Hodjanernes Blog

21 august 2011

Et relevant spørgsmål, der trænger sig på

Filed under: Aviser mm, Danmark, Journalister, Multi-kulti, Redox, Venstrefascister, Venstrefløjen — Hans Erling Jensen @ 18:50

Nu venter vi bare på, hvem pressen vil pege på som de skyldige!

http://jp.dk/opinion/breve/article2519567.ece

Set i lyset af politiets terrorsigtelse af fem brandstiftere, angiveligt venstreekstremister, melder der sig flere spørgsmål:
Hvilken samfundsdebat har mon afsporet disse unge mennesker, så de vælger så rabiate ekstra-parlamentariske metoder? Hvilke bloggere og debattører skal nu have dårlig samvittighed og tvinges til selvransagelse, fordi de med deres ord uforvarende har gødet hadet i disse antidemokraters hoveder?

De, som har forsøgt at forklare det meningsløse massemord på Utøya med en skinger tone i debatten og et kontinuum fra ophidset retorik til ekstrem politisk voldsanvendelse, de må naturligvis anlægge samme analysekriterier i dette tilfælde.

Og endelig: Hvornår mon det såkaldte research-kollektiv Redox fodrer pressen med et partsindlæg camoufleret som en rapport, der beskriver sagen set fra et enøjet venstreorienteret synspunkt?

Forslag til konklusion: Det er samfundets skyld, for man skulle aldrig have lukket Ungdomshuset Jagtvej 69.

2 kommentarer »

 1. På den anden side af dammen, der hvor Villy Løgnhalsens sorte klon bestemmer, er der også proppet med venstreorienterede ekstremister i medierne.
  http://www.therightscoop.com/jerry-springer-gets-owned-on-hannity/

  Like

  Kommentar af Fritz — 21 august 2011 @ 22:18

 2. Det skyldige er den uansvarlige indvandringapolitik der er blevet ført gennem alle disse år: Befolkningen har selv stemt på idioterne, så i den sidste ende er det befolkningen der har været totalt blind for evt følger. Hvis befolkningen stemmer rigtig ved det kommende valg kan vi (Muligvis) undgå kaos og anerki. Vi ser hvad der sker!??? Politi og andet godtfolk leger ikke andet end røver og soldater, i ghetoerne.
  Smid nu disse vandaler Herut af DK. Ja for den sags skyld, eliminer hele dens Islam og Koran, med dets usædelige indhold og saria, fra hele kloden. Kikker man lidt på de gamle korstoge, Så handlede de RIGTIG den gang, for ellers havde vi siddet i saria idag.

  Like

  Kommentar af Charles Nielsen — 22 august 2011 @ 03:37


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: