Hodjanernes Blog

25 august 2011

Hodjanere er ret gode profeter

“Skynd dig kom om føje år, Sphinxen som en støvsky står…”

Den 2. februar i år skrev vi en liden profeti om “Det Arabiske Forår”, som på det tidspunkt var det hotteste hotte i fordummelsesindustrien the lame street media. I dag er det hotteste hotte forskudt lidt vestover, hvor kammerat Ga-Gak-Daffy er faldet i unåde hos sine tidligere krammevenner – Suicidalakrobaterne – og nævnte medier derfor har flyttet foråret til Libyen. Men årets gang er jo uafvendelig, så lad os lige dvæle et øjeblik ved Det Arabiske Efterår i Ægypten. Samtidig vil vi tillade os at spole lidt tilbage i bloggen, og erindre om vor profeti fra foråret, som nu bekræftes opfyldt fra Allah-højeste sted, Det Muslimske Broderskab:

“Without alcohol and bathing suits, no tourists will come and we will loose $13 billion a year,” Hussam A-Shaer, head of the tourist company association, told Al-Masry al-Youm. But bathing suits are not the only worry of Egypt’s Islamists. Abd Al-Munim A-Shahhat, a spokesman for the Salafi group Dawa, has said that Egypt’s world-renowned pharaonic archeology – its pyramids, Sphinx and other monuments covered with un-Islamic imagery – should also be hidden from the public eye.  “The pharaonic culture is a rotten culture,” A-Shahhat told the London-based Arab daily A-Sharq Al-Awsat on Wednesday, saying the faces of ancient statues “should be covered with wax, since they are religiously forbidden.” He likened the Egyptian relics to the idols which circled the walls of Mecca in pre-Islamic times.”

Det minder jo slående om vor profeti fra den 2. februar, hvor vi skrev om turister: Halvdelen kom tidligere for at bade, men vil næppe fremover nyde strandlivet iført korrekt, islamisk mundering og nul sprut. Den anden halvdel for at se præ-islamiske oldtidsminder, såsom pyramider, Kongernes Dal ved Luxor og Museet i Cairo.  Den slags er u-islamisk og bliver følgelig lukket eller – allerbedst – sprængt i luften.

Så vidt er der ikke kommet endnu, men ifølge islamisk sædvane – som illustrestret i Afghanistan, hvor man bortsprængte de gamle, buddhistiske statuer – skal man blot nynne:

Giv tid! og åndens vinterblund
skal fly for herlig sommer,
giv tid, og bi på Allah’s stund,
– hans rædselsrige kommer.

5 kommentarer »

 1. Profet min bare røv ! Jeg skal sgu ikke sammenlignes med idioten muhammed og fjolset jesus, eller for den sags skyld, med andre politisk korrekte. Smuk gendigtning af den der sang i øvrigt. Der skal da ikke megen fantasi til at forestille sig, at et land, hvor der bor muslimer, er dømt til undergang. Tænk i øvrigt på hvor godt muslimer og autonome ligner hinanden.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 26 august 2011 @ 00:53

 2. Så er det lige før at man håber, som visse teorier om pyramidernes oprindelse har antydet, at de er bygget af små grønne mænd. Man kan forestille sig det : Det er en dejlig søndag formiddag, solen står allerede højt på himlen i og omkring kongernes dal. En ung gut med behørigt langt skæg og et fanatisk blik i sine øjne, sniger sig rundt imellem pyramiderne og prøver at se tilforladelig ud, hvilket lykkes ligeså godt som en rød person på DR, der forleden prøvede at overbevise danskerne om at de fem unge der er beskyldt for terror, egentlig kun gjorde det for at udvikle en ny form for demokrati. Han finder indgangen til pyramiden, kigger sig omkring, børster lidt sand ud af skægget og forbander de vantro gamle ægyptere der i samarbejde med aliens, smækkede disse bygningsværker op midt i sandkassen, og derved blev en torn i øjet på Allah nogen tusind år senere…Han går så langt ind i pyramiden han kan komme, finder gravstedet for en gammel farao, begynder at tage sin rygsæk af, han gør sig klar til at detonere sprængstoffet, da en stråle af lys kommer susende fra det ydre rum, rammer toppen af pyramiden og pulveriserer alt levende inde i pyramiden…

  Like

  Kommentar af Lightmann — 26 august 2011 @ 07:55

 3. Al Gaddafy: Hvem skal EU præsident Van Rumlepot nu flette fingre & bollle med??

  Like

  Kommentar af Slyrgraff — 26 august 2011 @ 07:59

 4. @Slyrgraff
  Dem her:

  Like

  Kommentar af Alster — 26 august 2011 @ 09:01

 5. Tiden før islam er uvidenhedens tid. Mørkets tid. Jahiliyya. Dette er en del af muslimske teologi. Historien skal tjene teologien.

  https://hodja.wordpress.com/2007/02/24/jahiliyya/

  Like

  Kommentar af Hodja — 27 august 2011 @ 17:33


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: