Hodjanernes Blog

22 august 2011

Til bal i “Dansk Ligskændingsforening”

Dødedansen på Utøya er afløst af dance macabre hos “Journalistisk Venstreparti“.

Et læserbrev i Jydepotten – forfattet af en hr. Troels Toftkær – stiller spørgsmålet “den nationalkonservative højrefløj, fra bloggerne til Dansk Folkeparti, er med til at levere den musik, som terroristen danser efter. Det gør ikke musikken til noget kriminelt. Men kan danseren klare sig uden musik”.

Spørgsmålet er relevant. Det forlyder da også, at massemorderen nynnede muntert mens han henrettede 77 unge mennesker for hvem livet knapt nok var begyndt. Et forhold – som hvis det er sandt – yderligere understreger psykopatien i hele tragedien. Men endnu mens de myrdedes lig var varme, begyndte en lignende musik at spille op til dans i Danmark – intoneret af oplysningen om, at det for en enkelt gangs skyld ikke var en muslim eller rødfascist som stod for massakren. Frydeskrigene i DanMarx Dhimmi Radio (DDR) og dasbladet Samarbejds-Politiken steg til et orgiastisk crescendo som pronto fulgtes op af en kakafonisk symfoni nekrofili hos de politiske partier hvis dirigent hedder “Jounalistisk Venstreparti”. En betegnelse som herefter retteligen bør være “Dansk Ligskændingsforening” – (adresse: Kloaken, nederst, T.V.).

Og dansen går. Forrest i Stampedansen trampedansen finder vi den som modtog ABB’s gave – massakren på Utøya – med størst jubel, nemlig ABB, kulturredaktør på scyballismens førstepapir. Hun træder dansen til omkvædet “det er islamkritikernes skyld”. Tone i livet har hun ikke, men kvidrer i lysten solfège: “der går en lige linie fra holdninger til massemord”. Og kæden af de dansende slanger sig op gennem faldstammerne til samlebrøndende i dasbladets redaktion – det underjordiske pissoir – hvorfra stanken nu breder sig fra Råddenhsupladsens kloakdæksler og ud over det ganske, danske land. Ja, ikke nok med det: uhumskhederne er føget ud over den grænse, som samme segment ellers ikke vil anerkende, nemlig til det store udland. Også her er kan ABB bruges til voldtægt af unge, friske lig. Hensigten helliger jo midlet. Journalister behøver ikke musik til deres dance macabre, odeur fra lig er alt nok til at “tænde” dem. Den følgende video fremstiller et – fingeret – interview med den amerikanske klon af ABB:

5 kommentarer »

 1. Som Gertrud så rigtigt skrev forleden: “Politiken har valgt svinestien.”

  Like

  Kommentar af Hodja — 22 august 2011 @ 12:31

  • Pas nu på! – At sammenlige Samarbejds-Politiken med svin kan meget nemt udløse et injuriesøgsmål fra “Dyrenes Beskyttelse”…

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 22 august 2011 @ 16:40

 2. Jeg er ikke klar over, om I har bemærket det lille ikon oppe under Verdenskortet: Mediacreeper. Prøv at trykke på det – og se hvem der følger os.
  Eller klik her: http://mediacreeper.com/site/hodja.wordpress.com

  Like

  Kommentar af Hodja — 22 august 2011 @ 12:34

 3. Kommentar by Troels Toftkær — 21. august 2011 @

  ”Hvis man i ramme alvor mener, at vi er i krig med islam, hvorfor er det så helt galt, at nogen opfører sig som om vi er i krig og skyder på fjenden”

  Og hvor ligger så årsagsforklaringen mellem Breiviks handlinger og den frie presses brug af internettet? Skal en fx islam kritisk artikel af mig også være ansvarlig for Breiviks handlinger, hvis han har læst den?

  Det er fejltænkning at bruge den slags argumenter. I globaliseringens tidsalder bruger folk – enten de er forstyrret eller ej – alle de argumenter de kan finde alle steder på nettet for at forsvare deres sag. Det er derfor vi har nettet.

  Hvis en satanist ofrer 2 kvinder på alteret, fordi han har læst, at andre satanister mener, at det er en fin måde at ofre til satan på. Kan satanistens blodige gerninger så tørres af på alle dem, som skriver om Satan? Eller skal man have en Storebror til at censurere nettet?

  Braad Thomsens skriver i en Kronik: Det er også Dansk Folkeparti og specielt Søren Krarup skyld, at Breivik trak skyderen. Ja! Krarup har gødet jordbunden for Breivik.

  Det er imidlertid total kortslutning at drage en konsekvens mellem Breiviks forbrydelse og så fredelige, demokratiske menneskers kritik af indvandringspolitikken og den multi-kulturelle udvikling. Vi lever i et frit land. Mellem det man gør, og det man tænker ligger en verden til forskel.

  Det er faktisk en del af Freuds metapsykologi, at selve fantasiens biologiske tilknytning til lystprincippet gør, at denne fantasi må afpasses med dybden af driftundertrykkelsen i det moderne samfund.

  Derfor tænker fantasien hos de fleste mennesker grimme tanker. Hvem kan derfor kaste den første sten? Men i langt de fleste tilvælde bliver tankerne med med at være tanker. Hvornår driftundertrykkelsen går over i handling som i Breiviks tilfælde er udelukkende et resultat af den måde bevidstheden arbejder på hos den enkelte.

  En syg person i Italien slog engang tre mennesker ihjel, fordi han mente de havde onde øjne. Men hvilke øjnne der er onde er den enkeltes sag. Anderledes kan det ikke være.

  Så i stedet for en meningsløs sammenligning, så skulle venstrefløjen hellere gå ind i en demokratisk debat om den multikulturelle udvikling og hvad Islam har at gøre i Europa. Men når de venstreorienterede ikke gør det, er det fordi de fundamentalt ikke er i stand til at forstå menneskers nervøsitet om multikulturen og Islam. Men den diskussion tør pjokkerøvene ikke tage.

  Like

  Kommentar af Machiavelli — 22 august 2011 @ 12:53

 4. Mange tak for videoen. Så var det altså helt som jeg havde troet fra første sekund. Intet under at landsforræderne blev så skræmte, at man har kunnet lugte det. Tænk sig, at nogen kunne finde på at angribe venstrefløjen, bare fordi den har givet nordmændenes fædreland bort til fremmede krigeriske nassere med en syg religion.

  Like

  Kommentar af Børge — 22 august 2011 @ 14:01


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: