Hodjanernes Blog

28 august 2011

Aben…øh…Allah flytter med

Filed under: Apostasi, Asyl, Islam, Jihad, Kulturberigelse, Nazislam, Norge, Tortur, Vold — Skjoldungen @ 16:11

På et asylcenter i Norge er alt som hjemme i Muslimistan.

Dagen.no: “Hvis du ikke vender tilbake til islam dreper vi deg, var beskjeden «Ali» fikk av en muslimsk medbeboer på Hå mottak. Han vil ikke stå frem med sitt riktige navn i frykt for de andre beboerne. Av samme grunn vil han ikke vise ansiktet sitt på bilde. Får afghanske myndigheter nyss i konverteringen risikerer han å bli dømt til døden ved steining, dersom han blir sendt tilbake til hjemlandet. Denne gangen var den afghanske konvertitten heldig. Han kom fra det med en vansiret rygg dekket med avflasset hud under bandasjene. Den kristne romkameraten hans, Reza, tørker de væskende sårene og legger teppet støttende under hodet hans. Selv om «Alis» ansikt er fordreid i smerte er stemmen er rolig og fast når han forteller sin historie: – To av de muslimske beboerne spurte hvorfor jeg ikke fastet under ramadan. Da jeg ikke ville svare begynte de å diskutere. Han ene sa at han visste jeg hadde vært muslim og konvertert til kristendommen, og at de måtte drive jihad. En beboer oppholder «Ali» mens en annen slår ham i bakhodet med en gryte kokende vann til «Ali» faller sammen på gulvet. Flere andre muslimske beboere kommer til. En tredje mann går inn på «Alis» rom og åpner alle skuffer og skap. Først etter en time kommer politiet på stedet. – Jeg lå fortsatt på gulvet da politiet kom. Jeg svarte dem litt, men hadde for sterke smerter til å fortelle mye, så jeg ble kjørt til sykehuset.

Etter en natt på sykehuset, reiste «Ali» tilbake til mottaket – vel vitende om at faren ikke var over ennå. Da han sjekket dørhåndtaket til rommet sitt viste det seg å være dekket av et stoff som forårsaker brannskader ved berøring. Han tilkalte personalet som fikk vasket bort stoffet, men den kristne afghaneren kjenner seg fortsatt ikke trygg. – De prøver virkelig å drepe meg, og de kommer ikke til å gi seg før de har klart det.”

4 kommentarer »

 1. Der er et eller andet med muhammedanerne også det med, at hælde glohede væsker udover andre. Har vi forøvrigt ikke også set noget statistik, der rapporterede om stigning i antallet af børn, der havde været skoldet?

  Like

  Kommentar af Hans Und — 28 august 2011 @ 18:23

 2. Sådan er muslimer.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 28 august 2011 @ 20:59

 3. Sjov så voldelig og fuldt af had fredens religion er.

  Like

  Kommentar af Bent — 29 august 2011 @ 11:04

  • Det er derfor de venstreorienterede elsker den. En rigtig hadereligion.

   Like

   Kommentar af Machiavelli — 29 august 2011 @ 12:31


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: