Hodjanernes Blog

24 august 2011

Vold virker: Muslimsk parallelsamfund får lov at løsrive sig på Filipinerne

Det er ikke bare de autonome, AFA’er og andre venstreorienterede byguerillaer der forstår voldens gode effekt!

Med tak til Nicolai Sennels

Filipinerne har nu for alvor overgivet sin suverænitet til islams terroristmordere. Så fik verden endnu en muslimsk stat. Muslimske indvandrere har kæmpet i årtier fra deres parallelsamfund mod staten for retten til at løsrive sige. Efter 150.000 døde, fik de endelig deres vilje – “Philippines offers autonomy to Muslim rebels

Billedet viser tydeligt fredens religionselskere i gang med at velsigne sine våben, så de kan slå nogle flere af Allahs fjender i hjel!

15 kommentarer »

 1. Så er det man kan skrive som i biografen: Kommer snart til en by nær dig.

  Like

  Kommentar af Svinet — 24 august 2011 @ 16:54

 2. Fint nok – Lad københavnerne og deres elskede berigere få Sjælland. Så kan de sætte en stor påhængsmotor på, og sejle til de varme lande. Med skipperen fra Pølletikens tænketank som skipper, kan det kun gå godt.

  Like

  Kommentar af Børge — 24 august 2011 @ 17:13

  • Gider du lige?

   Like

   Kommentar af Nielsen — 24 august 2011 @ 18:15

   • Sorry Nielsen – jeg havde aldrig forestillet mig, at der stadig kunne bo hodjanere på djævleøen. Vi finder nok en passende løsning. Asyl efter 50 års assimilation – du har jo udvist gode takter, selvom du sommetider er lige blød nok i retorikken. 🙂

    Like

    Kommentar af Børge — 24 august 2011 @ 20:04

   • Jeg ved ikke, hvor mange gange jeg har foretaget det tankeeksperiment, at vi delte landet i to ved Storebælt, men det er ikke få.

    Vi har nogle i Gellerup, som vi kan udveksle med Fritz og Nielsen, og de har store varme familier med og vil gerne tages hånd om, når der bliver “åbnet op”.

    Men vi nægter at tage Søvndal retur. 😉

    Like

    Kommentar af MetteD — 24 august 2011 @ 20:44

   • MetteD, hvis du bare lover mig at jeg havner det modsatte sted af ‘jeres’ Villy Løgnhals, så må du gerne bestemme for min skyld.

    Like

    Kommentar af Fritz — 24 august 2011 @ 22:16

  • Børge, pas nu på at Nielsen og jeg ikke ror lorteøen over til Jylland.

   Like

   Kommentar af Fritz — 24 august 2011 @ 19:52

 3. Meget kort, så holder overskriften og fremstillingen ikke.

  Det drejer sig i hovedsagen om, at det pågældende område får lov til at beholde/bestemme over (potentielle) indtægter fra råstofudvinding. Området, AMRR, 5 provinser, ca 1/5 af Mindanao har i forvejen udstrakt selvstyre, hvilket historisk er velbegrundet. Muhammedannerne mener selvfølgelig, at det er velbegrundet at 100% af Filli såvel som resten af kloden skal være muhammedansk.

  MSM avis: philstar.com (er trods alt bedre end tilsvarende danske)

  Dissident blog antipinoy.com (der dukker sikkert snart læsværdige indsigtsfulde poster op desangående, ellers er der allerede nogle poster der behandler spørgsmålet)

  Like

  Kommentar af Hans Und — 24 august 2011 @ 17:27

  • – Men vi kan garanteret godt begynde, at tælle timerne til Pravda-i-Pilestræde, SamarbejdsPolitiken, DesInformation osv, kommer med rapporter om, at en “retfædig fred” er inden for rækkevidde, hvis bare de onde, korrupte, højreorienterede, godsejere, PAF, etc etc bøjer en smule yderligere af over for muhammedannerne, så vil freden indfinde sig.

   Like

   Kommentar af Hans Und — 24 august 2011 @ 17:43

 4. De skide muslimer på Filipinerne er lysår bagud. Her i Mohammedanmark har voldspsykopaterne fra venstrefløjen
  forlængst ved trusler, vold og hærværk fået foræret hvad de ville have af de røde landsforrædere.

  Like

  Kommentar af Fritz — 24 august 2011 @ 18:18

  • 😀

   Like

   Kommentar af Nielsen — 24 august 2011 @ 18:45

  • Du har ret. Oven i er det sådan, at de gode beboere i Flipland er lysår foran Danerne.

   Prøv at google 2003 blast manila davao duterte

   Det er ikke sikkert de artikler du finder, også fortæller om gadeplans reaktionerne. Kort handler de om, at i Manila gik folk på gaden, bl.a. blev et stort antal muhammedanske foretninger smadret/plyndret, i Davao blev de skyldige kort efter skudt. Den gode borgmester Duterte i Davao blev selvfølgelig af kloakpressen og div. menneskerettighedsorganisationer beskyldt for at have passet sit embede på ulovlig vis, men intet kunne bevises (af proffesion er han er jurist med speciale i bevisret/teknik) og hans i forvejen høje popularitet blev øget. Han har trukket sig ved seneste valg og optræder nu i sit eget tvprogram med madlavning…Og datteren er vice-borgmester…

   Tilgengæld er det daglige samliv med muhammedannerne knap så præget af intimiderende atmosfære som i mohammeddanmark.

   Like

   Kommentar af Hans Und — 24 august 2011 @ 23:18

 5. Det kan godt være at overskriften og fremstillingen ikke holder i vort perspektiv. Men i islams perspektiv, der jo er tidløst, holder det helt fint. 100 år fra eller til er ikke noget at diskutere. Mennesker lever for at behage Allah – gør de ikke det, er de ikke noget at have. De er som kakerlakker eller myg! Swaaap, så er de døde! Der er kun Allah og Allah og så lidt Muhammed i det hele. Det er de to, der bestemmer. Alle andre gør bare som de siger ellers er det down and out! Perspektivet er evigt. Ikke sådan noget 4 års valgperiode menneskeligt pis, som vi styrer efter!

  Det er tykke skiver på Filippinerne!

  Like

  Kommentar af Eticha — 24 august 2011 @ 23:23

  • Egentligt ikke, vil jeg mener.

   Det pågældende territorie blev muhammedansk i 12-1300 tallet ved kolonisatorer. De oprindelige beboere behandlet efter sædvanlig procedure. Så det er forkert at tale om parallelsamfund i forbindelse med AMRR, som egentligt ikke er mere Fillippinsk end Færøerne er Danske. Cirka.

   Når koalitionen (det er forkert at tale om en spansk koloni) af spaniere, tagaloger og cebuianere rykkede ind, i 1700 tallet og frem, og “overtog” resten så var det for, at få hegnet området (AMRR) ind pga sædvanlige problemer med muhammedanske naboer.

   omend man også på de kanter er ramt af galoperende PC, så gør man sig ingen illusioner, såsom at man kan bestikke sig til en permanent fredelig løsning, omend det bliver præsenteret sådan.

   Man er godt klar over, at permanent fred vil hvile på permanent militær styrke. Det man håber på, er at udsigten til indtægter og det at de faktisk kommer, kan skabe baggrund for at konsolidere sig selv, genbosætte flygtninge etc.

   Jeg (mener jeg) så en vurdering der sagde, at værdien af råstoffer på Mindano, der kan udvindes uden nævneværdig skade på miljøet er 1000 milliarder US $. Tilbuddet til AMRR/MILF er vist nærmest, at vi holder fred og beholder hvert vores. – hvilket dybest set er hvad international lov foreskriver.

   ———–
   Noget der er påfaldende er i øvrigt, at den muhammedanske kampagne starter først i 1970 erne, også på de kanter, fristes man til at sige. Det er nok ikke helt forkert at tale om et globalt halvmånetog, der blev genstartet på det tidspunkt.

   Like

   Kommentar af Hans Und — 25 august 2011 @ 01:25

 6. Hvorfor skal mit pæne sprog og min høflige adfærd nu komme mig til skade?

  Like

  Kommentar af Nielsen — 25 august 2011 @ 03:26


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: