 @ 14:45

 3. Forstår ikke rigtigt denne post.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 7 september 2011 @ 14:54

 4. en person, der forsvarer den vestlige civilisations frihedsrettigheder.

  censur, Københavns Kommune, læseplaner, sharia, skolebøger
  Boykot folkesocialisten Søvndal

  I dag fejrer folkesocialisterne i Socialistisk Folkeparti deres 50 års jubilæum. I den anledning er Søvndal at finde i stort set samtlige medier, bl.a. Berlingske Tidende, som beder den socialistiske partileder forklare baggrunden for partiets succes. Villy Søvndals var:

  Vi lever i en tid, der råber på de svar, vi har.

  Hvis det er rigtigt, så er der for alvor grund til bekymring. Ikke mindst set i lyset af folkesocialisternes uforbeholdne opbakning til politiske partier som det palæstinensiske Hamas, der ikke viger tilbage for at bruge vold mod politiske modstandere.

  For nu at bruge et af folkesocialisten Villy Søvndals egne yndlingsudtryk, så er han rigtig smart. Han arbejder målbevidst for at nå sit foreløbige drømmemål, nemlig posten som Danmarks udenrigsminister i en regering sammen med socialdemokraterne og de radikale.

  Første skridt på vejen er som bekendt at sikre sig folkelig opbakning, og det gjorde folkesocialisten Søvndal meget elegant ved at råbe Gå ad Helved til!

  Ikke til kapitalisterne, som man måske skulle have troet – men til de muslimer, som han selv indtil for nylig selv havde været en ivrig fortaler for skulle have fri adgang til Danmark for at udgøre kernen i et multikulturelt, folkesocialistisk paradis.

  Men nu er tilstedeværelsen af bl.a. hærgende muslimske ungdomsbander og en kvindeundertrykkende voldskultur blevet for vanskelig at snakke sig udenom – selv for en Villy Søvndal.

  Næste projekt for den socialistiske partileder var så at vise politisk ansvarlighed, og det er folkesocialisternes formand op til partiets 50 års jubilæum så i fuld gang med.

  Metoden er såre simpel. Man dropper – på skrømt? – sit folkesocialistiske principprogram, som jo alligevel giver vælgerne kuldegysninger, og overtager, i lighed med Socialdemokratiet, store dele af Dansk Folkepartis politik for nu sådan for alvor at demonstrere, at Socialistisk Folkeparti skam da er blevet et rigtigt ansvarligt politisk parti.

  Vil det så lykkes? Tja. Det kan kun fremtiden vise.

  Lenin havde som bekendt i sin tid et rammende udtryk for de mennesker, som i de vestlige demokratier bekendte sig til socialismen. Han kaldte dem nyttige idioter.

  Søvndal går selv i spidsen. Først under en pro-palæstinensisk demonstration den 13. januar arrangeret af Hamas-tilhængere i Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening, hvor Villy Søvndal som en af hovedtalerne fordømte Israel til fordel for det nynazistiske Hamas, som i sit charters artikel 12 erklærer, at Hamas betragter nationalsocialismen som del af og forbundet med den religiøse tro.

  Det Hamas, som på den palæstinensiske tv-kanal Al-Aqsa frejdigt indrømmer, at man under den netop overståede konflikt med Israel brugte sagesløse kvinder, børn og gamle som levende våbenskjolde ved de militære og civile Hamas-installationer, som Israel udelukkende gik efter at bombe.

  I sin tale ved demonstrationen den 13. Januar, hvorfra flere hundrede unge palæstinensere brød ud og efterfølgende begik vold og hærværk i Københavns gader, valgte Søvndal imidlertid alene at placere ansvaret hos Israel – Mellemøstens eneste demokrati.

  Socialistlederen, der altså drømmer om at blive Danmarks næste udenrigsminister, lod sig villigt bruge som redskab for det Hamas, der ifølge EU og FN er en terrororganisation, og som ifølge sit charters artikel 32 betragter sig selv som spydspidsen og fortroppen for samtlige muslimske regeringer og organisationer, der opfordres til at være med i en ny krig mod jøderne.

  Hvad mener vælgerne om en politiker, der fordømmer Israel og uforbeholdent giver sin støtte og opbakning til Hamas, som end ikke lægger skjul på, at konflikten for dem først og fremmest handler om udryddelse af jøderne?

  Fødselsdagsportrættet af manden, der vil være Danmarks næste udenrigsminister, bliver endnu mere grelt, når man ser på det selskab af terrorrister, han har tilsluttet sig og sit socialistiske parti i kampagnen Boykot Israel, der løber af stablen i dag den 14. Februar 2009.

  Poul Højlund har været inde og kigge på Boykot Israel kampagnens hjemmeside og skriver i et indlæg i Jyllands-Posten 13. februar bl.a.:

  SF er nemlig kommet i fint selskab med sin boykot af Israel. Den beskidte terrorgruppe PFLP er sandelig på samme side som SF. Endda på samme internetside, hvor SF ikke blot optræder som støtteparti for kampagnen, men hvor ikke mindre end 12 navngivne folketingsmedlemmer med SF-formanden i spidsen personligt opfordrer til boykot af Israel.

  Det såkaldt regeringsduelige Socialistiske Folkeparti i åbent samarbejde med den berygtede terrorgruppe PFLP og dermed også som støtteparti for Blekingegadebanden.

  Og det bliver værre endnu. Poul Højlund refererer bl.a. følgende fra den SF-støttede kampagnes internetsider:

  Og der er andre artige ting, mest iøjnefaldende en hyldest til den heldigvis afdøde PFLP-leder, marxisten og leninisten George Habash, massemorderen fra Lod-lufthavnen, Swissair og andre terrorhandlinger: vores dybeste sorg over tabet af den gode revolutionære kammerat.

  Vi lader den stå et øjeblik.

  Villy Søvndal hans 12 socialistiske folketingsmedlemmer er, bortset fra gammelkommunisterne i Enhedslisten, formentlig de eneste her i landet, der stadig begræder tabet af deres gode revolutionære kammerat, terroristen og massemorderen George Habash.

  Lige bortset fra nogle herboende palæstinensere forstås.

  Samtidig med fejringen af Socialistisk Folkepartis 50 års jubilæum indleder Folkesocialisterne og deres terroristvenner altså i dag en kampagne for boykot af Israel – Mellemøstens eneste demokrati.

  Til det er der kun en ting at sige:

  Boykot folkesocialisten Villy Søvndal og hans parti.

  Først og fremmest på grund af deres uforbeholdne opbakning til terrororganisationer som Hamas, FARC og PFLP. En opbakning der kan blive direkte farlig for det danske samfund, hvis folkesocialisterne får magt, som de har agt.

  Like

  Kommentar af T. Sørensen — 7 september 2011 @ 18:33

 5. Det sidste med anti-semit er jo alt for fake!!! Der er INTET anti-jøde mod at vil stoppe Israel med at lave ulovlige bosættelser i Palæstina eller gå imod deres zionisme som også er udtalt før, at “Vi har mere ret til Pyramiderne end Ægypten!” – come on! Der er intet i vejen ved at være Jøde, da min ene side af familien er det, men der er noget i vejen med det Israel gør – det er ikke borgernes skyld, det er en flok fanatiske mennesker som får lov at bestemme, og trods de har demokrati, har de åbenbart ikke energi eller lyst nok til at fjerne deres besættelser og lave fred med Palæstina!!

  Like

  Kommentar af Jack — 7 september 2011 @ 19:25

  • Du har vist ikke forstået de arabere som kalder sig selv palæstinensere (Palæstina har aldrig eksisteret). De vil ikke fred. De vil krig og udryddelse af jøder.

   Like

   Kommentar af Nielsen — 8 september 2011 @ 08:39


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: